lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Imidž leta.

  Spracoval(a) : Silvia Petrasova
Dátum : 25.5.2000
späť
Späť

Poslať
 

Máte chuť zmeniť imidž ? Horúca jar vás zaskočila a teraz by ste chceli niečo letné? Jarné a letné trendy v líčení sú rovnako veselé ako sama jarná a letná móda. Zabudnite na prirodzené líčenie, hodí sa dámam po päťdesiatke, ak máte čo len o mesiac menej vyšantite sa. Slnko volá po najšialenejších farbách. Už len z pomyslenia na to, že by ste mali mať okolo očí ružové, červené, žlté či modré tiene, vás mrazí? Odložte husiu kožu a vyskúšajte to. Riaďte sa pritom jedinou zásadou, všetko je dovolené, dôležité je len udržať celý vzhľad v harmónii. Mimoriadne pekne, najmä na mladých ženách pôsobí ružová očná linka doplnená jemným marhuľovým tieňom a ružovým rúžom o odtieň tmavším ako sú linky. Pokiaľ je vám blízka extravagancia, nemôže vás neosloviť líčenie, pri ktorom pod oči použijete červený, oranžový či fialkastý tieň a nad pohyblivú časť viečok niektorý z odtieňov žltej. Očná linka nie je pri tomto type líčenia potrebná. Potrebujete len kvalitnú predlžovaciu špirálu a jemný rúž. Úžasne pôsobia na perách rúže s obsahom trblietavých mikro čiastic, alebo rúže utopené v lesku. Absolútnym hitom sezóny sú púdre a oleje, ktoré dodajú vašej tvári a telu vzhľad opálenosti a kozmický lesk. Nazývajú sa slnečné mejkapy a vyrába ich napríklad Lancaster, Guerlain, Sisley, Chanel či Givenchy. Jediné pravidlo, ktoré si treba pred ich použitím uvedomiť je, že skôr ako ich začnete používať musíte si aspoň trocha zmeniť základ, či už soláriom, slnkom, či samoopaľovacími prostriedkami. Nič nevyzerá horšie ako lesklá “opálená” tvár a biely krk. Do módy sa navyše opäť vrátili zvýraznené lícne kosti tzv. zdravíčka. Dnes však už nevystačíte s jediným tehlovým odtieňom. Ak chcete byť IN, musíte si zaobstarať niekoľko druhov púdru a rozjasňovacie tyčinky. Bol by v tom čert, aby ste nemali lícne kosti vykrojené krajšie ako ktorákoľvek indiánka.
Na to, aby vaše lícne kosti vystúpili potrebujete, medený matujúci mejkap, ktorý nanesiete rovnomerne na tvár a púder s lesklými čiastočkami, ktorým prejdete po vrchnej časti lícnych kostí. Pokiaľ chcete hru svetla a tieňov priviesť k dokonalosti, môžete lesklý púder, či zlatavú tyčinku použiť aj na očné oblúky, čelo a líniu nosu.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!