lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Krása

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 12.3.2003
späť
Späť

Poslať
 

Už ste sa ráno zamýšlali nad tým či si máte pleť opäť vyčistiť, aj keď ste si ju čistili pred  spaním alebo rovno pristúpite k nanášaniu make-upu? Pravdepodobne si pomyslíte, že sa vám cez noc pleť nemala ako zašpiniť, ale mýlite sa. Každá pleť totiž počas noci nahromadí určité množstvo mastnoty, a to hlavne kvôli tomu, že nočné krémy bývaju hustejšie a mastnejšie. A aj keď táto mastnota nie je až taká škodlivá, nanášanie make-upu priamo na ňu je. Ak ste teda použili či už nočný krém alebo iné prípravky, jeho zvyšky sa premiešajú s make-upom. Preto sa odporúča vyčistiť pleť ako večer tak aj ráno,či už pleťovou vodou alebo jemným čistiacim gélom. Tieto prípravky by však nemali obsahovať alkohol, pretože sa môže pleť až príliš vysušiť.Po takomto dôkladnom vyčistení už môžete nanášať make-up, ktorý by podľa najnovších trendov mal obsahovať ružový nádych na perách, broskyňový nádych na lícach a ešte stále modernú očnú linku.

Podľa trendu jar-leto by mali byť pery ružovo zafarbené, či už ostro malinovým rúžom alebo jemne cukríkovym leskom. Ružová totiž dodáva život nielen perám ale aj tváry, a môžete ňou docieliť look pôsobiaci sexy, sviežo alebo jednoducho. Ružová by sa však nemala objavovať nikde inde a to hlavne nie na lícach.Táto jar uprednostňuje skôr odtiene broskyňovo zlatavej, ktorá nepôsobí tak bábikovsky ako ružová a približuje sa odtieňu pleti. Rozžiari vám pleť aj bez ničivých účinkov slnka a bude vyzerať zdravo. Posledným krôčikom sú už len oči, ktoré by aj tento krát mali byť zvýraznené linkou. Či to už bude zložitejšia linka mačacieho tvaru, alebo jednoduchá linka zvýrazňujúca vaše oči, nič s ňou nepokazíte. Priestor sa dáva  linkám  nie len čiernym ale aj farebným, ako aj  farebným očným odtieňom. Mali by však ladiť so zvyškom vášho make-upu.


Diskusia k článku:

TO JE ZAUJIMAVE,JA SOM BOLA NA PREDNASKE...a tam sa hovorilo ze tohtorocny trend je seda,svetlo modra,strieborna ceruzka alebo tien a ziadne cierne linky!
Neregistrovaný - BUBU, 9.4.2004 15:04
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!