lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nátierky

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 28.3.2015
späť
Späť

Poslať
 

Nátierka z koreňovej zeleniny - vegetariánska

4 porcie

70 g mrkvy

50 g zeleru

50 g petržlenu

70 g cibule

1 lyžice oleja

1 lyžice horčice

2 lyžice majonézy Hellmann’s Majolenka Starej mamy

soľ, čierne korenie

nasekaná pažítka

 

Koreňovou zeleninu nastrúhame nahrubo, cibuľu nakrájame najemno. Všetku zeleninu pozvoľna podusíme na oleji domäkka. Necháme vychladiť.

Zmiešame s horčicou, majonézou a ochutíme solí čiernym korením a pridáme nasekanú pažítku.

 

 

Šunkovo-karfiolová nátierka

4 porcie

 

200 g šunky

200 g uvareného karfiolu

1 malá červená cibuľa

3 lyžice majonézy Hellmann’s majolenka Starej mamy

2 lyžice nakladaného zeleného korenia

soľ

 

Šunku a karfiol rozmixujeme najemno. Zmiešame s korením, nasekanou cibuľkou, majonézou a dochutíme soľou.

 

 

Tuniaková nátierka s olivami

4 porcie

 

240 g tuniaka z plechovky, bez nálevu

70 g čiernych olív bez kôstiek a bez nálevu

3 lyžice majonézy Hellmann’s majolenka Starej mamy

soľ, čierne korenie

kôra z 1 citrónu

 

Tuniaka roztlačíme vidličkou a zmiešame s nasekanými olivami. Pridáme majonézu, nastrúhanú citrónovú kôru a dochutíme soľou.

 

 

Syrová nátierka s reďkovkami- vegetariánska

4 porcie

 

200 g reďkoviek

200 g tvrdého syra

2 strúžiky cesnaku

2-3 lyžice majonézy Hellmann’s majolenka Starej mamy

soľ

Syr nastrúhame nahrubo a reďkovky nasekáme na rezančeky. Zmiešame s prelisovaným cesnakom, majonézou a ochutíme soľou.


Diskusia k článku:

tá nátierka z koreňovej zeleniny vyzerá mňamkovo.....môžem dať smotanu namiesto majonézy?
Martina, 29.5.2017 22:25
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!