lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
ONE Fashion Outlet: nakupovanie inak!

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 30.3.2014
späť
Späť

Poslať
 

Nakupovanie už nie je to, čo bývalo. Stáť v radoch na najnovšiu kolekciu známej značky alebo čakať, kedy ju zlacnia o pár korún, sa dnes už nenosí.  Dnes máte všetky svetové značky pod jednou strechou za dobrý peniaz – v outlete!

Doteraz Slováci preferovali nakupovanie v kamenných obchodoch. V posledných rokoch sa výrazne zvýšil aj počet ľudí nakupujúcich na internete. Na internete Slováci najčastejšie nakupujú podľa prieskumov oblečenie, knihy, počítače, mobilné telefóny, parfumy a bielu techniku. Ženy si na internete vyberajú oblečenie, knihy, parfumy, kozmetiku a dovolenky, muži zase počítače a príslušenstvo, mobilné telefóny, oblečenie, knihy, ale aj bielu techniku.

Jednou z doteraz príliš nevyužívaných možnosti sú pre Slovákov outlety. Väčšina ich pozná len zo zahraničia. Aj preto možno nevedia, čo sa vlastne pod týmto názvom skrýva.

Keď sa povie outlet, vybaví sa nám obrovské centrum plné obchodov s tovarom stiahnutým z predajní za smiešne nízke ceny. Outlet je však o niečom inom! Vyznačuje sa niekoľkými špecifikami, ktoré ho odlišujú od bežných nákupných  centier (po anglicky mall). Outletové centrum je totiž špecifickým druhom obchodu poskytujúcim značkové, exkluzívne a luxusné oblečenie s výraznými zľavami.

Najväčší rozdiel medzi outletom a „klasickým“ nákupným centrom je v koncepte predaja. Outlet ponúka známe svetové a luxusné značky za skvelé ceny. Celoročne známe značky garantujú zľavu minimálne vo výške 30%. V čase výpredajov neraz zľavy dosahujú viac ako 70%.  Môžete tak prísť do outletového centra ktorýkoľvek deň v roku a zľavu pri nákupe ucítite v peňaženke. V bežných obchodných centrách si budete musieť na hromadné výpredaje počkať, pretože bývajú len trikrát do roka, a okrem tlačenice v nich neraz nekúpite to, čo by ste chceli.

Treba však povedať, že do outletu si nejdete kúpiť „modré rifle“. Idete si tam doplniť šatník. Nemožno očakávať, že v outletovom centre nájdete presne taký kus oblečenia, aký potrebujete k doplneniu outfitu. V outlete nájdete množstvo skvelých vecí za výborné ceny, ktoré celkovo doplnia váš šatník.

Ak máte pochybnosti o sortimente v outletovom centre, majte na pamäti, že najväčšie svetové značky ponúkajú dve rozličné kolekcie. Jednu pre klasické kamenné obchody a jednu pre outletové nákupné centrá. V outletovom centre však nájdete vychytené kolekcie rádovo niekoľkonásobne lacnejšie. Počet značiek s touto filozofiou každý rok pribúda. V outlete sa dajú kúpiť najnovšie módne vychytávky, cieľom je ponúknuť ich za čo najvýhodnejšiu cenu. Neraz sa tovar v outletovom centre cenovo vyrovná aj tovarom nakupovaným cez internet! 

Áno, v outlete nájdete aj staršie módne kolekcie. Vždy sú to však kolekcie tesne po sezóne. Primárne však outlety lákajú na medzinárodné značky a edície známych návrhárov a módnych domov. Vzhľadom na to, že módne trendy k nám aj do bežných obchodov prichádzajú s určitým oneskorením, outletové oblečenie je z hľadiska aktuálnej módy vo farbách, dizajne, strihu a spracovaní stále veľmi aktuálne, atraktívne a trendové.

Tretím druhom tovaru sú veci, ktoré si obchody objednali navyše. Sú to teda kúsky, ktoré môžu byť stále aktuálne aj v predajniach v nákupných centrách. Znova však rozdiel pocítite pri pokladni.

Výhody outletového centra:

  • módne kolekcie tesne po sezóne – žiadne x-ročné ležiaky
  • medzinárodné značky a edície známych návrhárov a módnych domov
  • super ceny – výpredaje až do výšky 70%
  • celoročné zľavy – minimálne od 30%
  • všetko na jednom mieste – nielen oblečenie a obuv, ale aj vybavenie domácnosti a mnohé iné
  • príjemné prostredie aj neklimatizovaný vzduch

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!