lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Privítajte jar zvesela

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 15.4.2014
späť
Späť

Poslať
 

Jar nezadržateľne klope na dvere, prebúdza prírodu zo zimného spánku. Aj ľudia zatvárajú kožuchy do skríň a pripravujú sa na oslavy príchodu jari. Ideálna príležitosť na oslavu je Veľká noc - čas, kedy sa schádzame s rodinou a priateľmi.

 

Existuje mnoho symbolov spojených s jarou a Veľkou nocou. Pripomeňte ich všetky s JOJO Mixle Pixle. Špeciálna veľkonočná edícia s náhodne namiešanými želé s ovocnými príchuťami vás prekvapí s každým kúskom, ktorý z darčekového balenia vylovíte. Okrem rozmanitých farieb a chutí sa môžete tešiť aj na nápadité tvary s jarnou tematikou. Užite si veľa zábavy pri hľadaní pestrofarebného želé v tvare kuriatok, ovečiek, kvetín a mnohých ďalších inšpirujúcich tvarov.

 

 

Darujte Modré z neba tomu najmilšiemu šibačovi

 

Veľkonoční šibači dokazujú každý rok, že sú veľkí maškrtníci. Práve oni majú najväčšiu zásluhu na tom, že Slovenky zostanú celý rok svieže a zdravé. Každá má jedného najobľúbenejšieho šibača, ktorého netrpezlivo očakáva celý deň. A ten si za návštevu určite zaslúži aj MODRÉ Z NEBA.

 

Maľované kraslice a čokoládové vajíčka urobia radosť každému šibačovi. Vaši najbližší si však za svoju lásku zaslúžia niečo špeciálne. A pretože vieme, že by ste svojim najmilším šibačom rady zniesli i modré z neba, prináša ORION MODRÉ Z NEBA Zlaté vajce. Dutá figúrka z mliečnej čokolády s kúskami mandlí iste poteší aj tých najväčších maškrtníkov. Zlaté vajce zaujme nielen výbornou chuťou, ale aj krásnym obalom, vďaka ktorému sa hodí aj ako dekorácia na sviatočný veľkonočný stôl.

 

 

Veľká noc s krémovými kraslicami

 

Slováci majú radi sladkosti aj likéry. Dokazuje to aj obľuba krémových figúrok, ktoré Slováci milujú a kupujú vo veľkom nielen na Vianoce, ale výnimkou nie je ani Veľká noc. ORION prichádza na veľkonočné tabule s dvomi skvelými príchuťami. Figúrky sú navyše balené vo veselých tvaroch kraslíc, ktoré šibači určite ocenia.

 

Krémové figúrky nesmú chýbať na Veľkú noc v slovenských domácnostiach. Svoju obľúbenú príchuť si nájde každý. Milovníci horkej čokolády si môžu zvoliť ORION Krémové figúrky s príchuťou vaječného likéru. Práve chuť vaječného likéru jednoznačne patrí ku Veľkej noci. Prečo teda nespojiť výborný vaječný likér s ešte lepšou čokoládou a ponúknuť svojich šibačov malými žltými kraslicami s vaječným likérom vo vnútri?

 

Ak máte radšej mliečnu čokoládu, ORION si pripraviť dobroty aj pre Vás. ORION Krémové figúrky s karamelovou náplňou v sebe spájajú vynikajúcu mliečnu čokoládu s karamelovou náplňou. Šibači túto sladkú karamelovú maškrtu vo forme malých oranžových maľovaných kraslíc ako výslužku určite neodmietnu.

 

 

Vychutnajte si obľúbený drink v pralinke

 

Veľká noc je predo dvermi a k nej patrí okrem tradičného pečiva a kraslíc aj množstvo najrôznejších tradícií a zvykov. Najobľúbenejšou je nepochybne šibačka, na ktorú nadšene vyrážajú malí aj veľkí muži. Tých menších potešia najrôznejšie čokoládové dobroty, ale akú výslužku pripraviť tým starším?

 

Ak hľadáte niečo nové a originálne na obdarovanie šibačov s maškrtnými jazýčkami, vsaďte na ORION Pralinky Rumové s Kolou. Táto novinka sa inšpirovala obľúbeným nápojom „Rum a Kola“ a poteší svojou originálnou príchuťou všetkých milovníkov praliniek, ale tiež tých, ktorí radi experimentujú a skúšajú nevšedné kombinácie. Originálna náplň vás prenesie do úplne nových chuťových dimenzií, z ktorých sa už nebudete chcieť vracať naspäť.

 

 

Čím potešiť šibačov

 

Šibačka patrí medzi najstaršie a najobľúbenejšie veľkonočné zvyky, ktorými sa bavia ľudia v mestách i na dedinách. Dievky a ženy sú po Veľkej noci rady, že budú celý rok zdravé, mladé a šťastné, a chlapci a páni si po oddretej práci užívajú zaslúženú výslužku.

 

Maľované a inak zdobené vajíčka sú s Veľkou nocou spojené rovnako ako kapor s Vianocami. Pre šibačov tak nie je tradičnejšej výslužky ako veľkonočné kraslice. Veľkú radosť urobia Veľkonočné kraslice ORION – dutá figúrka z mliečnej čokolády, ktorej tradičný dizajn v štyroch rôznych farebných prevedeniach ozdobí každý sviatočný veľkonočný stôl. Šibačov potom najviac poteší chutná čokoláda ukrytá pod krásnym obalom.

 

Veľká noc je tiež sviatkom života a dobou, kedy na svet prichádzajú roztomilé mláďatá. Potešte šibačov ORION Veľkonoční zmesou figúrok z výbornej mliečnej čokolády v štyroch tvaroch veselých veľkonočných zvieratiek – zajačika, barančeka, kuriatka a kačky. Roztomilé zvieratká nesmú chýbať v žiadnej veľkonočnej výslužke.

 

 

Čo bolo skôr – vajíčko alebo sliepočka?

 

Veľká noc je obdobím tradícií, dobrého jedla i času stráveného s našimi blízkymi. Neodmysliteľne k nej patrí aj šibačka a nadšenie detí pri pohľade na plné košíky dobrôt. Ak chcete malých šibačov skutočne potešiť, obdarujte ich čokoládovými figúrkami, ktoré v sebe ukrývajú sladké prekvapenie!

 

Radostné plamienky v detských očiach zaručene zažne výslužka vo forme čokoládových figúrok LENTILKY Kuriatko vo vajíčku a LENTILKY Sliepočka.  Malí maškrtníci si totiž nielen pochutnajú na výbornej čokoláde, ale navyše si užijú i moment prekvapenia a nádielku lentiliek navyše. Každá z figúrok v sebe totiž skrýva ešte menšiu figúrku, ktorá je naplnená obľúbenými lentilkami.

 

Vyberte si sami, či šibačov obdarujete sliepočkou s vajíčkom alebo naopak vajíčkom ukrývajúcim kuriatko. Pri tej príležitosti potom môžete s deťmi prebrať i večnú filozofickú otázku, či bolo skôr vajce alebo sliepka.

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!