lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vyskúšajte horúcu novinku z Rajeckej doliny s obsahom prírodnej ovocnej šťavy

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 29.4.2012
späť
Späť

Poslať
 

TOTO LETO LETÍ BRUSNICA A EGREŠ!

Po mimoriadne obľúbených ochutených pramenitých vodách s obsahom byliniek a stromov v roku 2012 prichádza absolútna letná novinka, plná sviežej chuti a toho najlepšieho, čo ponúka slovenská príroda. To najlepšie ovocné osvieženie si odteraz môžete vychutnať v podobe dokonalého spojenia čistej pramenitej vody Rajec s ovocnými šťavami brusnice a egreša, ktoré patria medzi naše najväčšie poklady. Nový Rajec BrusnicaEgreš s obsahom prírodnej ovocnej šťavy a jemne sýtené kyslíkom vás pošteklia na jazyku a vďaka sladeniu fruktózou neohrozia ani vašu líniu. Nápoje neobsahujú umelé sladidlá ani farbivá a od iných ovocných nápojov ich odlišuje obsah ovocnej šťavy, ktorá im dodáva skutočnú chuť brusnice a egreša. My to vidíme na naozaj pestré leto, čo poviete?

 

Neustále pracujeme na vývoji nových produktov. A ako už tradične, inšpiráciu hľadáme v prírode Rajeckej doliny, hovorí senior brand manager značky Rajec, Břetislav Koláček a dodáva: „Pre tento rok sme pripravili inovácie, ktoré sa od tých predchádzajúcich značne líšia a to najmä v tom, že už nejde o ďalšie extrakty obľúbených byliniek a stromov. Po prvý raz tak Rajec svojim spotrebiteľom ponúka chuť šťavnatého ovocia – brusníc a egreša. Ide o úplne nový koncept ochutených vôd, obsahujúcich ovocnú šťavu. Práve obsah prírodnej ovocnej šťavy je to, čo našej novinke Rajec Brusnica a Egreš dodáva skutočnú chuť ovocia. Tento benefit nás odlišuje od iných ochutených vôd.

 

To najlepšie na váš letný stôl vytvorí príroda v Rajeckej doline sama

Príroda v Rajeckej doline si dáva načas, než z nenápadných skrytých kvietkov vykúzli šťavnaté a farebné plody ovocia. Teraz dozrela k rozhodnutiu, že sa o radosť z osviežujúcich plodov podelí aj s nami. Príďte na chuť nových vodám zo srdca Rajeckej doliny a vyskúšajte osvieženie s novinkami Rajec Brusnica a Egreš s obsahom prírodnej ovocnej šťavy. Vďaka nízkej mineralizácii pramenitej vody Rajec a nižšej energetickej hodnote ich môžete pokojne piť každý deň. Výnimočnosť novej línie ochutených vôd Rajec ovocie je ukrytá vo výbere tých najlepších plodoch brusníc a egreša a v spojení s krištáľovo čistou pramenitou vodou Rajec. Nápoje budú v predaji od polovice apríla 2012 vo formátoch 1,5L PET fliaš a v praktickom 0,75L balení, aby ste ich počas horúcich letných dní mali vždy poruke.

 

RAJEC BRUSNICA

Tieto drobné zázraky prírody boli dlho skryté pred zrakom ľudstva, no v posledných rokoch sme konečne odhalili ich zázračné vlastnosti. Sýto červené bobuľky sú doslova nabité vitamínom C a svoju dobrú povesť získali aj vďaka vysokému obsahu vitamínov K, A, magnézia, kalcia, mangánu, fosforu a sodíka, ale aj karoténu. Brusnice sú tiež známym antioxidantom, čím chránia bunky pred voľnými radikálmi, vznikajúcimi napríklad nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho prostredia. Indiáni používali brusnicové obklady na rozličné zranenia a ako účinný prostriedok proti otrave krvi, na hojenie rán a utišovanie bolestí. Brusnice priaznivo pôsobia aj pri chrípke a nachladnutí a známe sú aj ako výborný pomocník pri zápale močových ciest. Výborne účinkujú aj proti hnačke, skleróze, bolestivej menštruácii alebo zubnému kazu.

 

Využiť ich môžete aj pri pečení, varení, ako súčasť müsli a šalátov, ako prílohu k mäsu či k cestovinám. Tieto bobule dodajú vášmu jedlu mierne pikantný nádych. Brusnice sú svojím zložením ideálnou kombináciou vitamínov a látok, ktoré napomáhajú udržaniu štíhlej línie. Novinka s ovocnou šťavou Rajec Brusnica vás okamžite očarí mohutným prívalom sviežosti a jemnej chuti, ktorá dokonale naštartuje váš deň!

 

RAJEC EGREŠ

Egreše majú odjakživa svoje pevné miesto v slovenských záhradkách. Napriek tomu ich na trhu často nenájdete, hoci patria medzi najzdravšie čerstvé ovocie. A hlavne to naše, slovenské. V ľudovom liečiteľstve boli tieto zelené bomby plné zdravia užívané ako prostriedok proti zápche, vyššiemu krvnému tlaku alebo anémii. Plody egreša majú vysoký podiel ovocných kyselín, pektínov a vitamínu C. Obsahujú tiež vitamín B, E, karotén a množstvo minerálov ako železo, draslík, vápnik, horčík a zinok. Ich najčastejšie využitie je na prípravu štiav, lekvárov či vína, no výborne sa hodia aj do koláčov. Egreše však ocenia všetci tí, čo chcú detoxikovať svoj organizmus. Toto ovocie prečisťuje a zbavuje črevá od toxínov, má močopudné a odvodňovacie účinky, podporuje rast nechtov a tvorbu zdravej pokožky. Ochutenú prírodnú pramenitú vodu Rajec Egreš s obsahom skutočnej ovocnej šťavy si iste zamilujete pre jej výraznú a osviežujúcu chuť.

 

Najobľúbenejšie ročné obdobie? No predsa leto! Príroda je v rozpuku a my si vďaka krásnemu slnečnému počasiu môžeme dosýta užívať nielen jej krásy, ale tiež tie najlepšie zdravé pochúťky v podobe osviežujúceho ovocia plného chuti, vitamínov a farieb. Nezáleží na tom, kde sa počas letných dní nachádzate. Stačí sa zaodieť do dobrej nálady, prikrášliť úsmevom, ozbrojiť spoločnosťou tých, čo máte najradšej a vyraziť presne tam, kam vás nohy povedú. Či už to je piesočnatá pláž, vysoké kopce hôr alebo len vaša stará známa záhradka, každý deň môže byť plný zážitkov. Hlavne si so sebou nezabudnite pribaliť kúsok domova, ktorý dokonale zaženie smäd – ochutené pramenité vody Rajec Brusnica a Egreš s vami poletia na vlne dokonalého letného osvieženia!


Diskusia k článku:

Rajec EGREŠ jemne sýtený Môže poškodiť vaše zdravie a zapríčiniť leukémiu. Nápoj obsahuje konzervant benzoan sodný (benzoát sodný), známy aj ako E211. Nie je to nič zvláštne, obsahuje ho väčšina, najmä kyslých výrobkov, pretože zabraňuje množeniu baktérií a plesní vo výrobkoch. Avšak na etikete výrobku sa píše aj to, že obsahuje egrešovú šťavu z koncentrátu. Tá samozrejme obsahuje vitamín C (kyselinu askorbovú), ktorý je zdravý. Keď však necháte spolu pôsobiť benzoan sodný a kyselinu askorbovú, ideálne pekne na slnečnom žiarení a v teple, pomaličky sa vám začne tvoriť chemickou reakciou benzén. Je to karcinogén a je toxický. Pri chronickej otrave dochádza ku masívnemu poškodeniu obličiek, pečene a kostnej drene a leukémii. Chronická otrava, to je niečo, čo sa Vám stane keď pijete veľmi veľa sladkých Rajcov, Jupíkov a Kofol, ktoré stáli veľmi dlho na slnku a v teple. Benzoán sodný je samozrejme nevhodný na konzumáciu pre deti a môže spôsobovať alergie.
Neregistrovaný - Rajec skodi, 4.4.2013 10:08, dozik(`na`)azet.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!