lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Olynth – sloboda pre nosy vo dne aj v noci

  Spracoval(a) : Andrea Straková
Dátum : 5.3.2007
späť
Späť

Poslať
 

Jar klope na dvere.  Tešíme sa na slniečko a na to, ako kabáty a bundy zatvoríme do skríň a vyrazíme von len tak naľahko. Ale pozor na jarné prechladnutie!  Veľké rozdiely teplôt medzi chladným ránom a slnečným poludním a nedostatočné oblečenie môžu spôsobiť prechladnutie a nádcha je tu!

 

Ale teraz vám môže pomôcť 24hodinová starostlivosť produktov Olynth. Cez deň je ideálne používať spreje  Olynth, ktoré vám rýchle a účinne uvoľnia nos. Na výber sú v dvoch koncentráciách účinnej látky – Olynth 0,1%  pre dospelých a deti od 7 rokov alebo Olynth 0,05 % pre deti od 2 do 7 rokov.

 

A ak trpíte nepríjemným pocitom  "suchého nosu", môžete si nosnú sliznicu zvlhčovať sprejom Olynth Ocean a posilovať tak i jej samočistiiacu funkciu. V noci se o Váš pokojný spánok postará unikátna novinka – Olynth Aromatherapy. Je to elektrický odparovač s výmennými vankúšikmi s obsahom aromatických olejov– mentolu, eukalyptu a gáfru, ktoré majú upokojujúce účinky na nosné sliznice. Celých 8 hodín uvoľňuje prírodné zložky, ktoré priebežne prečisťujú dýchacie cesty a tým zlepšujú kvalitu spánku.

 

Spreje Olynth 0,1 % a 0,05 %  sú určené pre pacientov, ktorí trpia akútnou nádchou, vazomotorickou nádchou i alergickou nádchou. Obsahujú účinnú látku  xylometazolín, ktorá spôsobuje v mieste svojho účinku stiahnutie ciev, tým znižuje opuch slizníc a následne uľahčuje dýchanie nosom a zlepšuje uvoľnenie hlienu. Ďalej sa užíva k urýchleniu uvoľňovania hlienov pri zápale vedľajších nosových dutín a pri zápale Eustachovej trubice spoločne s nádchou. Olynth 0,1 % je určený pre dospelých a pre deti od 7 rokov a Olynth 0,05 %  pre deti od 2 rokov do 7 rokov. Podávajú sa 3x denne, 1 dávka roztoku do každej nosnej dierky. Nástup účinku se objaví obvykle za 5-10 minút.

 

Bez porady s lekárom užívajte prípravky Olynth 0,1 % a 0,05 %  najdlhšie 5–7 dní. Pokiaľ sa do tejto doby príznaky ochorenia nezlepšia, alebo sa naopak zhoršujú, prípadne sa vyskytnú nežiadúce účinky alebo akékoľvek neobvyklé reakcie, poraďte sa o dlhšom užívaní prípravku s lekárom. K opakovanému užívaniu prípravku môže dôjsť len po niekoľkodňovej prestávke.

Olynth 0,1 % - doporučená MOC Skk 83,--

 

Olynth Ocean Spray má podporný účinok pri liečbe nádchy, zvlhčuje a chráni nosnú sliznicu, podporuje samočitenie nosu a uľahčuje tak dýchanie nosom. Obsahuje prírodnú látku natrium-hyaluronát, ktorá má mnoho pozitívnych vlastností, a tiež roztok solí a harmačekovú arómu s príjemnou vôňou. Vytvára príjemný a dlhotrvajúci ochranný film na povrchovej časti sliznice a oproti iným nosným sprejom s obsahom solí, sa nemusí používať tak často, aby sa dosiahlo vysokého a rovnomerného zvlhčenia jemnej nosnej sliznice. Olynth Ocean Spray je vhodné používať, keď  nosná sliznica stráca svoju prirodzenú vlhkosť a „vysychá“. To se stáva napr. vplyvom suchého vzduchu v obytným miestnostiach, dymu, prachu, vetra či chladu. Pri nádche sa môžu vyskytnúť podobné ťažkosti, teda nepríjemný pocit „suchého nosu“.  Chýbajúce zvlhčenie nosnej sliznice ovplyvňuje jej prirodzenú samočistiacu funkciu. Nosný sprej Olynth Ocean Spray pomáha v týchto prípadoch nosnú sliznicu zvlhčovať a po jeho aplikácii dochádza k uľahčeniu dýchania nosom a k jeho prečisteniu.

Olynth Ocean Spray - doporučená MOC Skk 109,--

 

Olynth Aromatherapy Olynth Aromatherapy je elektrický odparovač s výmennými vankúšikmi s obsahom aromatických olejov – mentolu, eukalyptu a gáfru, ktoré majú upokojujúce účinky na nosné sliznice. Elektrický odparovač pomáha pri nádche a prechladnutiu a je určený najmä na noc. Celých 8 hodín uvoľňuje prírodné zložky, ktoré priebežne prečisťujú nosné dierky a tým zlepšujú kvalitu spánku. Olynth Aromatherapy môže slúžiť aj ako prevencia  na posilnenie dýchacích ciest v období chrípok a prechladnutí

 

Olynth Aromatherapy je bezpečný moderný produkt na prírodnej báze s jednoduchou obsluhou.  Z ochranného obalu  sa vyberie vankúšik s bylinnými silicami, vloží  do vaporizéru a zasunie do elektrickej zásuvky. Intenzita závisí na vzdialenosti od zdroja, veľkosti miestnosti a sile vetrania. Efekt sa dostavuje do 60-90 minút. Vhodné pre deti od 3 mesiacov, u ktorých je výhodou, že pri ťažkostiach s dýchaním sa dá aplikovať aj v priebehu dňa.

Olynth Aromatherapy elektrický odpařovač  + 5 náplní - doporučená MOC Skk 239,--

Olynth Aromatherapy 5 náhradních náplní - doporučená MOC Skk 119,--

 

 


Diskusia k článku:

heh, to je dobrá blbosť !!!
Neregistrovaný - Jess, 9.3.2007 12:11
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!