lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Rýchle cestoviny

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 6.4.2006
späť
Späť

Poslať
 

Ingredencie:
cca 800g konzervovaných krájaných rajčín 
2 hrsti čerstvých bazalkových lístkov
500g vákuovaných čerstvých tortellín (napr. so špenátom)
200g mozzarelly, nakrájanej na plátky
4 lyžice strúhaného čerstvého parmazánu
2 lyžice píniových orieškov alebo mandlí
soľ a korenie na dochutenie

Príprava jedla:
Predhrejte trúbu na 180°C. Rajčiny vložte do misy a zrieďte so 150ml vody. Prisypte natrhané lístky bazalky a tortelliny, osoľte a ochuťte čiernym korením, najlepšie čerstvo nadrteným. Zmes poriadne premiešajte. Do zapekacej misy rozdeľte polovicu cestovinovej zmesi, na ňu dajte polovicu mozzarelly a na tu potom zbytok omáčky s cestovinami. Tortelliny do nej trochu zatlačte, aby moc nevyčnievali. Navrch nasypete zbytok mozzarelly (natrhajte ju) spolu s parmazánom a píniovými orieškami alebo mandľami. Pokiaľ nemáte dosť veľkú misu, môžete samozrejme všetko rozdeliť do dvoch menších. Pečte dvadsaťpäť až tridsať minút, pokiaľ povrch pekne zožltne. Podávajte najlepšie so zelenými šalátovými lístkami.


Diskusia k článku:

Vy trúba nadrtená! Naučte sa slovensky!
Neregistrovaný - , 13.8.2006 18:38
Neviem prečo by sa mala autorka učiť po slovensky, veď je to krásne spisovne napísané. Kto by sa mal niečo učiť, to je neregistrovaný - a to základy slušného správania. A že je tam jeden výraz prebraný z češtiny - no bože - chcela by som vedieť, či neregistrovaný rozpráva zásadne spisovnou slovenčinou, či sa mu nepodarí vpašovaˇˇt do vyjadrenia aj nejaké nárečové slovo a pod.
Neregistrovaný - Vera, 3.5.2007 20:14
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!