lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jedinečne výživná ochrana od Fa

  Spracoval(a) : Lucia
Dátum : 7.4.2011
späť
Späť

Poslať
 

Dnešná žena je čoraz náročnejšia, keď príde na starostlivosť o svoje telo. A ochrana podpazušia nie je v tomto prípade výnimkou. Dnešná spotrebiteľka je natoľko náročná, že od svojho dezodorantu očakáva nielen fantasticky vysokú úroveň ochrany, ale vyžaduje aj vysokú úroveň výživných vlastností pre citlivú pokožku. V skutočnosti až 51% žien tvrdí, že chce vysokoúčinný dezodorant, ktorý sa o pokožku stará a zároveň ju aj chráni pred vlhkosťou a nepríjemnými pachmi. Súčasný megatrend – spojenie vynikajúceho výkonu s výživnou starostlivosťou, zachytila aj značka Fa, ktorá prichádza s dokonalým riešením v podobe nového, jedinečného radu dezodorantov Fa NutriSkin.

Najnovší rad dezodorantov Fa NutriSkin je prvým radom anti-perspirantov, ktorý vďaka jedinečnej receptúre so siedmimi ošetrujúcimi zložkami poskytuje dokonalú 48 hodinovú deo ochranu a zároveň zanecháva pokožku s pocitom sucha a neodolateľnej hebkosti.

Nový rad dezodorantov pre ženy Fa NutriSkin obsahuje niekoľko vitamínov, ako napríklad vitamín E a F, ktoré sú známe pre ich ochranné vlastnosti kože. Vitamín E posilňuje obranné schopnosti pokožky a poskytuje jej ochrannú vrstvu. Vitamín F podporuje jej prirodzenú funkciu. Špeciálne estery olivového oleja pomáhajú podporovať ochrannú funkciu kože, chránia citlivú pokožku podpazušia pred poškodením. Ostatné zo 7-mich výživných zložiek pomáhajú udržiavať pokožku v dokonalej rovnováhe.  

Nový Fa NutriSkin je prvým radom dezodorantov od spoločnosti Henkel, ktorý kombinuje výživnú starostlivosť o pleť s lahodnou vôňou pre príjemný pocit sviežosti, ktorý trvá až do 48 hodín. Nový rad dezodorantov Fa NutriSkin je dostupný v troch rôznych osviežujúcich variantoch.   

·    Maximum Protection - ponúka 48 hodinovú extra silnú, nekompromisnú ochranu pred vznikom neželaného potu a pocit suchej pokožky v podpazuší, pričom zároveň pokožke poskytuje aj potrebnú starostlivosť

·    Invisible Control - chráni vaše podpazušie pred vznikom potu a nepríjemnými fľakmi na oblečení a poskytuje 48 hodinovú starostlivosť

·    Extra Fresh – vám zaručí spoľahlivú ochranu pred vznikom potu, zabezpečí potrebnú starostlivosť a jeho príjemná vôňa Vám dodá pocit jedinečnej sviežosti

Okrem troch rôznych vôní prichádza nový rad dezodorantov aj v troch rôznych formátoch pre optimálny výber – deosprej, roll-on a tuhý dezodorant.

Nový rad dezodorantov Fa NutriSkin je od marca dostupný vo väčšine predajní a dnešným zaneprázdneným ženám poskytuje dokonalú a jemnú starostlivosť i ochranu podpazušia pre jedinečný pocit sviežosti, ktorý trvá až do 48 hodín. 

Na jar uvádza spoločnosť Henkel aj doplnkový rad sprchovacích gélov a telových krémov                  Fa NutriSkin pre komplexnú ponuku starostlivosti o telo.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!