lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Staňte sa majstrom v žehlení s naparovacím žehliacim systémom Miele FashionMaster

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 26.4.2014
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť Miele ponúka žehliaci systém s naparovaním a aktívnou žehliacou doskou. Patentovaný 1-2-Lift systém umožňuje jednoduché rozloženie a zloženie prístroja a nadchne nielen začiatočníkov, ale aj profesionálov. Exkluzívne vybavenie prístroja – automatické odvápňovanie, preplachovanie naparovacieho systému či nadstavec na žehlenie vo zvislej polohe Steamer zabezpečia komfortnú obsluhu. Špeciálna žehlička s voštinovou štruktúrou nadväzuje na veľký úspech voštín v automatických práčkach a sušičkách Miele a je správnym zakončením celej starostlivosti o bielizeň.

 

Žehlička, tvorba pary a žehliaca doska tvoria jeden celok a predstavujú perfektné riešenie  "all in one". Charakterizuje to aj prístroj Miele FashionMaster, ktorý vás od začiatku presvedčí jednoduchou manipuláciou. Vďaka flexibilným kolieskam ho bez väčšej námahy dopravíte tam, kam potrebujete. Schody či nábytok nepredstavujú žiadny problém.

 

Dômyselný je aj systém rozkladania a skladania prístroja. Vďaka patentovanému 1-2-Lift systému prístroj rozložíte bez námahy. Pomocou plynových piestov žehliacu dosku následne prispôsobíte do vami zvolenej pracovnej výšky a môžete začať. V dvoch priestoroch nájdete žehličku a ďalšie príslušenstvo, takže máte všetko po ruke pripravené na použitie.

Do vybavenia aktívneho žehliaceho stroja patrí ventilátor, ktorým odsávate paru alebo naopak vytvoríte vzduchový vankúš. Odsávanie zaručí, že para textíliami dôkladne prestúpi a zároveň zabráni tvorbe kondenzátu na žehliacej doske. Navyše oblečenie zafixuje, takže sa pri žehlení nekĺže. Vyfukovanie vzduchu a vytvorenie vzduchového vankúša je ideálne na žehlenie jemných tkanín či vlnených svetrov. Dokonca aj sveter z angory vyžehlíte veľmi jemne a šetrne, takže zostane hebký a nadýchaný. Ideálne si poradí aj so záhybmi či nazberanými rukávmi. Oba systémy môžete medzi sebou kedykoľvek prepínať. Automatika zapnutia a vypnutia sa postará o perfektné načasovanie. Ak použijete paru, ventilátor sa automaticky zapne a pri prestávkach v žehlení sa zase vypne.

 

Samotná žehlička je vybavená voštinovou štruktúrou a kopíruje tak štruktúru známu už z automatických práčok a sušičiek Miele. Spôsobí, že sa para rovnomerne rozdelí po celej žehliacej ploche. Žehlička sa veľmi ľahko pohybuje a zaručí perfektný výsledok žehlenia.

 

Aby vám prístroj slúžil čo najdlhšie, je potrebná pravidelná starostlivosť. V závislosti od tvrdosti vody a množstva vytvorenej pary prístroj automaticky vypočíta interval odvápnenia. Včas upozorní na potrebu odvápnenia a závisí od vás, kedy proces spustíte. Funkciu automatického odvápňovania nájdete exkluzívne len v Miele.

Zaujme aj funkcia automatického preplachovania. Pre výpočet vhodného intervalu systém opäť využije množstvo vytvorenej pary. Preplachovanie zbaví výrobník pary minerálov zo sparenej vody. Ďalším znakom prístroja Miele FashionMaster je vysoký výkon pary, ktorý oceníte najmä pri žehlení džínsov, ľanu alebo zavesených textílií. Prístroj dosahuje tlak až 4 bary.

 

Miele FashionMaster B 2847 je navyše vybavený odolným poťahom z aramidových vlákien a nadstavcom Steamer umožňujúcim komfortné osvieženie zavesených textílií – napríklad závesy, saká či blúzky. Nemusíte sa obávať lesklých miest na tmavom oblečení, keďže vôbec nedochádza k priamemu kontaktu s horúcou žehliacou plochou.


Diskusia k článku:

haloooooo 1600€ to skji
Neregistrovaný - kamel, 26.4.2014 17:53, dasdas(`na`)jshdg.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!