lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Trúfnite si vyjadriť svoje city s pralinkami Milka

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 23.4.2012
späť
Späť

Poslať
 

Máj zasvätený láske ponúka veľa príležitostí pre vyznanie lásky, prejavenie náklonnosti a sympatií svojim milovaným. S pralinkami I love Milka a Milka Thank you je to také jednoduché. Trúfnite si vyjadriť čo cítite k svojim blízkym niečím naozaj originálnym. I love Milka s novou plnkou z mandľového krému s kúskami chrumkavých lieskových orieškov v lahodnej čokoláde z alpského mlieka a Milka Thank you v krásnych nových baleniach potešia každého.

 

Máj – mesiac lásky a jemnosti

Máj je obdobím rozkvitnutých čerešní a lásky, ktorú je cítiť vo vzduchu všade okolo nás. Kedysi mládenci stavali svojej vyvolenej máj pod oknom, ozdobený stužkami, čo symbolizovalo ich lásku a náklonnosť. Dnes nemusíte stavať máj a rúbať stromy, pralinky Milka majú pre vás lepší nápad. Spravte niečo bláznivé, na čo ste si už dávno  netrúfli. Urobte prvý krok, ktorý dlho odkladáte, gesto ktorým vyjadríte ako velmi ľúbite. Položte svojej láske pralinky I love Milka ráno na vankúš. Pošlite ich poštou, ako jemné prekvapenie. Vráťte sa z práce s darčekom za chrbtom a prekvapte svoju ženu romantickým gestom tak, ako kedysi. Pralinky I love Milka zmenia bežný deň na sviatočný. Novým pralinkám s mandľovým krémom a chrumkavými kúskami lieskových orieškov v lahodnej čokoláde neodolá nikto. 

 

Lahodné pralinky ktoré povedia viac ako si trúfate

Trúfnite si poďakovať svojim blízkym za to, čo pre vás znamenajú, povedzte im čo pre vás znamenajú. Dajte im najavo, že sú pre vás tým najlepším, čo vás v živote stretlo. Zdá sa to jednoduché, sú to len slová, ale spomeňte si, kedy ste to spravili naposledy. Trúfnite si vyjadriť svoje poďakovanie susede, ktorá za vás umyla schody, triednej učiteľke za láskavosť a trpezlivosť, alebo šéfovi za  prižmúrené oko pri hodnotení výkonov. Bonboniéra Milka Thank you vám to pomôže vyjadriť. Poďakujte sa mamičke, babičke, alebo inej blízkej žene, povedzte, čo už dávno máte na srdci. Milka Thank you je v máji vašou čerešnickou na torte, ktorou vyjadríte viac, ako slovami. Krásne nové balenie bonboniér Milka Thank you a I love Milka zdôrazní výnimočnosť a nezabudnuteľnosť tejto chvíle. Trúfnite si byť dnes tým, kto dokáže prejaviť city a urobí niekoho šťastným.

 

Vyznať city a poďakovať svojim milovaným, blízkym a priateľom môžete s pralinkami Milka prostredníctvom originálneho nápadu – cez Facebook-ovú aplikáciu im pošlite osobný pozdrav. Vaše vyznanie, alebo poďakovanie si nájdu na svojej Facebook-ovej nástenke, alebo v osobných správach. Trúfnite si prejaviť svoje city a povedať svojej láske čo k nej cítite. Aplikáciu nájdete od 25.apríla 2012 na adrese:

http://www.facebook.com/Milka.cz.sk/app_180928002025071

 

 

 

BONBONIÉRY I LOVE MILKA a MILKA THANK YOU

     

 

Romantické srdce pre vyznanie lásky

 

 

I Love Milka 137,5 g

Jemný mandľový krém s kúskami chrumkavých lieskových orieškov v lahodnej čokoláde z alpského mlieka to povie za vás.

 

 

I Love Milka 110 g - Lahodné bonbóny s delikátnou mandľovou plnkou a s kúskami orieškov v klasickej krabičke pre všetkých, ktorí chcú jemnosťou potešiť svojich blízkych.

 

 

I Love Milka 38,5 g - Srdiečkové bonbóny s mandľovou plnkou a kúskami lieskových orieškov v malej srdcovej krabičke, ktorá sa zmestí do každej kabelky.

 

 

 

 

Bonboniéry Milka Thank you nielen pre zamilovaných

 

 

Milka Thank you 150 g - Lahodný kakaový krém v jemnej mliečnej čokoláde ukryté v krásnom novom obale poďakujú vašim blízkym za všetko čo pre vás znamenajú.

 

 

Milka Thank you 120 g - Náklonnosť a lásku k blízkej osobe ľahko vyjadríte prostredníctvom praliniek s kakaovým krémom v jemnej mliečnej čokoláde z alpského mlieka.

  

Milka Thank you 42 g - Jemné kakaovo-krémové kvietky v lahodnej mliečnej čokoláde Milka to povedia za vás.  

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!