lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kolekcia adidas od Stelly McCartney na jeseň/zimu 2006

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 31.3.2006
späť
Späť

Poslať
 

Adidas a Stella McCartney v Aspene v štáte Colorado uviedli svoju štvrtú ženskú športovú kolekciu, patriacu do skupiny Sport Performance. Wintersports bola predstavená ako úplne nový typ kolekcie na jeseň/zimu 2006 a doteraz veľmi úspešná spolupráca medzi partnermi sa predlžuje do roku 2010.  
 
Stella McCartney o svojej inšpirácii vytvoriť kolekciu Wintersports v spolupráci s adidasom povedala: „Z práce na novom type kolekcie som mala veľkú radosť, pretože nikde neviem nájsť také oblečenie, aké sa mi páči. Kde sa podelo to všetko sexy oblečenie, ktoré sme mohli vídať na svahoch?“ Nový sortiment popísala ako: “Kľúčové postavenie majú farby a vysokokvalitné technológie, charakterizuje ho elegancia a nemôže chýbať osobitý štýl!“

Prvá kolekcia Wintersports adidas od Stelly McCartney prináša luxusné, elegantné a sofistikované modely, ktoré zmenia tradičnú siluetu športovca. Veľká pozornosť bola venovaná detailom, čo je charakteristické pre celú líniu. Strihy oblečenia sú ženské, založené na štýle Stellou navrhnutého oblečenia, ktoré sa vyrába vo veľkom množstve. Sú vyrobené z tkanín, ktoré zaručujú dostatočnú ochranu a pohodlie a zároveň nič neuberajú na štýlovosti. Medzi najlepšie kúsky kolekcie patrí jednodielna kombinéza, vatované bundy a nohavice alebo unikátne modely Aprčs Ski. K inovačne najzaujímavejšej obuvi patria topánky the Tahses. Ide o vysoké zimné topánky, založené na princípe „dve v jednom“. Kým ich vrchná vrstva veľmi dobre chráni nohu, vnútorná vložka je príjemná a pohodlná. Vďaka týmto topánkam si môžete užiť moderný luxus v zime vo vnútri aj vonku!

Okrem poslednej uvedenej kolekcie Wintersports sú naďalej súčasťou celkového sortimentu aj  oblečenie a obuv na cvičenie v telocvični, bežecké, tenisové a plavecké oblečenie a obuv; vrátane kúskov, ktoré sa ľahko balia, a ktoré dodali sofistikovanej jednoduchosti tejto línie druhý rozmer. Na veľkej časti odevov a obuvi tejto línie nájdete severské plemeno psa huskyho, a to buď ako dizajnérsky prvok alebo doplnok.

Kolekcia jeseň/zima 06 je ladená do tlmených, menej výrazných farieb, alebo obsahuje harmonické kombinácie jednoduchých farebných odtieňov - napríklad tmavšej alebo svetlej hnedej - s krásnymi tmavými zimnými odtieňmi ako tmavá čokoládová, sýta purpurová a troškou živých farieb, napríklad tyrkysovej, svetločervenej a kovovo sivej.

V unikátnom sortimente sa spája praktickosť so štýlovosťou, pričom na jeho výrobu boli použité vysokokvalitné technológie. Napríklad technológie ClimaStorm® and ClimaWarm® zabezpečujú ochranu v každom počasí; tkanina dri release je jemná na dotyk ako bavlna a zároveň odvádza vlhkosť a garantuje pohodlie; oblečenie bez švov predstavuje najvyšší komfort a technológia ForMotion™ pomáha svalom silnejšie pracovať pri športových výkonoch. V kolekcii adidas od Stelly McCartney na jeseň/zimu 2006 sa predstaví aj druhá generácia dámskych bežeckých topánok Microride, ktoré majú zapracované po celej dĺžke podošvy veľmi ľahké a3 vypchávky.

Kolekciu jeseň/zima nájdete v predaji v 450-tich obchodoch už v auguste 2006, a to v luxusných obchodných domoch, športových obchodoch značky adidas a obchodoch Stelly McCartney po celom svete. Ceny sa pohybujú od 20 Eur za doplnky do 650 Eur za niektoré modely.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!