lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Porozprávajte sa online s Petrou Bernasovskou

  Spracoval(a) : Gabika Šinková
Dátum : 4.5.2006
späť
Späť

Poslať
 

Porozprávajte sa online s Petrou Bernasovskou 15. 5. 2006 od 11:00 do 14:00 na portáli www.raztyzdenne.sk.


Hlas Petry Bernasovskej sa nám z rozhlasu a televízie prihovára už 15 rokov. Petra vnímate rozdiel medzi prácou v televízii a prácou v rádiu?
Je tam istý rozdiel, aj keď sú to veľmi príbuzné povolania. V rádiu musí človek oveľa viac pracovať so slovom, pretože nemá iné výrazové prostriedky. V televízii sa niekedy diváci viac pozerajú na to, čo má moderátorka oblečené, než čo a ako hovorí. A v rádiách má podľa mojich skúseností moderátor oveľa väčší priestor vplývať na obsah relácie, alebo ho celý tvorí sám.

 

Vďaka práci ste stretli aj svojho životného partnera... ako ste sa vlastne zoznámili?

Pri práci. Najskôr sme si perfektne pracovne rozumeli. Mravec ma veľmi veľa naučil.

 

Je iste náročné skĺbiť úlohu ženy pracujúcej v showbiznise s úlohou matky. Ste mamičkou 4 ročnej Johanky. Ako to zvládate?

Bez pomoci mojej mamy a môjho muža by sa to nedalo. Ale našťastie som bola s Johankou v podstate až do jej troch rokov doma. Pracovala som menej a do štyroch rokov som s ňou každý večer zaspávala. Teraz sa mi to vracia. Keď odchádzam, nikdy neplače. Zaželá mi šťastnú cestu, dá pusinku a spinkať sa odoberie sama. Ale pýta si sestričku.

 

Čo vám dalo materstvo?

Materstvo každú ženu to do istej miery zmení. Teraz mám doma anjelika s rožkami, okolo ktorého sa to všetko točí a kvôli ktorému sa mi už nechce chodievať večer preč z domu.


Skrýva sa za vašim mladistvým vzhľadom a štíhlou postavou veľa námahy ?

Mám sklon k priberaniu, ale snažím dbám na zdravý životný štýl a vďaka nemu si dlhé roky udržiavam rovnakú váhu. Žijem viac menej na zelenine a ovocí, zelenina mi veľmi chutí. V chladničke mám vždy celý priestor zaprataný šalátmi rôznych druhov a všetkou zeleninou, čo sa dá kúpiť. Môj manžel vie z toho variť perfektné jedlá. Raz za čas si samozrejme doprajem aj niečo nezdravé - najem sa pečenej kačky s lokšami, slaniny, klobásky, dám si aj zákusok, či čokoládu. Ale potom zase dva dni nejem. K svojmu životu potrebujem pohyb,  cvičiť sa mi v poslednej dobe kvôli nedostatku voľného času veľmi nedarí. Ale ak mám možnosť, idem do fitneska na bicykel, dám si zopár brušákov. V zime milujem lyžovanie a v lete plávanie.


Vymenili ste spôsob ochrany pred neželaným otehotnením. Namiesto antikoncepčných tabletiek používate antikoncepčnú náplasť. Aké sú vaše skúsenosti s touto metódou antikoncepcie?

Zatiaľ veľmi dobré. Je to veľmi jednoduché používanie, konečne sa ráno nezobúdzam vyľakaná, či som nezabudla na tabletku. Hneď na druhý deň  som ju otestovala v saune - vlhkej aj suchej a v soláriu, neodlepila sa. Keď som si bola zaplávať, náplasť ma rovnako nesklamala. Dokonca sa mi po jej aplikovaní trochu vylepšila pleť a čo ma najviac potešilo, schudla som 1 kilo, ktoré som nabrala pri predchádzajúcej antikoncepcii.

 

Spýtajte sa Petry Bernasovskej osobne na jej prácu, rodinu, životný štýl v online diskusii 15. 5. 2006 o 11:00 na stránke www.raztyzdenne.sk

(Po ukončení chatu bude text prevzatý na stránky lady.sk)


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!