lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
BRUMÍK PREDSTAVUJE ORIGINÁLNE TROJROZMERNÉ PUZZLE

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 12.5.2010
späť
Späť

Poslať
 

Značka BeBe Brumík prináša túto jar niečo skutočne lákavé. V limitovanej maxi edícii s 24 kúskami Brumíka prekvapia všetky zvedavé deti jedinečné 3D puzzle v kombinácii s 2D plochou, ktoré rozvíjajú detskú kreativitu a predstavivosť, podporujú koncentráciu a zručnosť a v neposlednom rade učia deti trpezlivosti. Navyše je špeciálne pre Slovensko pripravená aj limitovaná edícia so 14 baleniami Brumíka, ukrývajúca v sebe 3D hračky, ktoré sú súčasťou spomínaného maxi balenia. Limitované edície BeBe Brumíka so špeciálnymi darčekmi možno v obchodoch kúpiť len od 17. mája do 12. júna a sú skvelým nápadom ako potešiť svoje ratolesti na Medzinárodný deň detí.

 

BeBe Brumík je chutná desiata pre deti vyrobená z kvalitných ingrediencií. Mäkká piškóta v hravom tvare medvedíka je bohatá na mlieko, ktoré je zdrojom vápnika dôležitého pre normálny rast a vývoj kostí detí. Brumík navyše neobsahuje žiadne farbivá ani konzervačné látky, preto je vhodnou súčasťou vyváženej detskej desiaty.

 

„Chceli by sme, aby nebol Brumík partnerom pre mamičky len pri výžive svojich detí, ale pomáhal im aj pri rozvoji rôznych detských zručností, schopností a znalostí. Keďže deti sa radi hrajú, pravidelne pre ne pripravujeme originálne darčeky, ktoré pobavia a poučia nielen deti, ale často aj ich rodičov,“ vysvetľuje Dagmar Vacková, brand manažérka značky BeBe Brumík. „Tento krát sme spojili klasické 2D puzzle s 3D hračkami, ktoré dohromady vytvárajú Brumíkov svet. Pre deti tak zložením skladačky zábava nekončí, ale objavovanie Brumíkovho sveta ešte len začína.“

 

Zábava pre celú rodinu

Maxi balenie BeBe Brumíka so špeciálnym darčekom v podobe 2D puzzle plochy a 3D puzzle hračiek možno v obchodoch kúpiť od 17. mája do 12. júna. Balenie obsahuje 24 kusov lahodnej mäkkej desiaty v tvare medvedíka a k tomu skladačku s piatimi, respektíve šiestimi hračkami, ktoré dohromady tvoria originálne Brumíkove 3D puzzle. Je k dispozícii hneď v dvoch verziách: Brumíkov domček pri mliečnom potoku alebo Brumíkove lietadlo pri veternom mlyne. Maxi formát 2D plochy má rozmery 68 x 23 cm. Oba varianty možno vzájomne prepojiť a vytvoriť tak 136 cm dlhý Brumíkov svet, v ktorom sa veternému mlynu točia lopatky, lietadlu sa otáča vrtuľa, domčeku sa otvára strecha a na moste sa sklápa závora.

 

Priaznivci BeBe Brumíka, pre ktorých nie je jednoduché vyčleniť z rodinného rozpočtu sumu za maxi 24-kusové balenie Brumíka, si na pultoch predajní môžu všimnúť v limitovanej edícii aj menšie balenie so 14 BeBe Brumíkmi čokoládovými. Aj v tomto prípade sú pripravené dve rôzne verzie, z ktorých jedna obsahuje päť a druhá šesť originálnych Brumíkových 3D puzzle hračiek, s ktorými sa malí objavitelia môžu hrať a tešiť do sýtosti.

 

Inšpirácia pre chutnú desiatu

Pravidelnosť, pestrosť a vyváženosť sú alfou a omegou zdravej výživy. Pre deti je nesmierne dôležitý hlavne pravidelný prísun energie. Deti by mali jesť 5x denne, aby mali dostatok energie i živín potrebných pre svoj vývoj. Okrem raňajok, obeda a večere by sme pri deťoch rozhodne nemali zabúdať na desiatu. Príkladom vyváženej desiaty môže byť práve BeBe Brumík, kúsok ovocia a pohár mlieka či džúsu.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!