lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Dokonalá manželka: Upgrade muža

  Spracoval(a) : Natália Križova
Dátum : 8.3.2001
späť
Späť

Poslať
 

Ak sa spýtate žien, čo ich na mužoch zlostí a trápi najviac, väčšina z nich na prvých miestach uvedie: to, že klamú. Muži sú profesionálni luhári života, pre ktorých sa už v útlom veku stáva lož pracovným nástrojom. Navyše ich len zriedkakedy zaujíma, nakoľko nás svojimi klamstvami trápia a urážajú. Kým žena sa snaží minimalizovať následky svojho klamania. Rozmýšľa nad tým , aké to bude, keď ju odhalia a preto zväčša používa „bielu lož“ – typu „ty si tak úžasný milenec“, po naprosto neuspokojivom milovaní, muž je iný. Ten sa lžou snaží udržať si záujem ženy, získať prevahu nad obchodným partnerom, zabezpečiť si pokojné užívanie života s partnerkou aj milenkou… Z toho jasne vyplýva, že aj napriek upgradeovacím radám sa vám nepodarí odučiť ho od klamania. Môže sa vám však podariť, zmeniť svoj pohľad na vec. A ďalej sa netrápiť.

Najnepríjemnejší druh klamstiev je ten, ktorý muž používa v trvalom partnerskom vzťahu na zakrytie svojich úletov. Muž vás síce miluje a chce si vás udržať, no nemieni sa vzdať „malých radostí“ s inými ženami. Preto vás začne klamať. Zrazu má veľmi veľa práce a po zdvihnutí telefónu často zmizne do inej miestnosti. Na jeho saku je zvláštna sladkastá vôňa a nech vám ani nenapadne prezerať mu vrecká. Po prvé, to správna manželka nerobí, po druhé by ste tam mohli nájsť primeros, účet od večere pre dvoch, na ktorú sa nepamätáte alebo žuvačky, hoci váš muž je životný nežuvač. Aj keď sa zachováte ako dáma, po čase bude nepriamych dôkazov alebo signálov toľko, že raz stratíte nervy a zaútočíte s priamou otázkou. Odpoveďou bude krutý protiútok. Dozviete sa, že ste paranoidná prenasledovateľka. Hodí vám do tváre aspoň desať dobrých dôkazov jeho „neviny“. Potom na vás zúrivo nareve, že kvôli vám celé dni drie a vy si to neviete vážiť. Jediné, na čom mu záleží, je váš blahobyt a vy ho ešte upodozrievate. Možno zavedie tichú domácnosť. Vy ani nestihnete “zírať“. A v tej chvíli, vás má presne tam, kde vás chcel mať. Začnete si robiť výčitky a pochybovať sama o sebe. Najradšej by ste za svoju paranoju chodili kanálmi. A presne to, je začiatok vášho trápenia. Riešenia tohoto problému sú v podstate tri.

Prvé riešenie je ignorácia
Ak viete, že svoj boj nedokážete dotiahnuť do pravdivého konca / a to nedokážete takmer nikdy/, radšej sa do neho ani nepúšťajte. Zmierte sa s tým, že do konca života budete v medziach tolerancie a slušnosti podvádzaná, tolerantná partnerka. Toto riešenie vám môže priniesť žalúdočné vredy, poprípade závislosť na tabletkách na spanie. Okrem toho depresie, stres a znížené sebavedomie. Vyhnete sa však konfliktom a partnera si, s najväčšou pravdepodobnosťou, udržíte do konca života. Načo by takú tolerantnú osobu menil… tá ďalšia by nemusela byť taká.

Druhá možnosť je myslieť „chlapským spôsobom“
Nijaký útok bez dôkazov v hrsti. Namiesto utápania sa v slzách, začnite zhromažďovať dôkazový materiál. Nesmiete sa štítiť vecí, ako je sledovanie, prezeranie vreciek / budete to mať v pracovnej náplni/, otváranie korešpondencie nad sporákom, využitie súkromného detektíva / najlepšie za neverníkove peniaze/. Možno vám to pripadá zvrátené, ale muži to tak zvyknú robiť. Keď budete mať dôkazov dosť, pokojne si s ním sadnite k večeri a predložte mu spis. Len nečakajte, že podľahne sile dôkazov. Namiesto kajúcnika, uvidíte zúrivého bizóna, ktorému niekto siahol na súkromie. To, že on zrušil vašu spoločnú intimitu, kvôli akejsi „buchte“, mu vôbec nepríde. Po jeho búrlivom útoku mu pokojne dajte na výber „buď ona, alebo ja.“ Ak sa rozhodnete pre túto metódu, musíte byť veľmi silná a pripravená dodržať svoju vyhrážku. Ak je váš vzťah v základoch pevný, pochopí a bude naďalej váš. Dokonca sa bude istý čas báť, začať vás opäť podvádzať. Dôjde mu, že komplikácie, ktoré by kvôli tomu musel prekonať, za to nestoja. Ak vzťah nie je dosť pevný, je možné, že sa rozhodne pre ňu. Ona získa klamára, ktorý sa po čase vráti ku svojím metódam a vy sa môžete tešiť, že na vás niekde čaká niekto lepší./ alebo aj nie/ Vraví sa však zisk je zisk. Túto metódu si možno odplačete, trochu schudnete alebo stlstnete, ale určite neskončíte s komplexami. Je však určená iba pre silné a samostatné ženy, ktoré veria, že sú príliš dobré na to, aby sa naťahovali s klamármi a egoistami.

Tretia možnosť je najjednoduchšia. Klin sa dá vyraziť iba klinom
Ak zistíte, že váš partner sa stretáva s inou ženou, alebo ženami, preskúmajte o aký vzťah sa jedná. V rámci pokusu o charakterné riešenie si s ním pohovorte a po tom, čo vám sľúbi modré z neba, nenápadne zistite, či svoje slovo dodržal. Ak zistíte, že nie, čo je veľmi pravdepodobné, začnite mu to vracať úplne rovnakým spôsobom. Ak chodí so ženami do reštaurácií a na kávičku „kvôli inšpirácii“, nájdite si priateľa na podobné posedenia. Ak má milenku, nájdite si milenca. Existujú dve možnosti toho, ako sa táto hra skončí. Ak to muž zistí, že ho podvádzate, ponúkne vám dohodu, že on nebude vo svojich bočných vzťahoch pokračovať, ak s nimi prestanete aj vy. To je možnosť, v ktorej ste vyhrali svoj vzťah a môžete si dôverovať. Môže sa však stať, že muž, ktorý vás klame a kvôli ktorému ste preliali potoky sĺz, za to vôbec nestojí. Človek, s ktorým ste sa začali stretať, aby ste mu ukázali, že aj o vás je záujem, je zaujímavejší, inteligentnejší, bohatší, charakternejší… Aj v tomto prípade je víťazstvo vaše. Pekne sa svojmu partnerovi poďakujte, že vám otvoril oči. Variť, prať, žehliť, rodiť jeho deti a rozčuľovať sa s jeho matkou, môže teraz chvíľu tá druhá. Ak jej za to bude „ten klamár“ stáť

Pokračovanie zajtra.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!