lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
NEW YORKER JAR 2012 (2)

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 3.3.2012
späť
Späť

Poslať
 

fishbone sister

 

Tu a teraz – Kolekcia fishbone sister je inšpirovaná americkým štýlom života; nedbalým spôsobom kombinuje rockové a športové elementy. Ležérna, nekomplikovaná, športová a odpočinková, žiarivá a neprehliadnuteľná! Výrazné celoplošné farby, kombinácie a vrstvenie plné kontrastov, obrovské topy i úzke vršky a rockové potlače. A čo viac: hviezdy a pruhy na džínsoch, tričkách a doplnkoch.

 

Užívaj si svoj život – Športový prístup k životu ukazujú materiály zo sivých alebo farebných kombinácií. Zaujímavo potlačené svetre, tričká a džínsy, k tomu kožené bundy v žiarivej modrej, decentne čiernej alebo červenohnedej. Nevyhnutnosť ležérneho rockového štýlu? Bundy na zips a opraný vzhľad džínsov i tričiek. O dokonalosť sa postarajú vzorované tenisky s neprehliadnuteľnými potlačami a farebnými kontrastmi. 

 

Hor sa na festival – Letný festival sa nezaobíde bez úzkych tielok a odstrihnutých džínsových šortiek! Ale to ešte nie je všetko – čo by to bol za festival, keby sa to na ňom nehemžilo indiánskymi vzormi, batikou, potlačami peria, etno prvkami a doplnkami á la trofeje z lovu divej zveri? Pre ozvláštnenie kombinujte tento štýl s neónovými farbami.

 

Výbuch farieb! – Všetko musí byť neónové a žiarivé! Výrazné tričká, úzke nohavice a bundy sa postarajú o trendy farebný nástup. Odvážne kombinácie naprieč celým farebným spektrom ti prinesú zábavu a akciu. Vedú jednofarebné kúsky skombinované s netradičnými výraznými potlačami alebo farebnými vzormi. Farby mieria vpred!

 

amisu

 

Módna perlička – Budú sa kombinovať rôzne pastelové tóny a telové odtiene. Tieto farby budú doplnené výraznými, silnými detailmi. Ženský štýl sa dostane k slovu pri vzdušných topoch a blúzkach, tie sa nosia v kombinácii s úzkymi nohavicami, šortkami na telo a krátkymi sukňami. Kombinácia materiálov podtrhne jemné kontrasty, žiarivé šperky zase faktor „glamour“.

 

Šik lady – Kvetinové vzory a potlače na topoch a sukniach. Ľahké  vesty so zapínaním, blejzre zdôrazňujúce ženskosť a krátke džínsové bundy v bledomodrej, k tomu kabelka cez plece v jemnej farbe. Vzdušné materiály pre bezstarostný vzhľad. Tip pre skutočné dámy: koralové farby vo všetkých odtieňoch.


Jemná – Jemne oprané farby, rockové a etno vplyvy skombinované s výraznými farbami. Biela a telová – len tak alebo v kombinácii s rifľovinou. Ľahkosť modelov zaistia kovové detaily, opraný štýl džínsov a zaujímavé roztrieštené potlače. Nové trendy doplnky: kovovo lesklé elementy s jemnými farbami a bielou.

 

Efektná tmavá – Tmavé farby ako červenohnedá, fialová, námornícka a čierna sú jednoduchým módnym vyjadrením. Elegantná a štýlová zároveň! Kožený blejzer v dymovo-červenej farbe k jemne pletenému svetru vo farbe fialky, čierne úzke nohavice a zamatové lodičky na vysokom podpätku v štýle 70. rokov. Tmavomodrá sa nosí s čiernou a so zjemňujúcimi svetlými doplnkami. A malý módny tip pre odľahčený vzhľad: vzorované ponožky, ktoré vykukujú von z obuvi!

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!