lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kompletný manažment nevery

  Spracoval(a) : Natália Križova
Dátum : 4.4.2001
späť
Späť

Poslať
 

Trest za neveru
Z toho jasne vyplýva, že aj trest za neveru musí byť rôzny. Okrem mohamedánov, ktorí majú neveru dovolenú od vyšších inštancií, za čo musia žiť so štyrmi svokrami, muži sú za neveru potrestaní nanajvýš pohlavnou chorobou a neutíchajúcim záujmom priateľov. / ako dobre sa počúvajú príbehy a posteľových hrdinoch /. Muž sa teda vychvaľuje príbehmi z poľovačky, kancelárie, chlapských stretnutí, lyžovačiek a za rovnaké príbehy ženy bývajú odsúdené, mučené, kameňované, strkané do klietok potupy, opľúvané, či upaľované.
Napriek rôznym prístupom a rôznym obdobiam, napriek najťažším trestom, ženy aj muži sú neverní dodnes. Podľa posledných výskumov sa dokonca percento mužskej a ženskej nevery od seba skoro vôbec neodlišuje.

Prečo sú si ľudia neverní?
V prvom rade preto, že aj ten najšťavnatejší rezeň sa po čase preje. A ruku na srdce, správame sa my ženy aj po rokoch ako najšťavnatejší rezeň? Pripadá vám náš tlstnúci domáci v teplákoch a s vypadávajúcimi vlasmi ako šťavnaté mäsko? Aj keby bola odpoveď kladná, sú tu ešte gény. Niektorí ľudia , jednoducho, nevedia byť verní. Potrebujú občas objaviť iný zdroj sexuálneho napätia. Motivácia je však u oboch pohlaví trochu iná.
Ženy vyhľadávajú mimomanželské vzťahy najmä vtedy, keď sú emocionálne nespokojné. Keď sa v nich začne hromadiť hnev a frustrácia. Pre mužov je často dosť dobrým dôvodom na neveru funkčný a šťastný vzťah. Vtedy hľadá muž malé „vzrúšo“, ktoré zväčša nemá šancu ohroziť jeho domáci krb. Toto platí samozrejme len v prípade čisto fyzickej nevery. Všetko je inak, ak ide o skutočný vzťah, spojený aj s citmi, túžbou po spoločnom potomstve…, ktorý prebieha paralelne s úplne nefunkčným alebo krízovým manželským vzťahom.

Istota v tom nie je
Ak ste milenkou ženatého muža, nesnažte sa zbytočne si navrávať, že „ho“ zachraňujete z pazúrov zlej amimoriadne nechápavej ženy, ktorá sa s vami nedá ani len porovnať. Na 99,9% to nebude pravda. Musí to byť naozaj hlupák, čo sa s takou zombiou oženil. Vy predsa netúžite po hlupákovi. Podľa štatistík z celkového počtu nevier, tvorí nevera z lásky iba veľmi malé percento. Skôr sa stáva, že vášho milenca z mladosti stretnete aj po rokoch po boku tej istej ženy, s ktorou sa pred dvadsiatimi rokmi rozvádzal a dokonca vám možno bude opäť šepkať do uška, že ste jeho sen, alebo narazíte v supermarkete na vášho súčasného milenca, ktorý bude práve nežne bozkávať na uško svoju “ domácu harpiu“.

Dôležitý je výber
Každý z nás, najmä v prípade, že sme verní, by rád vedel, ako zistí či ho partner nepodvádza. Najkrízovejšou kategóriou v oblasti vernosti sú úspešní a bohatí muži. Je to ako v ríši zvierat. Najväčšie kly, parohy, červený zadok, či auto, krásny chvost ... priláka najviac samičiek. Rovnako ako v prírode má táto kategória samcov pocit, že má najväčšie právo na rozmnožovanie. Čo je aj v prípade zvierat aj mužov v podstate pravda. Dokážu sa totiž, až na hlúpe výnimky, / dúfajte, že takého nikdy v živote nestretnete/ najlepšie postarať o potomstvo. Príroda však pozná mnohé zázraky a tak nie je úplne výnimočné ani to, že takéhoto samca sa manželka preje a pokojne ho podvádza s nenápadným účtovníkom s pneumatikou namiesto bruška, ktorý dokonale rozumie jej nežnej duši a chráni ju vo svojich snoch. Rovnako ako sa stáva, že manžel výraznej samice, pred ktorou mäknú mozgy a tvrdnú myšlienky všetkým okolo idúcim mužom, ju podvádza s najškaredšou moletnou kolegyňou v strednom veku, ktorá dokáže hovoriť aj o niečom inom, ako o tom, že v Max Mare majú také super šatôčky, hneď ako vyšla z kozmetiky si ich všimla, a ani sa jej nechcelo do solárka, keď nevedela, či jej ich nejaká...nevyfúkne.

Pokračovanie zajtra

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!