lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
FIT NA LETO

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 18.3.2011
späť
Späť

Poslať
 

Jar sa pomaly, ale isto začína a pociťuje to aj naše telo. Všetci sa hrnú do fitka, nakupujú rôzne výživové doplnky a skúšajú drastické diéty, aby sa v lete na kúpalisku, či pri mori nemali za čo hanbiť. Zabudnite na preplnené fitnesscentrá, kde sa s vami každý porovnáva a zapoťte sa v pohodlí vášho domova.

 

Vedeli ste, že ...

...štatistiky výskytu obezity v Európe sú alarmujúce. Odhľaľujú, že až 20% žien trpí obezitou, pričom nadhmotnosť a obezitu má viac ako polovica obyvateľov vo väčšine európskych krajín. Len za posledných 10 rokov sa počet obéznych zvýšil o 10 až 40 percent. Na Slovensku má viac ako 1,5-2 mil. obyvateľov nadváhu resp. obezitu.

 

Pomocník pre šikovné ruky

Vyskúšajte úžasný POWERBAL SIGNATURE, ktorý keď ovládnete, zamilujete si ho a stanete sa na ňom závislí. Powerball je ručný gyroskop, ktorý vďaka precíznej technológii dosahuje rýchlosť až 15.000 otáčok za minútu, pričom dáva odpor rovnajúci sa hmotnosti vyše 18 kilogramov. Úplne výnimočný model Powerballu sa vyznačuje nádherným belavým svietením vnútri priehľadného dymového obalu. Jeho využitie je skutočne všestranné. Prináša výsledky pri formovaní svalstva, pri rehabilitácii a bežnom tréningu,  zároveň je aj výnimočným zdrojom zábavy a súťaží. Táto šikovná loptička  je dodávaná vrátane komfortného pútka, mini DVD s ukážkami cvičenia a so sadou klipov s Akisovými rekordmi.

 

Tip: Ak sa vrátite do svojich detských čias a siahnete po švihadle KETTLER Digital, nielenže si posilníte svoje dolné partie, ale navyše sa aj vynikajúco zabavíte. Švihadlo má integrovaný displej, ktorý vám ukáže spotrebu energie, tréningový čas, ale aj počet preskokov.

 

Spojenie komfortu a kvality

Ďalším výnimočným pomocníkom pri tvarovaní tela je špičkový rotoped KETTLER X3 Ergometer. S celkom 8 tréningovými programami, vrátane pulzom riadeného modulu dodá vášmu tréningu nový rozmer. Tréningový počítač disponuje komunikačným rozhraním pre jednoduché pripojenie k užívateľskému PC, vďaka ktorému si môžete vaše cvičenie spestriť pripojením sa k on-line komunite pretekárov. Indukčný brzdový systém je riadený počítačom, čím dosiahnete stály odpor pri cvičení. Špecifikom sú pulzom riadené programy, ktoré vám umožnia vypočítať si cieľovú hodnotu tepu, podľa zvolenej kardiozóny Fat/Fit (spaľovanie tukov/ posilňovanie).

 

Hlava v oblakoch vďaka topánkam

Ak máte radi adrenalín, HEJ.sk tu má niečo presne pre vás! Nieleže sa pri tom skvelo zabavíte, ale navyše aj schudnete. Volajte to skákajúce topánky, kengurie topánky alebo ako chcete – no  pripravte sa na zážitok z cvičenia, ktorý ste ešte nezažili! SKYRUNNER SR je postavený na vysoko kvalitnej hliníkovej konštrukcii so sklovláknovou pružinou, ktorý vďaka certifikátu ISO zaručuje komfort a kvalitu na najvyššej úrovni. Zlepšite svoju fyzickú kondíciu a vyskúšajte si aj vy beh takmer 40 kilometrovou rýchlosťou alebo skákanie až dva metre do výšky! K modelu SKYRUNNER sú dostupné náhradné diely a doplnky. Súčasťou balenia je aj inštruktážne VCD, český manuál, sada chráničov a bandáže kolien. Doprajte si aj vy pohľad zhora!

Tip: Po vzrušujúcom zážitku sa osviežte sódou, ktorú si vyrobíte sami, vďaka vášmu domácemu výrobcovi sódovej vody SODASTREAM JET..

 

 

 

Zdroj: hej.sk


Diskusia k článku:

lala
Neregistrovaný - la, 18.3.2011 21:48
Domain-name dzentlmen.sk Admin-id ANEJ-0469 Admin-name Andrej Kesely ma LOCATION na Lady.sk !!! BACHAAAAAAAAAAAAAA !
Neregistrovaný - aaaaaaaaaa, 19.3.2011 09:08
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!