lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zdieľajte radosť zo života so Samsung GALAXY family

  Spracoval(a) : pETR
Dátum : 7.4.2011
späť
Späť

Poslať
 

Samsung Electronics Co., Ltd., popredný výrobca mobilných telefónov, oznámil rozšírenie Samsung GALAXY family s nasledujúcimi modelmi: Samsung GALAXY Ace, Samsung GALAXY Gio a Samsung GALAXY mini.


Všetky tieto smartphony zo Samsung GALAXY family rozširujú možnosti zážitkov pre užívateľov inteligentných telefónov ovládaných operačným systémom Android™. Nové inteligentné telefóny Samsung GALAXY family budú spĺňať rozmanité požiadavky súčasných a potenciálnych používateľov smartphonov, a budú tak nasledovať fenomenálny úspech, ktorý dosiahol telefón Samsung GALAXY S po celom svete.


Samsung GALAXY family dokazuje, že inteligentné telefóny môžu uspokojiť kohokoľvek prostredníctvom vylepšených multimédií či aplikácií a doplniť jeho životný štýl. Napríklad „social hub“ umožní užívateľom byť neustále v kontakte so svojimi priateľmi. Každý telefón zo Samsung GALAXY family bol vyvíjaný tak, aby napĺňal jedinečné potreby a umožnil svojim užívateľom zdieľať zábavu a zážitky so svojimi priateľmi či rodinou.


Používatelia majú prístup aj k neobmedzeným možnostiam zábavy prostredníctvom viac ako 100 000 aplikácií z Android Market™ a Samsung Apps, či k rýchlemu písaniu SMS vďaka Samsung SWYPE. Mobilné telefóny z radu Samsung GALAXY family sú vybavené Wi-Fi a „social hub“, ktoré vám umožňujú nepretržité pripojenie a kontakt s priateľmi - SNS, IM či prostredníctvom emailov.



„Vytvorením Samsung GALAXY family chceme pomocou diverzifikácie nášho portfólia nadviazať na úspechy modelu Samsung GALAXY S. Každý z telefónov je niečím odlišný a odráža tak myšlienku, že každý z užívateľov je jedinečný a chce, aby jeho zážitky s telefónom boli jednoduché a zábavné. Prostredníctvom Samsung GALAXY family chceme pomôcť používateľom, aby zdieľali radosť a skúsenosti s priateľmi a rodinou,“ uviedol JK Shin, prezident a riaditeľ obchodnej jednotky Mobile Communications spoločnosti Samsung Electronics.


Mobilné telefóny Samsung GALAXY family sú inšpirované úspešným modelom Samsung GALAXY S, ktorého sa na celom svete predalo neuveriteľných 10 miliónov kusov, a to za necelých sedem mesiacov od jeho uvedenia na trh. Pri navrhovaní tejto série telefónov vychádzal Samsung z modelu Samsung GALAXY S a prispôsobil ho tak, aby vyhovoval rôznym potrebám a rastúcim nárokom zákazníkov.


Samsung Galaxy ACE

Samsung GALAXY Ace je určený pre tých, ktorí sledujú módne trendy. So svojim sofistikovaným dizajnom bol Samsung GALAXY Ace vytvorený s akcentom na jednoduchosť a eleganciu. Samsung GALAXY Ace ponúka skúsenosti prémiových modelov na kompaktnom a komfortnom 3,5-palcovom displeji HVGA. Samsung GALAXY ACE sa vyznačuje 800MHz procesorom, hlasovým vyhľadávaním a prehliadačom dokumentov ThinkFree.

 


Samsung GALAXY Gio

Samsung GALAXY Gio so svojím nadčasovým dizajnom a vylepšenými funkciami na pripojenie k sociálnym sieťam je dokonalým prístrojom pre štýlových mladých profesionálov, ktorí chcú byť neustále v spojení s okolitým svetom. V názve Gio, ktorý je odvodený z talianskeho výrazu pre „klenot“, sa okrem toho odráža odolnosť a dokonalosť prevedenia s 3,2-palcovým HVGA displejom. Samsung GALAXY Gio v sebe snúbi inteligenciu a krásu. Poteší užívateľov, ktorí túžia po šikovnom telefóne, ponúkajúcom to najlepšie z oboch týchto svetov.



Samsung GALAXY mini

Samsung GALAXY mini je ideálny prvý inteligentný telefón pre moderných a spoločensky založených mladých ľudí, ktorí chcú inteligentný, zábavný a funkčný prístroj. Tento mobilný telefón s výrazným blýskavým farebným prúžkom po strane vám zabezpečí spojenie so všetkým alebo so všetkými, na ktorých vám v živote záleží. Samsung GALAXY mini je stelesnením vysokej produktivity a výkonu v kompaktnom prevedení a 3,14-palcovým QVGA displej mu dodáva osobitosť. Je to skvelý darček pre začínajúcich používateľov inteligentných telefónov. GALAXY mini je vybavený 600MHz procesorom, ponúka hlasové vyhľadávanie Google™ a obsahuje aj prehliadač dokumentov Quick Office. Samsung GALAXY mini je zábavným a moderným spoločníkom, ktorý vám pomôže oboznámiť sa s inteligentnými telefónmi.



 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!