lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nadeľte šibačom sladké dobroty z veľkonočnej ponuky od spoločnosti Kraft Foods

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 7.3.2011
späť
Späť

Poslať
 

Veľká noc patrí k najvýznamnejším kresťanským sviatkom v roku, ale pre mnohých z nás veľkonočné oslavy znamenajú aj privítanie dlho očakávanej jari. Tento sviatok je veľmi obľúbený, v mnohých rodinách sa s príchodom nedele po prvom jarnom splne všetok zhon na chvíľu zastaví, aby mohli opäť ožiť staré tradície a zvyky. Maľujú sa kraslice, pečie sa veľkonočný bochník (mazanec) a baránok, na šibačku sa pletie korbáč. Tohtoročná Veľká noc sa nám rýchlo blíži a vy už iste premýšľate, čím rozradostených malých, ale aj veľkých šibačov prekvapiť tento raz. Inšpirujte sa napríklad ponukou veľkonočných pochúťok od spoločnosti Kraft Foods, ktorá je i tento rok naozaj pestrá.

 

Najmä pre tých z vás, ktorí nestihnú ozdobiť dostatočné množstvo kraslíc, sa obľúbená chrumkavá oblátka značky Fidorka premenila do tvaru veľkonočného vajíčka, ktorému žiaden šibač zaručene neodolá. Vo vnútri Veľkonočného balenia Fidorky 150 g z jarnej limitovanej edície nájdu maškrtní šibači hneď päť oblátok v jednej z troch príchutí – horká s orieškovou náplňou, biela s čokoládovou náplňou a mliečna s kokosom. Fidorka teraz obsahuje ešte oveľa viac lahodnej čokolády, takže si radšej urobte poriadne zásoby, pretože sa po nej určite hneď zapráši. Balenie upúta pozornosť i vďaka sviežemu dizajnu s motívom jarných kvetiniek.

 

Na Veľkonočný pondelok sa určite najviac tešia naši najmenší šibači, ktorí sa ho v očakávaní bohatej nádielky nemôžu dočkať. Skutočné prekvapenie si pre deti pripravil ich hravý kamarát medvedík Brumík, ktorý prináša veľkonočnú limitovanú edíciu BeBe Brumík 300 g. Vo veselom balení čaká na malých nezbedníkov celkom desať kúskov mäkkej desiaty s čokoládovou náplňou, na zadnej strane potom nájdu šibači dokonca i Brumíkovu rýmovačku „Šibi ryby, mastné ryby...“, vystrihovacie stojančeky na veľkonočné vajíčka a užitočné rady, ako upliesť správny veľkonočný korbáč.

Čakáte, že sa u vás počas Veľkonočného pondelka dvere len tak nezatvoria? Potom si určite na posilnenie pripravte šálku lahodnej kávy značky Jacobs Krönung. Tá totiž prináša povzbudenie v podobe novinky z radu mletej kávy - Jacobs Krönung Espresso 250 g. Intenzívnu chuť, kráľovskú arómu a bohatú penu pravého espressa po celodennom obdarúvaní šibačov určite každý ocení.

 

Na svojich priaznivcov v predveľkonočnom období, samozrejme, nezabudla ani značka Milka, ktorá dokáže vždy prekvapiť niečím skutočne výnimočným. I tento rok poteší hneď niekoľkými novinkami, ktorými sú Milka plnené vajíčka 136 g s príchuťou kakaového krému, Milka Veľkonočné vajce 110 g s tromi druhmi čokoládových bonbónov a Milka zajkov domček 114 g. V ňom sa skrýva usmievavý zajačik, veselé kuriatko s lahodným dražé a dve veľkonočné vajíčka. Tým sa však exkluzívna veľkonočná nádielka od Milky ani zďaleka nekončí a vy tak môžete šibačov obdarovať napríklad  Milka exkluzívnymi kraslicami 126 g v krásnom dekoratívnom balení, Milka chrumkavými vajíčkami 110 g v štyroch príchutiach – cappucino, latte machiato, mliečna či biela čokoláda, obľúbenými Milka jarnými mandľami 110 g či Milka zajačikom Naps 115 g.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!