lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jarné upratovanie? Hračka!

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 30.3.2015
späť
Späť

Poslať
 

Zima už pomaly končí, príroda znova ožíva a aj vašu domácnosť čaká veľká jarná očista. Vyzbrojte sa upratovacou čatou v podobe účinných čistiacich prostriedkov, s ktorými to zvládnete raz-dva. Osvedčený rad produktov spoločnosti Henkel si hravo poradí s najrôznejšími druhmi nečistôt a vašu domácnosť prevonia jarnou sviežosťou. Starostlivosť o kúpeľňu a WC môžete zveriť čistiacim prostriedkom Bref, o dokonalý lesk okien, ale i ďalších viac ako dvadsať rôznych povrchov sa postarajú prípravky Clin.      

Hygienická čistota aj pod vodnou hladinou!

Vedeli ste, že množstvo baktérií, hrdze a špiny sa zhromažďuje aj pod vodnou hladinou? Je preto nevyhnutné dopriať potrebnú hygienu aj vašej toalete. Ideálnym pomocníkom je Bref Power Aktiv, ktorý nielen dokonale odstráni neželané baktérie a usadeniny, ale navyše chráni vašu toaletu pred vodným kameňom a dodá aj potrebnú dlhotrvajúcu vôňu. Vďaka svojej gélovej konzistencii sa dlho udrží na WC mise a nesteká, môže teda pôsobiť ešte dlhšie. Veľmi praktické je aj prevedenie fľaše, vďaka ktorému sa prípravok dostane aj na ťažko dostupné miesta pod okrajom misy. Variant Bref Power Active Chlorine navyše obsahuje chlór, ktorý ničí 99 % baktérií a poskytne lesknúci bieliaci efekt. Bref Power Aktiv WC čistič je k dispozícii vo variantoch Ocean, Lemon, Pine a Chlorine .

Dlhotrvajúca starostlivosť a sviežosť

Ak už máme toaletu dokonale čistú, nezabúdajme ani na jej patričnú sviežosť. Aby výsledok vášho upratovania trval dlhé týždne, umiestnite na misu toalety Bref Power Aktiv tuhý WC blok v tvare populárnych guličiek. Pôsobí na toaletu osvedčenou kombináciou štyroch výhod – hygienickou čistotou, dokonalou čistiacou penou, chráni ju pred vodným kameňom a každým spláchnutím jej dodá prírodnú vôňou levandule.

 

Bezchybne čisté okná

 

Pri jarnom upratovaní nemôžeme vynechať ani každoročný rituál, a síce čistenie okien. Rad prípravkov Clin je ideálnym pomocníkom pre vás. Nové ergonomické fľaše, prispôsobené tvaru ruky, výkonný rozprašovač a unikátne zloženie sú účinnou kombináciou v boji so zamazanými povrchmi.  

 

Vyskúšajte osvedčených bojovníkov za oslnivý lesk bez šmúh:

 

Clin Citrus, ktorý  dodá vašim skleneným povrchom unikátny priezračný vzhľad a udrží vaše okná, zrkadlá, presklené stolíky či skrinky hygienicky čisté a voňavé. Príjemná vôňa citrónu vás dobre naladí, a tak hravo zvládnete umyť aj všetky okna naraz.

 

Clin Multi-Shine, ktorý zaistí dokonalý lesk viac než 25 rôznym povrchom, medzi ktorými sú aj sklo, plast, oceľ alebo dokonca koža. Vďaka špeciálnej receptúre ho možno používať aj na chúlostivé povrchy, ako je televízna obrazovka. V kuchyni sa napríklad postará o pracovnú dosku z prírodného dreva či mramoru. Rovnako účinným je aj na čistenie interiéru vášho automobilu. Výsledkom je žiarivo lesklý povrch bez šmúh.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!