lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jar a leto v znamení Lásky, Odvahy, Slobody a Viery

  Spracoval(a) : VS
Dátum : 7.4.2009
späť
Späť

Poslať
 

Jednoduchosť a celistvosť, to je motto novej kolekcie jar/leto 2009 značky Faith Connexion. Značka v nej ostáva verná svojmu nápadnému rock ´n rollovému duchu, ktorý je jej puncom. Faith Connexion v prípade kolekcie jar/leto 2009 zhmotnila tri hlavné myšlienky, ktoré majú zachytiť ducha módy daného momentu, do troch línií  -  Spartskej ( Spartan ), Hippie Rock a Púštnej línie ( Desert ).
Každá z línií obsahuje modely od tých inšpirovanými každodenným „casual“ štýlom, až po nádherne ženské a „glamour“ večerné oblečenie. Ku každej línii boli vytvorené komplementárne doplnky ako slnečné okuliare, kabelky, šperky, topánky či opasky, ktoré každý zo štýlov zjednocujú a podčiarkujú.

Sparstká línia /Spartan...
...obsahuje vojenské a zemou inšpirované tóny, ktoré v kombinácií s tekutým hodvábom  a mäkkým kašmírom, koženými strapcami a bronzovými cvočkami dávajú jednotlivým modelom osobité kúzlo. Symbolom línie Spartan  je gladiátorská helma, ktorá sa ako tlačený či vyšívaný vzor, flitrové alebo cvočkové aplikácie,  objavuje naprieč celou líniou. Kľúčovými odkazmi tejto línie sú Odvaha a Viera, ktoré sú ako vyšité odkazy na rukávoch, bokoch či kapucniach implementované aj do jednotlivých modelov.  Línia je doplnená o módne doplnky, ktoré sú takisto inšpirované symbolom a vzorom  gladiátorskej helmy.

Hippy Rock línia...
..opäť prináša ducha starých hippie čias pod heslami Láska a Sloboda.
Línia je tvorená voľnejšími strihmi, ľahkými materiálmi, zvonovým strihom jeansov, volným, dlhým strihom šiat s imitáciami strieborných šperkov a takisto strieborných, hladkých cvočkov. Celou líniou sa nesie  osobitá atmosféra ukrytá v motívoch tetovaní ( srdcia, motýle, kvety ), ktoré sú aplikované v mierne ošúchanom „vintage“ prevedení. Do modelov kolekcie Hippy Rock je vtkaný ženský lesk a romantická nostalgia, ktorá v konečnom dôsledku inšpirovala celú kolekciu.

 

Línia Desert..

... je inšpirovaná jasom a mystickou atmosférou divokých plání.  
Základnými kameňmi línie Desert sú Svetlo a Nebo, podčiarknuté motívom štýlového slnka, ktoré sa tiahnu celou kolekciou. Línia je koncipovaná vo farbách pampská béžová, bledo zelená, pieskovo ružová a slonovinovo biela.  Monochromatické vzory dovoľujú dizajnu vyznievať v ľahko efekte zrkadlenia. Modely bezrukávových blúzok z priesvitného hodvábu a šiat vzbudzujú dojem snivej ľahkosti a sú ako stvorené pre neskoré babie leto. Vzory a všité bronzové šperky dávajú línií etnickú veľkoleposť a dojem čistej spirituality.
Faith Connexion opäť vytvoril kolekciu, ktorá nesie silný odkaz Lásky,  Slobody, Viery a Odvahy.  


O značke Faith Connexion
Faith Connexion, ktorá visí v šatníkoch celebrít ako sú Madonna, Jennifer Lopéz či Eva Longoria, založil  v roku 2004 mladý francúzsky dizajnér Ilan Delouis. Faith Connexion a jej kolekcie pre ženy i mužov,  postavil na konceptoch vľúdnosti, harmónie a rock ´n rollu, ktoré korešpondujú s jemu vlastným životným štýlom. Samotný názov značky Faith Connexion v sebe nesie  silnú nádej a vieru jej zakladateľa v lepší svet.  Na celom svete má značka Faith Connexion 11 predajní a jej modely sa predávajú v  ďalších 59 predajniach v 11 štátoch sveta.    Prvá a z titulu exkluzivity jediná predajňa značky Faith Connexion na Slovensku, bola otvorená začiatkom roku 2009 v bratislavskom nákupnom centre Aupark.
Viac na
http://www.faithconnexion.com/

... All u need is Faith

 

 


Diskusia k článku:

spamatajte sa slovenky, nas textilny priemysel krachuje a vy podporujte zahranicne oblecko, keby ste sa tak trhali aspon o znacky, ktore su eko alebo fairtrade...
Neregistrovaný - jaa, 11.4.2009 08:22
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!