lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ovocie vám povie pravdu...

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 14.5.2001
späť
Späť

Poslať
 

PONDELOK – BROSKYŇA
Ste individualistka a neuznávate vychodené cestičky. Hľadáte vlastnú cestu a vlastnú životnú filozofiu. Milujete riziko a snívate o veľkom dobrodružstve. Ste schopná zrealizovať veci, ktoré sa zdajú byť nemožné a púšťate sa do úloh, ktoré vášmu okoliu spôsobujú závraty. Ste veľmi odvážna a každá prekážka vás vyprovokuje k ešte väčším výkonom.

UTOROK – HROZNO
Ste inteligentná, energická a máte originálne záľuby. Často udivujete svojimi vedomosťami. Známi a spolupracovníci si vás veľmi vážia, pretože vyťahujete ľudí z ich problémov a často im pomáhate na úkor vlastných záujmov. V práci to môžete dotiahnuť naozaj vysoko, pretože váš šéf si dobre uvedomuje, že ho nesklamete.

STREDA – MANDARÍNKA
Vašou životnou devízou je ,,Ponáhľaj sa pomaly“. Ste presvedčená, že cieľ možno dosiahnuť iba malými krokmi, tvrdohlavo a dôsledne, ale bez riskovania. Ste vážna a výnimočne trpezlivá. Iba zriedka sa odvážite do hlbokej vody. Nikdy neriskujete, pretože nechcete stratiť to, čo ste už dosiahli. Radšej získate menej, ale chcete to mať pevne v hrsti. Skôr, ako sa rozhodnete, analyzujete všetky pre a proti a žiadate o radu priateľov. Žiaľ, keď treba konať bleskovo, vy strácate čas a predbehne vás konkurencia.

ŠTVRTOK – AVOKÁDO
Ste ctižiadostivá a vždy pripravená konať. Máte veľké ambície a životné potreby a neuspokojíte sa s hocičím. Neprikladáte veľký význam stabilite a neuväzujete sa k žiadnemu zamestnaniu ani bydlisku. Ak sa vám pritrafí niečo lepšie, bez váhania meníte zamestnanie a ste schopná zo dňa na deň zbaliť kufre a presťahovať sa do iného mesta. Treba uznať, že šance viete využiť ako málokto. Keďže sa nebojíte zmeny, do cesty vám prichádzajú rôzne príležitosti, ktoré bleskovo využívate.

PIATOK – OLIVA
Najdôležitejšia vo vašom živote je práca. Zábavu, flirty a pôžitok ste odsunuli na druhé miesto. Už v detstve často premýšľate, čo urobíte so svojím životom a tento plán realizujete s obdivuhodnou dôslednosťou. Kým sa iné deti hrali, vy ste trávili čas s knižkou v ruke. Výsledok na seba nedá dlho čakať – mnohé Olivy už v mladosti urobia závratnú kariéru. Nebojíte sa prekážok, často sa púšťate do vecí, ktoré prekračujú vaše sily, ale predsa ich zvládnete.

SOBOTA – KIVI
Vzbudzujete dojem veľmi pokojného, dokonca nesmelého človeka. Ale prvý dojem klame. Vy iba udržujete odstup a vyzeráte vážna, kým niekoho nespoznáte bližšie. Vtedy sa ozve vaša skutočná povaha. Ste človek, s ktorým možno príslovečne ,,kradnúť kone“ a ste pripravená na každé dobrodružstvo. Zbožňujete dobrú zábavu, žarty a bláznivé dobrodružstvá. Máte bohatú fantáziu a vaše nápady priateľov síce udivujú, ale pritom sa im páčia. Ste šľachetná, odvážna a máte dobré srdce. Ten, kto vás pozná, vie, že ho v núdzi neopustíte. Máte schopnosť vcítiť sa do cudzej situácie, vypočuť si a pomôcť.

NEDEĽA – ANANÁS
Viete, čo chcete a väčšinou to aj dostanete. Ste presvedčená, že neexistuje záležitosť, ktorá by sa nedala vyriešiť. Ak aj napriek tomu, nedosiahnete, čo ste chceli, ani vám nenapadne, zúfať si. Veríte, že nabudúce sa to podarí. Váš optimizmus je neotrasiteľný. Okrem toho máte šťastie a preto ľudia hovoria, že ste sa narodili pod šťastnou hviezdou.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!