lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nové chladničky Samsung prinášajú profesionálny výkon a elegantný dizajn do domácností

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 6.3.2015
späť
Späť

Poslať
 

Chladničky Samsung Kitchen Fit stelesňujú súlad krásy a technológií. Revolučný dizajn ponúka väčší objem než vstavané spotrebiče pri rovnakých rozmeroch a nevyžadujú zložitú montáž.

 

Spoločnosť Samsung predstavila jedinečný rad chladničiek inšpirovaný znalosťami a skúsenosťami tých najlepších svetových šéfkuchárov. Spolu s nimi inžinieri zo Samsungu vyvinuli v laboratóriách unikátny koncept chladničiek Kitchen Fit, ktoré spájajú benefity vstavaných spotrebičov s výhodami voľne stojacich. Nízka spotreba, originálna technológia zaisťujúca čerstvosť potravín, špičkový dizajn a inteligentné funkcie, to všetko ponúkajú tri rady chladničiek s označením RB5000, RB7000 a RB8000.

 

„Nové spotrebiče kráčajú v ústrety dopytu veľkých rodín i fanúšikov moderného dizajnu s inteligentnými funkciami. Poučení životnými skúsenosťami profesionálov prinášame našim zákazníkom to najlepšie zo súčasných technológií, aby sa aj oni doma mohli stať majstrami vlastnej kuchyne,“ povedal Petr Kheil, riaditeľ divízií spotrebnej elektroniky, IT a Enterprise Business spoločnosti Samsung Electronic Czech and Slovak.

 

„Chladničky Kitchen Fit riešia dilemu mnohých rodín, či si kúpiť vstavaný spotrebič pre čistý a ničím nerušený dizajn modernej kuchyne, avšak za cenu oveľa nižšej objemovej kapacity, alebo spotrebič s optimálnym objemom, ktorý ale pôsobí ako solitér,“ dodáva Kheil.

 

Koncept kombinovaných chladničiek Kitchen Fit – už žiadne kompromisy

Kombinované chladničky Kitchen Fit získali toto označenie vďaka svojim vlastnostiam a rozmerom. Moderný interiér si žiada dokonalé riešenie na mieru. Rozmery chladničiek z radu RB8000 Kitchen Fit preto presne korešpondujú s miestom, ktoré je pre nich vyčlenené v rámci kuchynskej zostavy. Spodný diel mrazničky končí vo výške pracovnej plochy linky, celková výška spotrebiča potom ladí s vrchnými skrinkami. Unikátny plochý povrch dverí z brúsenej nehrdzavejúcej ocele s ostrými hranami úplne splynie s kuchynskými skrinkami a výsledkom je dokonalý súlad, ktorý mohli doteraz zaistiť iba vstavané spotrebiče. Zložitá montáž nie je potrebná, spotrebič je jednoducho zasunutý na požadované miesto v rámci kuchynskej linky. Hoci sa zmestia do rovnakého priestoru ako vstavané spotrebiče, ponúkajú chladničky radu RB8000 vďaka technológii SpaceMax o 30 % viac priestoru (až o 90 l), než konvenčné vstavané.

 

Kľúč k čerstvosti potravín

Nápaditým dizajnom všetko iba začína. Už niekoľko rokov sú modely chladničiek od Samsungu vybavené technológiou No Frost, ktorá zaručuje stálu teplotu v každom kúte chladničky. Práve stabilná teplota je kľúčová pre udržanie čerstvosti rýchlo sa kaziacich potravín. Okrem toho táto technológia kladie nižšie nároky na chladiaci systém a nevytvára námrazu, čím predlžuje jeho životnosť a zabraňuje plytvaniu energie nielen pri odmrazovaní.

 

Chladnička a mraznička majú oddelené prúdenie vzduchu, tzv. Twin Cooling systém, ktorý zaisťuje mrazivý suchý vzduch v mrazničke a optimálnu vlhkosť vzduchu v chladničke, ktorá je zásadná pre udržanie čerstvosti potravín, najmä ovocia a zeleniny.

 

„Konečne je tu chladnička, ktorá ochráni moju smotanovú tortu pred marinovaným mäsom, pretože bráni šíreniu pachov,“ uviedla pri príležitosti uvedenia najnovších modelov chladničiek Samsung úspešná televízna moderátorka Adriana Poláková.

 

Chladiace technológie boli vyvíjané s renomovanými šéfkuchármi, od ktorých pochádza idea kovového plátu Metal plate, ktorý je umiestnený v zadnej časti chladničky. Tento plát nielen že chladničke dodáva punc profesionality, ale hlavne dokáže akumulovať chladný vzduch, tzv. Metal cooling, čím udržuje stálu teplotu vo vnútri. Ďalším prínosom spolupráce je Chef zone, čo je šuplík s precíznou kontrolou teploty +/- 0,5 stupňa Celzia pre skladovanie chúlostivých surovín či potravín – napríklad rýb či iného čerstvého mäsa. Vďaka presnému udržiavaniu teploty mäso nezmrzne – nenaruší sa tým jeho štruktúra a zároveň sa potlačia bakteriologické procesy.

 

Viac priestoru a dokonalá prehľadnosť

Vďaka technológii SpaceMax poskytujú nové chladničky Samsung o 30 % viac priestoru, čo je približne až 90 l, než ponúkajú konvenčné vstavané. Chladnička zároveň disponuje mnohými praktickými priehradkami a vysúvacími policami, ktoré maximálne zjednodušujú manipuláciu s uskladnenými potravinami. V jednej priehradke tak môžu byť umiestnené potraviny každodennej spotreby a pri akejkoľvek príležitosti je potom možné celú priehradku vybrať a umiestniť na stôl.

 

Digitálny invertorový kompresor

Na rozdiel od bežných kompresorov, ktoré môžu byť len spustené alebo zastavené, má kompresor Samsung s digitálnym invertorom 7 nastaviteľných rýchlostí, ktoré vyhovujú rôznym požiadavkám na chladenie. Kompresor tak pracuje hladko, vďaka nižšiemu opotrebovaniu dlhšie vydrží a minimalizuje sa jeho hlučnosť. Navyše na neho Samsung poskytuje záruku 10 rokov.

 

Novinky v chladení od Samsungu pre tento rok predovšetkým zahŕňajú tri rady - RB8000, RB7000 a RB5000, ktoré sa líšia v niekoľkých detailoch. Modely RB5000 ponúkajú energetickú triedu A++ aj A+++, vonkajší LED displej a dizajn Easy Clean Steel.

 

Rad RB7000 prináša pri vybraných modeloch modré podsvietenie prechodu medzi chladničkou a mrazničkou. Tento rad spĺňa nároky energetickej triedy A++ alebo A+++. Vybrané modely sú vybavené LED displejom na vonkajšej časti dverí a sú ponúkané v dizajne brúsenej nehrdzavejúcej ocele.

 

Chladničky z radu RB8000 majú LED displej umiestnený vnútri, spĺňajú nároky energetickej triedy A+++, rukoväť je rovnako zapustená vo dverách a dostupná je v dizajne pravej brúsenej ocele a má modro podsvietené rúčky.

 

Chladničky Kitchen Fit a nové rady RB7000/5000 sa na slovenskom trhu začnú predávať v priebehu marca tohto roku. 

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!