lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Dokonalá manželka: Upgrade ženy

  Spracoval(a) : Natália Križova
Dátum : 25.4.2001
späť
Späť

Poslať
 

Prvým bodom oživujúceho programu by mala byť zmena prostredia. Doprajte si občas výlet do prírody, na priateľovu chatu, kde vás bude spať v izbe osem, k moru, do dobrého hotela so saunou a bazénom… Dobrým nápadom sa medze nekladú. Keď ste už investovali čas, fantáziu a možno aj peniaze do nezvyčajného prostredia, investujte ich aj do vlastnej zmeny. Ak vždy nosíte bavlnené nohavičky oblečte si francúzsku čipku, ak máte zväčša čipku, vyskúšajte extravagantné tangá… Kúpte si samodržiace pančucháče, alebo podväzkový pás s pančuchami a zmeňte aj svoj zvyčajný štýl obliekania. Ak ste zväčša v športovom odeve, oblečte sa za osudovú ženu, ak uprednostňujete elegantné oblečenie, skúste niečo lolitovsky dráždivé… Pre odvážnejšie ženy je tu aj zmena účesu, či mejkapu.
Zmeňte aj svoju mušličku. Môžete sa skúsiť úplne vyholiť podľa vzoru južaniek /má to obrovskú výhodu v tom, že budete omnoho citlivejšie vnímať dotyky/, alebo si nechajte v salóne upraviť svoje chĺpky do tvaru srdca, či púčiku. Fantázii sa medze nekladú. Dráždivo môže na partnera pôsobiť aj dočasné / trvá štyri týždne/ „tetovanie“ na intímnom mieste, na ktorého existenciu ho môžete upozorniť dráždivou sms.

Predĺžená predohra
Váš partner sa na dohodnutý výlet bude tešiť ako malé dieťa, aj keby ste mali ísť len do jeho rodičovského domu na dedine. Vašou predohrou môže byť aj cesta na dohodnuté miesto. Namiesto rozoberania štandardných problémov mu sladkým hlasom rozprávajte trochu erotickú rozprávku. Poprípade si spolu vykresľujte, už cestou, čo všetko so sebou budete robiť. Ak je váš partner plný imaginácií, môžete si spolu napísať scenár, ktorého realizáciu neskôr zinscenujete. Môžete použiť aj určité rekvizity. Vo všeobecnosti sú rôzne hry veľmi osviežujúce. Môžete sa premeniť na kohokoľvek. Môžete byť vydesená panenská slúžtička a on arogantný šľachtic. Môžete byť rímska kurtizána a on váš zákazník, môžete byť milenka z dvora kráľa Slnko a on jeden z vašich milencov... V láske môžete byť hoci aj Kleopatra, tá ktorú poznáme z filmu aj tá pravá, ktorá sa na ňu vôbec nepodobá. Ak ste zvyčajne skôr hanblivá a pasívna, vyberte si úlohu extravagantnej osudovej ženy – pomôže vám uvolniť sa. Ak ste skôr dravec, hrajte nedotknuteľnú a panenskú krásku, ktorá sa nedá pred milovaním ani vyzliecť.

Používajte fantáziu
Na okorenenie sexu, ktorý po takejto príprave vypukne, môžete použiť ešte niekoľko ingrediencií. Svetlo, jemné putá zo šatky či šálu, hudbu a nezvyčajné dotyky. Umývali ste napríklad niekedy svojmu najdrahšiemu nohy? A on vám? Hral sa niekedy poriadne s vašimi ušnými lalôčikmi, či krkom… Mimoriadne vzrušujúce je, ak svojmu partnerovi napríklad dovolíte aby sa vás dotýkal iba jazykom, alebo mu vy urobíte zviazanému masáž poprsím. Poprípade sa dohodnete, že celé dve hodiny sa nesmiete vzájomne dotýkať svojich „najcitlivejších zón“ a súčasne môžete všetko ostatné. Skrátka hier a vnemov je nepreberné množstvo, len treba pustiť z uzdy fantáziu a nehanbiť sa oddať sa svojim vlastným snom. Ak budete mať s partnerom spomienky na takéto milovanie je oveľa pravdepodobnejšie, že váš vzťah sa dokáže preniesť aj nejakou malou krízou. Veľa šťastia na ceste za láskou a udobrovaním, ktoré je jedným z jej najkrajších plodov.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!