lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ako sa zbaviť žabiaka.

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 10.4.2002
späť
Späť

Poslať
 

Poznáte to. V túžbe zameniť samotu za vzťah, ste si zidealizovali prvého chlapa, ktorý mal o vás záujem. Teraz ste už pochopili, že nie je všetko zlato, čo sa blyští. On vám však naďalej sedí pri sukni, ako žaba na prameni. Čo robiť, keď sa z princa vykľuje žaba a neodčarujú ho ani všetky bozky tohoto sveta?


Už prvé stretnutia boli absolútna katastrofa, lenže on nie a nie pochopiť,  že z vašej strany jednoducho nejde o lásku na prvý pohľad. Decentné narážky jednoducho ignoruje a hneď hovorí o ďalšom rande – dokonca v presvedčení, že je neodolateľný a vy sa po jeho boku priam rozplývate. Je to skrátka tak – niekedy je veľmi ťažké muža získať, ale niekedy môže byť omnoho ťažšie  sa ho zbaviť. Pre prípad, že by sa vám stalo niečo podobné, ponúkame niekoľko rád, ktoré zaručene zaženú na útek každú mužskú bytosť. Ale pozor: použite ich len v prípade, že dotyčného a jeho priateľov naozaj už nikdy nechcete vidieť!
●   Začnite mu detailne a celé hodiny rozprávať o svojom  milovanom domácom zvieratku. Žiaľ, váš štvornožec  má aj svoje muchy: napríklad sa vám ho za niekoľko rokov akosi nepodarilo  vychovať k čistotnosti a okrem toho nenávidí každého muža, ktorý vkročí do vášho života a nie je ochotný prepustiť mu miesto v posteli. Túto taktiku používal na ženy George Clooney a jeho prasiatko. Vy sa však nemusíte držať reality, v tomto prípade účel svätí prostriedky. Pokojne môžete rozprávať, že vaša doga je roztomilá a celkom neškodná a nechápete sťažnosti vášho expriateľa na jazvy , ktoré mu spôsobila, hoci máte doma iba mravce. Dodajte, že priateľ bol hysterický, lebo naozaj kvôli tým pár tichom nemusel ležať týždeň v nemocnici. Dobre, že je preč, určite by vás odhováral kúpiť ešte jednu dogu z tej istej chovnej stanice.
●   Rozprávajte mu o svadbe svojej najlepšej priateľky a aké je to len romantické, len po troch schôdzkach ju priateľ požiadal o ruku a ona dala výpoveď zo zamestnania a celé dni trávi nakupovaním a sedí v cestovkách, aby mu pripravila milé prekvapenie, vlastnoručne zostavený plán cesty okolo sveta. On musí teraz trochu pridať v podnikaní, aby tú svadbičku finančne zvládol. Zdôraznite, že svoje manželstvo si predstavujete presne rovnako, nežne mu položte ruku na plece a dôverne mu prezraďte, že celá vaša rodina si myslí, že už by ste sa mali aj vy konečne vydať, inak vystriedate viac chlapov ako lord ponožiek.
●   Hovorte o blížiacom  sa termíne na zaplatenie daňového nedoplatku a o tom, že ide o čiastku, ktorú sama nikdy nedáte dohromady a je viac ako pravdepodobné, že si budete musieť požičať od priateľov...(Presne na tom mieste sa na neho očarujúco usmejte a opýtajte sa na jeho majetkové pomery).
●   Rozprávajte o vašich expriateľoch – samozrejme veľmi podrobne – prezraďte všetky intímne tajomstvá a nezabudnite jajkať a nariekať a zdôvodňovať, prečo každý rozchod bol dôsledkom charakterových vád vašich partnerov...
●   Rozprávajte o svojej túžbe byť konečne vydatá, aby ste mohli nechať stresujúce zamestnanie a venovať sa už iba JEMU. Keďže domáce práce zásadne neznášate, budú upratovačka a kuchárka samozrejme nevyhnutnosťou, ale na vychovávateľku budete musieť byť  veľmi prísni, lebo výchova nie je žiadna zábava.
●   Rozprávajte o nechutnej infekcii na genitáliach, ktorú vám zanechal ten  hnusný expriateľ, ale zároveň ho upokojte: ,,Vôbec to nie je také chytľavé, ako sa hovorí.“
●   Celé hodiny rozprávajte o svojom horoskope a o tom, ktorí muži sa k vám hodia, pričom nezabudnite decentne utrúsiť, že iba ,,veľkorysí,  tolerantní a dobre situovaní“.
●   Odvlečte ho do mesta a pred výkladom každého zlatníctva búrlivo obdivujte diamantové šperky a medzi výkrikmi nadšenia  spomeňte, že k štýlovým zásnubám bezpodmienečne patrí aj výlet do (prinajmenšom) viedenských zlatníctiev, pretože zásnubný prsteň, náušnice a retiazka musia byť vhodne zladené a vy týmto „Juhošom a Albáncom“ neveríte, že je všetko, čo predávajú pravé. Nezabudnite spomenúť, že ste vždy boli názoru, že žena si môže nechať všetky darčeky aj v prípade, že sa zasnúbenie skončí rozchodom...
●   Veľmi zreteľne dajte najavo, že sex považujete iba za nepríjemnú povinnosť a že by ste ho strpeli iba v zákonitom zväzku a výlučne z dôvodov rozmnožovania, alebo ako darček za exotickú dovolenku.

Ak sa váš žabiak ešte ani po tom všetkom nedá na útek,  potom zabudnite na všetky pokusy byť subtílna, jednoducho zoberte nohy na plecia a utekajte preč! Ak vás napriek tomu, dobehne, berte to tak, že do vášho života zasiahol osud a kúpte si dogu.
 

 


Diskusia k článku:

uhm to asi plati,ak sa budem xciet zbavit nejakej zeny,chlapovi staci povedat priamo do oci
Neregistrovaný - , 10.4.2002 05:16
co to pisem,to asi tam urcite nepatri,je to tak
Neregistrovaný - , 10.4.2002 05:20
som zvedava co treba urobit potom,ked pouzijem trik s vydavanim a ten chlap ma fakt nadsene poziada o ruku...
Neregistrovaný - erzika, 10.4.2002 07:47
:))))) veľmi vtipné....:))
Neregistrovaný - Bellezza, 10.4.2002 09:00, bellezza(`na`)pobox.sk
mne to povedal priamo do oči a nechcela som veriť, azda sú chlapi chapavejší?
Neregistrovaný - Iva, 10.4.2002 11:18
chapavejsi?v akom zmysle?
Neregistrovaný - , 10.4.2002 11:46
Pacil sa mi ten napad s Dogou a par stichmi... ;-)
Neregistrovaný - hoad, 10.4.2002 13:20, hoad(`na`)centrum.sk
No, toto vymysliet, to muselo dat vela prace. Najma ta rada s infekciou, to je fakt perla...uz by som len chcel vidiet ako to bude zienka hovorit zhavemu kolegovi z prace... Ako chlap vsak viem poradit - povedzte, ze mate priatela a ze ste pred svadbou...zarucene nie je nic lepsie...a to nehrozi, ze z toho vyjdete ako nechutna, perverzna a lahkopostelna baba...
Neregistrovaný - M. Ukropec, 10.4.2002 15:46, miso(`na`)infotech.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!