lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nie je to až také ťažké...

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 29.5.2000
späť
Späť

Poslať
 

Vravíte, že dizajnérska móda je pre vás príliš drahá? Nevešajte hlavu! Vyzerať očarujúco totiž nie je výlučne otázka množstva peňazí alebo dobrých génov, ale otázka osobného štýlu. A tento možno hľadať a aj nájsť.
Určite poznáte známu módnu dilemu: jestvujú ženy, ktoré si cez ramená prehodia staré obnosené pončo a vyzerajú v ňom svetácky či dokonca elegantne. A potom existujú ženy, ktoré aj v šatách od Diora vyzerajú ako v babkinej kuchynskej ,,fertuche“. To, či človek má štýl, triedu a tzv.,,šik“, nie je otázkou peňazí. Veľmi uspokojivý poznatok, nie? Lenže –
v čom potom spočíva to nehmatateľné ,,čosi“? Odporúčania priekopníkov módy, ktorí nám pravidelne uštedrujú dobré rady, ako buďte sami sebou, nám tu veľmi nepomôžu. Keby nám tak radšej prezradili, ako sa máme vo svojej koži cítiť dobre aj v dni, keď nám vlasy ako na zlosť ovísajú ako rozvarené špagety, máme tri kilá nadváhy alebo hnusné vyrážky?
Na týchto a nasledujúcich riadkoch sa konečne dozviete, ako si vypestovať vlastný štýl. Celkom konkrétne a krok za krokom. Vypočuli sme si množstvo módnych expertov a bližšie sme sa prizreli mnohým ženám – hviezdam – ktoré majú štýl a triedu. Napríklad Gwyneth Paltrowovej, ktorá pôvabne reprezentuje nový, prirodzený vzhľad. Jej prirodzene pôsobiaca tvár je pritom výsledkom najvyššieho vizážistického umenia. Čiže presným opakom kréda 90. rokov, ktoré hovorilo: menej je viac. Od Gwyneth sa môžeme naučiť, že viac je viac, len to nesmie príliš biť do očí. Pozrime sa na grófku Celiu von Bismarckovú, ktorá si ku koktailovým šatám pokojne obuje topánky na plochých podpätkoch – avšak s takým sebavedomím, akoby to boli ručne vyšívané črievičky od Manola Blahnika. Alebo Marléne Dietrichovú, ktorej glamour spočíval v rafinovanej zmesi dámskeho a pánskeho oblečenia – plus vraždiaci pohľad napoly privretých očí. Grécka princezná Marie-Chantal opantáva gracióznym držaním tela a srdečným úsmevom, herečka Juliette Binocheová svojou hravou, veľmi ženskou sukňou rozšírenou do volánikov, ktorú si obliekla aj navzdory aktuálnym módnym trendom. Nuž a samozrejme, nesmieme zabudnúť ani na módne ikony všetkých čias: Grace Kellyovú, Audrey Hepburnovú a Jackie Onassisovú, ktoré vyzerali dokonca aj v obyčajných nohaviciach elegantne ako v luxusných koktailových šatách.
To všetko môžete aj vy! Nie okamžite, ale s trochou cviku určite už onedlho. Prosím, čítajte ďalej. Lekcia sa začína.
Pokračovanie zajtra.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!