lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
HERO PRINÁŠA NOVÝ NEODOLATEĽNÝ SUNÁREK (PR)

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 30.3.2005
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť HERO, expert na európskom trhu detskej výživy, cereálnych výrobkov a spracovania ovocia, uvádza na trh inováciu značky „Sunárek“ – ovocného a mäsovo-zeleninového príkrmu a ovocno-zeleninovej šťavy pre deti. HERO je v Českej republike vo vedúcej pozícii na trhu detskej výživy pre dojčatá a batoľatá, kde zastupuje značky Sunar, Sunárek, Sunarka, Hero Baby a Gravimilk.

Inovácia radu „Sunárek“ vychádza z najnovších pediatrických poznatkov a využíva moderné technológie, ktoré verne zachovávajú vôňu a chuť čerstvého ovocia a zeleniny a zároveň maximálne zachovávajú  nutričné hodnoty. Detské príkrmy „Sunárek“ sú vyrábané bez pridania cukru a soli v troch stupňoch konzistencie. Komplexné portfólio je založené na pestrej ponuke príchutí (15 ovocných príkrmov, 7 mäsovo-zeleninových príkrmov a 3 ovocno-zeleninové šťavy). Nový atraktívny obal s motívom kára a farebné rozlíšenie „Neodolateľného Sunárka“ umožní spotrebiteľom ľahko a rýchlo nájsť svoj obľúbený príkrm. Obaly ovocných príkrmov sú ladené do oranžovej farby, mäsovo-zeleninových do zelenej farby a obaly ovocno-zeleninových štiav majú farbu červenú. Inovácia „Sunárka“ bude podporená masívnou nadlinkovou a podlinkovou komunikačnou kampaňou (TV, printy, direct mail, internet) a netradičnými promo aktivitami v miestach predaja.

Hlavné benefity nových príkrmov „Sunárek“

đ Detské príkrmy „Sunárek“ sú spracované modernými technológiami – ovocné príkrmy pasterizáciou, mäsovo-zeleninové príkrmy modernou metódou sterilizácie.

Šetrný proces spracovania ovocia – pasterizácia – znižuje stratu prirodzených vitamínov a zachováva prirodzené aromatické látky, ktoré sa maximálne približujú vôňou a chuťou čerstvému ovociu. V priebehu procesu pasterizácie dochádza k uvoľňovaniu minerálov, ktoré sú potom ľahšie využívané ľudským organizmom.
Moderné metódy sterilizácie mäsovo-zeleninových príkrmov zaisťujú maximálne zachovanie nutričných hodnôt.
 
Vďaka kvalitným plodom vynikajú ovocné detské príkrmy „Sunárek“ vyváženou a lahodnou chuťou.

 Mäsovo-zeleninové detské výživy „Sunárek“ obsahujú plnohodnotné živočíšne bielkoviny, ktoré  sú nevyhnutné pre zdravý rast a vývoj dieťaťa. Naviac existujú varianty s dvojitou porciou mäsa.

 Detské príkrmy „Sunárek“ sú bez prídavku cukru a soli.
Nezaťažujú detský organizmus a pôsobia preventívne proti vzniku chorôb, ako sú vysoký krvný tlak, obezita a cukrovka v dospelom veku. Absencia cukru pôsobí tiež ako prevencia proti zubnému kazu, absencia soli proti obličkovej záťaži.

 Produkty „Sunárek“ neobsahujú aromatické a konzervačné látky a umelé farbivá.
Farebnosť príkrmov je daná výberom surovín, stupňom ich dozretia a stupňom hustoty.

„Sunárek“ je vyrábaný podľa najprísnejších medzinárodných výrobných procesov, ktoré spĺňajú prísne normy pre detskú a kojeneckú výživu (ISO 9001).
Ovocie a zelenina na výrobu detských výživ „Sunárek“ sú dôkladne vyberané. Suroviny dostupné v bežnej obchodnej sieti zodpovedajú hygienickým normám pre dospelú populáciu, ktoré sú mnohonásobne menej náročné v porovnaní s parametrami, ktoré sú požadované pre dojčatá a batoľatá. Priemyselné spracovanie využíva modernú špičkovú techniku a technológiu, ktorá garantuje splnenie všetkých prísnych kritérií pre dojčenskú stravu.

Detské príkrmy „Sunárek“ obsahujú len prírodné suroviny.
Hladiny sacharidov, tukov a bielkovín sú upravené v súlade s platnou legislatívou a najnovšími poznatkami o výžive.

„Sunárek“ má v ponuke detské príkrmy v troch stupňoch konzistencie pre rozlíšenie podľa veku dieťaťa – 100%  homogenizované, s menšími kúskami pre deti od 6. mesiaca a s väčšími kúskami od 8. mesiaca veku dieťaťa. Varianty s kúskami prirodzene napomáhajú hryzeniu a žuvaniu, zlepšujú tráviaci proces a prispievajú k zdravému vývoju zúbkov.

Inovácia „Sunárka“ je založená na pestrej ponuke príchutí.
Ovocné príkrmy obsahujú len prírodné zložky s vitamínmi, naviac sú obohatené o vitamín C, ktorý je pre ľudský organizmus veľmi dôležitý. Vyvážená lahodná sladká chuť je dosiahnutá výberom kvalitných plodov a spôsobom spracovania, ktorý zachováva farebnosť, arómu a chuť ovocia. „Sunárek“ momentálne ponúka 15 ovocných príchutí, z ktorých iba dve obsahujú pridaný cukor.

Mäsovo-zeleninová rada obsahuje 5 príkrmov a 2 polievky. Vybrané varianty obsahujú dvojitú porciu mäsa, vďaka čomu sa zvýrazňuje chuť a zvyšuje prísun živočíšnych bielkovín.

Ovocno-zeleninové šťavy „Sunárek“ ponúkané v 3.príchutiach, prispievajú k pravidelnému pitnému režimu, ktorý je nevyhnutný pre zdravý vývoj a vytváranie ideálnych výživových návykov, ktoré si deti prenášajú do neskoršieho veku. Rovnako ako ostatné varianty neobsahujú ani šťavy, s výnimkou jednej príchute, pridaný cukor. Detské ovocné šťavy „Sunárek“ sú vhodnejšie ako štandardné ovocné nápoje, ktoré sú vyrobené podľa noriem pre dospelú populáciu. Ovocné šťavy „Sunárek“ plne zodpovedajú normám certifikovanej detskej výživy.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!