lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nový ultra silný gél pre mužov, ktorý je príjemný na dotyk

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 14.5.2010
späť
Späť

Poslať
 

Časy, kedy nanesené množstvo gélu vo vlasoch nepoznalo hraníc, sú už preč. Túto sezónu sa muži sústredia na dokonale upravený look, ktorý pôsobí čisto a prirodzene. Dosiahnuť však štýlový look 80tych rokov s ofinkou ala James Dean nie je jednoduché, pretože  každý vlas musí byť na správnom mieste. Na to je potrebná dokonalá fixácia, po ktorej však vlasy aj naďalej musia zostať prirodzené a príjemné na dotyk. S riešením prichádza Schwarzkopf & Henkel v podobe nového radu stylingových gélov Taft Looks Power’n Touch s mega silnou fixáciou, ktorá zanecháva vlasy príjemné na dotyk.   

 

Inovatívne mikrovlákna obsiahnuté vo vysokoúčinnej receptúre Taft Looks Power’n Touch fixujú vlasy ihneď po aplikácii, a tak každý prameň zostáva na svojom mieste. Vlákna sú také miniatúrne, že vo vlasoch nezanechávajú žiadne pozostatky a vlasy nie sú zlepené. Muži môžu so svojimi vlasmi robiť zázraky, pričom budú nielen dokonale vyzerať, ale zostanú  aj príjemné na dotyk.

 

Nový gél Taft Looks Power’n Touch prináša receptúru proti zlepeným vlasom, ktorá garantuje maximálnu úroveň tuženia pre prirodzený look. Muži, ktorým záleží na výzore, si zgustnú na novom gély Taft Looks Power’n Touch, ktorý je dostupný v štýlovej 150ml tube s trendovým čierno-zeleným obalom. Taft Looks Power’n Touch je ako stvorený pre mužov, ktorí chcú byť obdovivaní pre svoj dokonalý look a nie pre množstvo gélu vo vlasoch. 

 

Nový rad Taft Looks Power’n Touch ponúka aj ďalšiu skvelú novinku pre štýlových mužov – tvarovaciu gumu v štýlovom čiernom 130ml obale, ktorá bude zdobiť kúpelňu každého trendy chlapa. Nová tvarovacia guma ponúka ultra silnú, neviditeľnú fixáciu, ktorá dodáva vlasov štruktúru a tvar bez zlepených vlasov a pozostatkov pre dokonale vytvarovaný look príjemný na dotyk.

Taft predstavuje so svojím existujúcim radom gélov a tvarovacích voskov najpredávanejšiu značku vlasového stylingu v Európe. Na mieru šité stylingové produkty Taft Looks sú špeciálne vyvinuté pre vytváranie tých najrozličnejších vlasových kreácií a štýlov. Jednotlivé produkty vytvárajú osobitý štýl pre jedinečný cool look s dlhotrvajúcim tužením, za každých podmienok. 

 

Nový rad Taft Looks Power’n Touch je vytvorený pre mužov, ktorí chcú mať vlasy krásne na pohľad a príjemné na dotyk v podobe účesov, ktoré niečo vydržia.

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!