lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
LETO SO ZNAČKOU RIVAGE

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 30.5.2006
späť
Späť

Poslať
 

Značka RIVAGE prináša špeciálny rad produktov so širokým spektrom benefitov a účinkov, ktoré zabezpečia komplexnú starostlivosť o telo a pokožku v letnom období.

Pred letom je dobré začať sa pozorne venovať svojej pokožke a jej kvalite. Značka RIVAGE preto prináša:

Spevňujúci proticelulitídový ľahký krém RIVAGE, ktorý obsahuje vzácne, prírodné, revitalizujúce minerály a rastlinné extrakty. Jeho ľahká krémová formula je založená na úlohe metabolizmu eliminovať tuky. Krém obsahuje extrakty z koreňa ďumbiera a guaranových semien, ktoré zohrievajú pokožku a pomáhajú redukovať vzhľad celulitídy. Gotu cola (Centella asiatica) poskytuje pocit ľahkosti vďaka jej schopnosti napínať opuchnutú pokožku. Ultra ľahký krém ľahko preniká do pokožky a zanecháva ju viditeľne hladšiu, pevnejšiu a tónovanú. Unikátna formula je obohatená o revitalizujúce minerály z Mŕtveho mora, ktoré oživujú pokožku a stimulujú vitálne procesy v kožných bunkách.

Zoštíhľujúci olej RIVAGE s jedinečnými extraktami z koreňa ďumbiera a guaranových semien, ktoré pomáhajú eliminovať nežiadúce tukové partie na dosiahnutie a udržanie štíhlosti. Minerály z Mŕtveho mora a výťažok z prasličky spevňujú a napínajú pokožku. Zo dňa na deň sa hrboľatý vzhľad pokožky zmenšuje, telo dostáva žiadané krivky a je zrelaxované.

Okrem toho sa v ponuke značky RIVAGE nachádza krém a mlieko na opaľovanie:

Krém na opaľovanie RIVAGE, rovnako ako mlieko na opaľovanie RIVAGE má ochranný faktor 30. Obsahuje látky z legendárnych a blahodárnych zdrojov z Mŕtveho mora, ktoré majú liečivý a skrášľovací účinok. Obsahuje aktívnu zmes filtrov na ochranu pred slnečným UVA aj UVB žiarením a inými fyziologickými vplyvmi slnka, ktoré spôsobujú poškodenie pokožky. Krém je obohatený o vitamín E.

Počas leta je dôležité myslieť aj na príjemnú vôňu našej pokožky. Kozmetická línia RIVAGE prináša minerálne deodoranty pre ženy aj pre mužov a parfumovaný telový puder:

Telový sprej Body deo pre ženy a gulôčkový deodorant pre ženy aj mužov majú dlhotrvajúci, upokojujúci a chladiaci účinok. Pracujú s aktívnou prírodnou zložkou alunit a minerálmi z Mŕtveho mora bez toho, aby upchávali póry. Udržia pokožku sviežu počas celého dňa a zabránia vzniku nepríjemného zápachu z potenia. Navyše sú hypoalergénne.

V pleťovej a telovej  kozmetike ponúka značka RIVAGE aj denný krém, špeciálne zvlhčujúce telové mlieko alebo vynikajúci sprchový gél:

Denný krém s vitamínom E RIVAGE bol špeciálne vyvinutý na mastnú pleť. Je obohatený o vitamín E a minerály z Mŕtveho mora, ktoré pomáhajú zlepšiť vlastnosti povrchu pokožky, udržujú jej elasticitu a jemný závoj vlhkosti. Tento ľahký, nemastný krém poskytuje pleti ochranu pred nepriaznivými environmentálnymi vplyvmi a udržuje rovnováhu vlhkosti pokožky.

Zvlhčujúce telové mlieko s rastlinným kolagénom RIVAGE vyživuje pokožku a pomáha zachovávať jej elasticitu pomocou prírodných aktívnych zložiek, ako sú rastlinný kolagén, vitamín E či minerály z Mŕtveho mora a Aloe Vera. Toto ľahké, nemastné mlieko zvlhčuje a chráni pokožku počas celého dňa a zanecháva ju jemnú a príjemne voňavú.

Luxusný sprchový gél s minerálmi z Mŕtveho mora RIVAGE obohatený o výživné minerály z Mŕtveho mora s obsahom jemných mydlových zložiek. Zanecháva pokožku čistú, sviežu a hydratovanú. Zároveň ju povbudzuje, omladzuje a osviežuje nielen telo, ale aj dušu. Obsahuje zmes gardénie, jasmínu, ilangu, rozmarína lekárskeho, levandule, citrónu a medovky lekárskej. V ponuke je v 4 variantoch – Cool, Verte, Aqua a Fruity. Prírodná vôňa „Cool“ pripomína oceánsky vánok, „Verte“ pripomína sviežu borovicu s jarným vánkom, „Aqua“ pripomína čisté, osviežujúce, oceánske vlny a „Fruity“ pripomína sladkú ovocnú šťavu. Sprchovanie s gélom RIVAGE je ideálny spôsob, ako eliminovať stres a únavu.

Kozmetická značka RIVAGE prináša produkty tej najvyššej kvality, ktoré poskytujú pokožke jedinečnú starostlivosť. Kozmetická značka RIVAGE  - to je harmónia a zdravie pre telo aj dušu. Tieto, ale aj mnohé ďalšie výrobky luxusnej a liečebnej kozmetiky RIVAGE si môžete zakúpiť výhradne v lekárňach alebo na webovej stránke www.rivage.sk prostredníctvom on-line obchodu.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!