lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Miss 2005 získa aj cestu okolo sveta

  Spracoval(a) : Zuzana Konečná
Dátum : 24.3.2005
späť
Späť

Poslať
 

Prípravy na slávnostné finále súťaže krásy Miss 2005, ktoré sa tento rok koná pod titulom Ktorá bude desiata, sú už v plnom prúde. Dvanásť finalistiek i jedna náhradníčka ladia v týchto dňoch svoje figúry a nacvičujú celý program slávnostného večera uprostred nádhernej prírody Vysokých Tatier, v Podbanskom.
    
V hoteli Permon už od skorého rána nacvičujú perfektnú chôdzu, trénujú komunikáciu či pod dohľadom odborníkov absolvujú "univerzitu" na tému vlasy a celková vizáž. Veď do samotného finále chýba už iba niekoľko dní. "Choreografia bude tento rok skôr v jednoduchšom prevedení, na štýl módnych prehliadok. Snažím sa teda dievčatá naučiť chôdzu, ktorá by vyzerala ľahko a tak, aby si všetci mysleli, že celý život nerobili nič iné, len sa otáčali v lodičkách a pritom sa šarmantne usmievali," hovorí s úsmevom choreograf finálového večera Ivo Ladižinský, podľa ktorého je na finalistkách z roka na rok viac vidieť, že sú samostatnejšie a v dobrom slova zmysle dravšie. Dievčatá tvoria doslova a do písmena "krásny kolektív" a na sústredenie prišli už v dobrej fyzickej forme. "Majú všetky dobré postavy, ale aby na kamere vyzerali ešte lepšie, musia podaktoré zhodiť nejaké to kilečko," prezrádza bookerka pre Miss Laura Borská. Podľa svojich slov tvoria pohodový tím. Aj ten však napokon prejde ťažkou skúškou. "Pred finále, samozrejme, trošku stúpne nervozita. Vtedy im príde, že vyhrať môže len jedna v deň finále," dodáva Ladižinský. Blížiace sa veľkonočné sviatky si súťažiace užijú už doma. Horlivým šibačom by sa však mali kvôli možným modrinám skôr vyhýbať.
    
Samotné finále sa uskutoční 9. apríla v bratislavskom Istropolise a v priamom prenose TV Markíza. V programe sa postupne predstavia mnohé známe osobnosti, ktoré sú spojené s deväťročnou históriou súťaže ako napríklad Milan Lasica, Adriana Sklenaříková, Jiří Bartoška, Marek Vašut, Jarmila Hargašová, Štefan Skrúcaný, Martin Nikodým a ďalší. Účasť v porote okrem iných prisľúbil aj manžel Adriany Sklenaříkovej Christian Karembeu. Lákadlom však nepochybne budú aj hudobní hostia zo zahraničia - speváčka Natasha Bedingfield a exotický interpret Arash, ktorého preslávil hit Boro Boro. Korunku najkrajšej Slovenke 2005 odovzdá úradujúca slovenská kráľovná krásy Mária Sándorová. Spolu s korunkou slovenskej kráľovnej krásy získa Miss 2005 aj automobil BMW radu 1, ročnú honorovanú zmluvu s Produkčným domom Forzom na jeden milión korún a cestu okolo sveta. Organizátormi súťaže Miss sú Produkčný dom Forza v spolupráci s agentúrou Oklamčák Production a televíziou Markíza.

Copyright©2004 TASR


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!