lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Móda

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 12.3.2003
späť
Späť

Poslať
 

Práve ste na novej diéte a chystáte sa zhodiť tých pár nadbytočných kilogramov, ale kým budete vyzerať podľa vašich predstáv to ešte chvíľku asi potrvá. Ako sa ale obliecť aby ste sa cítili dobre? Milé dámy, aj napriek tomu že vaša postava už nie je to čo bývala stále môžete vyzerať a cítiť sa skvele. Stačí ak sa budete riadiť podľa nasledujúcich pár tipov a uvidíte, že každý nedostatok sa dá dobre skryť.

V prvom rade sa snažte obliekať jednofarebne a vyhýbajte sa krikľavým farbám, a ešte krikľavejším vzorom. Elegantnou čiernou nič nepokazíte a naviac opticky zoštíhľuje. To však neznamená, že máte chodiť zahalená v čiernom. Stačí ak budete vhodne kombinovať jednoduché farby a strihy.  Hlavne sa treba vyhnúť priliehavým materiálom, ktoré  priľnú k vašej postave a nedostatky len zviditeľnia, a krátkym tričkám alebo kabátikom končiacim pri páse. Ich dĺžka by mala hlavne zakrývať, preto bude lepšia dĺžka nad kolená. V prípade, že radšej nosíte nohavice ako sukne mali by byť jednoduchého strihu a hlavne bez vreciek, ktoré upútavajú pozornosť na boky. Ak je to naopak a radšej si obliekate sukne, pridržiavajte sa dĺžky tesne nad kolenami v á-čkovom tvare. Tričká si vyberajte s V-výstrihom na upútanie pozornosti na vašu tvár od problémovych partií. Jednou z hlavných zásad je prestať sa zameriavať len na nedostatky a zamerať sa skôr na partie ktoré sa vám páčia a takéto prednosti zvýrazniť. Pamätajte si, hlavné je aby ste sa cítili pohodlne a dobre tak ako vyzeráte. Ak sa cítite dobre, vaše sebavedomie sa preukáže bez ohľadu na to, čo máte práve na sebe.

Už ste rozmýšľali do čoho obujete svoje nohy s prichádzajúcou jarou, ale neviete aké trendy sú túto sezónu? Túto sezónu nie je žiadny uprednostňovaný štýl, záleží teda na vás do čoho svoje nohy obujete. Môžete sa  rozhodnúť podľa toho aký typ obuvi uprednostňujete, pretože pri každom sa nosí niečo iné.

Ak máte radi kotníkové čižmičky, ktoré sa najčastejšie nosia k nohaviciam pripravte sa na viac športový štýl a úpravu do mestského prostredia. V prípade že si radšej oblečiete sukňu a k nej vysoké čižmy nebojte sa experimentovať s farebnosťou. Návrhári sa snažia dodať im okrem farebnosti aj viac detailov a nižší opätok ako bolo zvykom doteraz. Opätky prichádzajú v tejto sezóne vo všetkých výškach a prevedeniach, ale najpoužívanejší bude opäť hrubší opätok. Takže tie z vás ktoré si nevedeli zvyknúť na tie ultra tenké vysoké opätky sa teraz môžu opäť radovať. A čo sa týka celkového vzhľadu topánok, už neplatí čím špicatejšia tým lepšia. Nastupuje móda jemných oblúčikov, ktoré pôsobia žensky a opäť aj moderne. Ak máte problémy nájsť si vyhovujúci štýl alebo materiál, nezabudnite na pohodlie vašich nôh. Keď sa ich budete snažiť natlačiť do zle tvarovaných a nepohodlných topánok, raz sa vám za to odvďačia.


Diskusia k článku:

Tento článok je katastrofa! Pre Boha, čo je to za vetné stavby - a tie formulácie!!! To asi písalniekto na mol ožratý. Hanba!
Neregistrovaný - Ja, 12.3.2003 15:39
Ja, súhlasím, dodávam "zakrívať" je tiež osobitý výraz
Neregistrovaný - Beva, 13.3.2003 08:10
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!