lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vyzerajte lepšie, buďte bližšie, zdieľajte jednoduchšie

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 4.2.2014
späť
Späť

Poslať
 

Moderné kompakty sú stále výkonnejšie, štýlovejšie a ponúkajú funkcie, o ktorých sa vám doteraz ani nesnívalo. Zoznámte sa s trojicou noviniek od Nikonu, medzi ktorými si každý nájde tú svoju!

 

Vyzerajte lepšie

Nový Nikon COOLPIX L29 sa ľahko používa, pohodlne drží a je šikovný v práci s fotkami – takže vy už byť nemusíte J. Jednoduché ovládanie a inteligentná automatická technológia vytvárajú ostré fotky a zaručujú, že prostredníctvom širokouhlého objektívu s 5-násobným optickým zoomom vždy zachytíte portréty s usmiatymi tvárami a otvorenými očami. Stačí si už len vybrať zaujímavé efekty filtra či niektorý zo 17 motívových programov a nemusíte sa viac starať o nič okrem komponovania fantastických fotiek, na ktorých budete vyzerať vždy super. Ideálny fotoaparát pre každého, kto hľadá jednoduchosť, zábavu a priaznivú cenu. COOLPIX L29 v striebornej, čiernej, červenej alebo fialovej farbe so vzorom.

 

Buďte bližšie

Hľadáte fotoaparát, ktorý poskytuje výnimočné výsledky a napriek tomu sa jednoducho používa? Nikon COOLPIX L830 vás vždy dostane „in medias res“ svojím ultravýkonným optickým priblížením s až 68-násobnou funkciou Dynamic Fine Zoom. Stabilizácia obrazu zabezpečí dokonalú ostrosť záberov, zatiaľ čo výklopný displej umožní robiť dynamické fotky a Full HD videá z rôznych uhlov. Či už budete fotiť z úrovne detského pohľadu, ponad dav na koncerte alebo fotkám dodáte jedinečný štýl s množstvom filtrov a možností úprav priamo vo fotoaparáte, s COOLPIXom L830 budete hrdí na každú fotku. V predaji ho nájdete v čiernej, červenej a slivkovomodrej.

 

Zdieľajte jednoduchšie

Zaznamenávanie, prezeranie a okamžité zdieľanie úžasných záberov je hračka s novým kompaktom Nikon COOLPIX S5300. Vďaka Wi-Fi vstavanému do tenkého tela totiž môžete kvalitné fotky okamžite automaticky posielať do svojho smartfónu či tabletu a zdieľať s priateľmi na sociálnych sieťach odkiaľkoľvek. Robiť ostré fotky nielen cez deň, ale aj v noci a natáčať Full HD video sa dá len jediným stlačením tlačidla. Vyberte si nekompromisne elegantnú čiernu alebo grandiózne fialové prevedenie a vyzerajte rovnako úžasne aj vy vďaka pokročilým funkciám retuše priamo vo fotoaparáte!


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!