lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Česká topmodelka Simona Krainová prichádza na Slovensko!

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 2.3.2012
späť
Späť

Poslať
 

Je za tým nová známosť alebo pracovné povinnosti? Hľadá si česká topmodelka nebodaj hniezdočko lásky, v ktorom bude môcť tráviť romantické chvíle so svojím partnerom Karlom Vagnerom?

 

Simona sa netají svojím veľmi pozitívnym vzťahom k našej krajine a to nielen z dôvodu, že odtiaľto pochádza jej aktuálny partner. Na Slovensku trávi kvôli pracovným povinnostiam čoraz viac času, a tak nie div, že jej prirástlo k srdcu. Obe naše krajiny sa môžu pýšiť nádhernými ženami, ktorých krása žne úspechy po celom svete. Simona je toho skvelým príkladom. Dokonalý imidž a vzhľad si však vyžadujú pravidelnú starostlivosť a disciplínu, bez ktorých to jednoducho nejde: „Program mám veľmi nabitý a som často na cestách. Môj vzhľad však musí byť vždy stopercentne dokonalý a to je pomerne náročná úloha. Rada sa preto spolieham na profesionálov, s ktorých pomocou zvládam byť v dokonalej estetickej kondícii,“ hovorí česká kráska.

 

Adresa číslo jeden

 

Už 8 rokov je Simona v Českej republike tvárou najprestížnejšej kliniky estetickej neinvazívnej medicíny YES VISAGE, ktorá spolu so salónom YES VIP plní sny o dokonalom vzhľade ženám i mužom v Prahe, Brne a Ostrave. Simona sa netají tým, že niektoré služby osobne a pravidelne využíva. A rozhodne nie je jediná. Medzi množstvo spokojných klientov totiž patria aj mnohé ďalšie známe české osobnosti a top celebrity, ako napríklad speváčky Lucie Bílá, Marta Jandová, Ewa Farna, Anna K, herečky Alice Bendová, Kateřina Brožová, Tereza Kostková, moderátorky Halina Pawlovská, Eva Decastelo, Michaela Ochotská, Bára Niničová, Romana Jákl Vítová, modelky Agáta Hanychová, Hana Mašlíková, či osobnosti ako Vendula Svobodová, Ivana Gottová a veľa ďalších.

 

Simona hovorí YES Bratislave a Slovensku!

 

Po Prahe, Brne a Ostrave tak prichádza toto najvyhľadávanejšie pracovisko zaoberajúce sa neinvazívnymi estetickými zákrokmi konečne už aj na Slovensko, a to priamo do samého srdca Bratislavy, na Michalskú ulicu. Česká topmodelka neskrýva svoju radosť a prezrádza: „Je to skvelý pocit, že už aj v Bratislave otvorila klinika YES VISAGE spolu so salónom YES VIP svoju pobočku. Môžem ju tak v prípade potreby navštíviť, kedykoľvek prídem do vášho hlavného mesta, pretože mám istotu, že aj v Bratislave mi poskytnú rovnako vysokú kvalitu služieb, na akú som zvyknutá v Prahe, Brne či Ostrave. A práve bezkonkurenčná kvalita služieb je dôvod, prečo tomuto úspešnému konceptu hovorím YES a som s ním nadmieru spokojná.“

 

Špičkové technologické vybavenie  

 

Klinika YES VISAGE je prvou neinvazívnou klinikou estetických, zoštíhľujúcich a laserových zákrokov v Českej republike a odteraz už aj na Slovensku. Účinne a bezpečne skrášľuje, omladzuje a formuje postavu a pleť bez operácií, bez skalpelu, bez bolesti a jaziev. To všetko pomocou špičkových laserov a najmodernejšej techniky, ktoré sú testované podrobnými klinickými štúdiami a certifikované americkou vládnou agentúrou pre kontrolu lekárskych prístrojov FDA. S voľbou vhodnej procedúry vám rád poradí tím odborníkov na nezáväznej a bezplatnej osobnej konzultácii. Na klinikách YES VISAGE nájdete tiež kadernícke salóny YES VIP, ktoré sú najväčšími špecialistami na profesionálne predlžovanie a zhusťovanie vlasov v Českej republike i na Slovensku. Okrem top českých celebrít už aj všetky slovenské ženy a muži budú môcť odteraz využívať služby modernej špičkovej estetickej neinvazívnej medicíny, teda takých omladzovacích, skrášľujúcich a zoštíhľujúcich procedúr, ktoré sú účinné a nevyžadujú si operáciu, skalpel, anestéziu ani čas potrebný na zotavenie.

 

Inovatívne riešenia s unikátnym výsledkom

 

Súčasťou komplexnej ponuky služieb je aj niekoľko špeciálnych procedúr, ktoré sa tešia obrovskému celosvetovému úspechu:

 

·    Certifikovaná liposukcia zmrazením tukových buniek – tzv. kryolipolýza – je realizovaná špeciálnym patentovaným lekárskym prístrojom ZELTIQ COOLSCULPTING,  schváleným Európskou úniou, a zároveň je to jediná bezbolestná liposukcia schválená najprísnejším úradom pre kontrolu a účinnosť lekárskych prístrojov, americkým FDA. Jediným vlastníkom tohto prístroja na území Čiech a Slovenska je klinika YES VISAGE.

·    Revolučné neinvazívne omladenie tváre NEW AGE FACELIFT realizované jediným neinvazívnym prístrojom na omladenie pleti s trvalými výsledkami, ktoré sú overené klinickými štúdiami. Prístroj je taktiež ako jediný schválený americkým FDA.

·    Profesionálne predlžovanie rias metódou LuxusLashes. Môžete sa s nimi sprchovať, plávať aj športovať bez obmedzení. Vydržia skutočne až dva mesiace.

·    Profesionálne predlžovanie a zhusťovanie vlasov, ako aj riešenie problémov riedkych vlasov a lysín unikátnou metódou Hairdreams, ktorá predstavuje absolútnu špičku vo svojom obore. Táto unikátna metóda sa používa vo viacerých luxusných salónoch známych po celom svete. Mnoho svetových, ale aj českých celebrít sa môže pýšiť skvostným výsledkom vďaka Hairdreams. Salóny YES VIP sú výhradným zástupcom Hairdreams pre Čechy aj Slovensko a ich kaderníci sú zároveň profesionálnymi školiteľmi predlžovania a zhusťovania vlasov pre ostatné kadernícke centrá a salóny v ČR a SR.   

 

 

Kliniku YES VISAGE so salónom YES VIP nájdete na Michalskej ulici č. 9 v Bratislave.

 

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!