lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vlasové poradenské centrá sú opäť pripravené

  Spracoval(a) : Zuzana Konečná
Dátum : 12.3.2004
späť
Späť

Poslať
 

Značka Sunsilk pripravuje na koniec jari pre svoje spotrebiteľky netradičné podujatie, v rámci ktorého sa budú mať možnosť v príjemnom a netradičnom prostredí porozprávať s odborníkmi o svojich vlasových problémoch.

Značka Sunsilk pripravila pre všetky ženy a dievčatá netradičné podujatie, ktoré bude v období od mája do júna prebiehať v nákupných centrách vybraných  Slovenských miest. Pre návštevníčky budú okrem individuálneho poradenstva, tipov a odporúčaní týkajúcich sa starostlivosti o vlasy pripravené tiež inšpirácie pre nový vlasový imidž, ako aj  súťaže o zaujímavé ceny. Spotrebiteľky sa zároveň budú môcť oboznámiť s tohoročnými novinkami, ktoré značka Sunsilk prináša na slovenský trh.

Uprostred nákupného centra bude dočasne zariadená útulná obývačka, v ktorej bude pripravená kaderníčka a ďalší vyškolený personál. Na základe individuálneho posúdenia kvality a typu vlasov návštevníkom poradia, ako sa správne starať o svoju korunu krásy. Návštevníčky budú mať tiež možnosť vyskúšať si rôzne typy účesov, a to celkom „bezbolestne“, bez zásahu hrebeňa,  nožníc či farby – prostredníctvom počítačovej modelácie. V priebehu akcie sa uskutoční aj anketa, ktorej cieľom je získať informácie o najčastejších vlasových problémoch slovenských žien. Návštevníčky si  odnesú nie len spomienku na príjemne strávenú chvíľku s odborníkmi na vlasovú starostlivosť, užitočné rady ako sa o svoje vlasy správne starať a inšpiráciu pre prípadnú zmenu účesu. Navyše môžu vyhrať niektorú z mnohých pripravených cien.

Podrobnejšie informácie o priebehu podujatí v jednotlivých mestách nájdete na www.sunsilk.sk.

Hlavným cieľom vlasovej kozmetiky Sunsilk je poskytnúť správnu a komplexnú starostlivosť určenú pre špecifický typ vlasov každej ženy. Ponúkanú škálu výrobkov Sunsilk tvoria šampóny a kondicionéry pre vlasy vlnité a kučeravé, suché a poškodené, jemné, mastné, farbené, blond a normálne. V tomto roku prichádza Sunsilk s novými produktmi na zväčšenie objemu vlasov, ako aj ďalšími novinkami. Všetky prípravky boli vyvinuté špeciálnym vlasovým inštitútom Elida v Paríži, kde boli ešte pred začiatkom výroby uskutočnené detailné štúdie zaoberajúce sa vlasovými problémami, ktoré trápia ženy. Uvedené produkty boli priebežne overované a skúšané s cieľom potvrdiť, že kľúčové látky v nich obsiahnuté, naozaj riešia špecifické problémy vlasov.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!