lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Slávne ženy: Mariah Careyová 2.

  Spracoval(a) : Mária Novická
Dátum : 26.5.2000
späť
Späť

Poslať
 

“Áno”, znela odpoveď. Už takmer rok sa snažím udržať tento vzťah v tajnosti, lebo sa bojím, že keď sa bude o ňom veľa hovoriť, ľahko ho stratím. Momentálne je Luis aj tak na turné, ale povedal , že už to dlhšie aj tak neutajíme. Nech vám to teda prezradím. Nemôžem teraz ísť za ním, lebo nakrúcam svoje posledné video, ale veľmi mi chýba. Stretli sme sa v Aspene minulé Vianoce úplne náhodou cez predavača nehnuteľností. Ten agent nám obom klamal. Povedal mi, že chce pre mňa spraviť party, potom povedal Luisovi, že sa s ním chcem stretnúť. Urobil si z nás peknú srandu...Napriek tomu nám pomohol. Nebola to však okamžitá príťažlivosť. Bol to postupný proces vzájomného poznávania. Som priveľmi americké dievča a on je vlastne Španiel a Talian, preto máme veľa trecích plôch, ale kultúrne rozdiely nám boli jasné od začiatku, naša vzájomná príťažlivosť je nesporná.” Táto osudová príťažlivosť ju doviedla dokonca aj k štúdiu španielčiny. Mariah by chcela naspievať s Luisom niekoľko duetov v španielčine. Táto jej usilovnosť je pozoruhodná, pretože je o nej známe, že kvôli spevu opustila už strednú školu, dokonca s veľkou radosťou. Ani vzdialenosť a nedostatok času, ktorým obaja trpia, nedokážu prehlušiť ich vzájomné opojenie.. Dokonca ani správy o tom, že Mariah neustále mení priateľov a venuje sa bujarému nočnému životu. Mariah to komentuje takto: “Vstúpila som do siene slávy i do manželstva veľmi mladá a dosť nečakane. Takže to bolo ako – OCH. Potom som sa rozviedla a tešila som sa slobode. Moja duša kričala, som vonku! Túlam sa po vonku, som slobodná! - Potom všetci začali písať, že som bola s tým alebo oným. Ja pomerne dobre znášam všetko čo sa o mne napíše, ale toto ma dojalo, pretože som bola pyšná na to, aká som prieberčivá a ako rešpektujem svoju slobodu a svoje telo. Ale podľa novín som zrazu spávala zo všetkými tými chlapmi, ktorí sa mi protivili.... Nikoho neobviňujem, asi som sa obliekala trochu sexy a v očiach niektorých ľudí vyzývavo. Pre mňa to znamenalo jediné, som slobodná, som s priateľmi a bavím sa! Bolo to prirodzené a príjemné. Neviem prečo mi noviny ubližovali. Medzitým som aj dosť pracovala.
Písala a nahrávala som hudbu pre môj film “ All that Gillers”, ktorý som práve chystala, ale všetko sa posunulo, kvôli problémom so scenárom. Takže som pieseň ”Heartbraker” musela, ale aj chcela, pustiť von skôr.” No pustiť iba singel, by nebol dobrý obchodný ťah a tak neplánovane vznikol album Rainbow / Dúha /, čo mohlo mať veľa významov. Nešlo tu však vôbec o hru so slovíčkami alebo filozofiu. Všetko bolo omnoho jednoduchšie. “Raz som videla dvojitú dúhu po hroznej búrke v L.A. Bolo to neuveriteľné. Vtedy som ešte nemala názov a tak ma to inšpirovalo. Rozmýšľala som nad miešaním farieb a cítila som, že je mi to veľmi blízke, pretože som miešanka. A často mi bol môj pôvod na prekážku. Potom mi prišli na um slová o tom, že v dúhe je každá farba krásna a keď sa spoja sú zázračné. A myslela som na to, aké by to bolo krásne, keby všetky národnosti a rasy mohli spolupracovať a pomáhať jeden druhému a nie ponižovať sa navzájom. Pri tomto projekte sa mi všetko darilo. Veľkú časť som nahrala na ostrove Capri . Je to jedno z najnádhernejších miest, na akom som kedy bola. V mnohých podnikoch vedeli, že tam nahrávam a často púšťali moju hudbu, rovnako ako v butikoch a na pláži. Mnohí nosili čiapky a tričká s nápismi: “Ty si dúha” , hoci o mojom albume nič nevedeli, zdalo sa mi to zvláštne”.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!