lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Okamžitá profesionálna starostlivosť v pohodlí domova

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 28.5.2010
späť
Späť

Poslať
 

Nebolo by skvelé, keby naše vlasy vyzerali ako po návšteve kaderníckeho salónu každý deň? Každodenná hektika a nakoniec aj financie nám však neumožňujú starať sa o naše vlasy v takom rozsahu, ako by sme chceli. Viaceré z nás majú suché a lámavé vlasy, pričom tri z piatich žien a rovnako aj dvoch z piatich mužov trápia lupiny. A práve preto prinášajú experti Schwarzkopf & Henkel dve profesionálne novinky z radu starostlivosti o vlasy: Syoss Moisture Intensive Care a Syoss Proti lupinám. Vďaka novinkám Syoss tak budete mať vlasy každý deň ako zo salónu za prijateľnú cenu pre všetkých.

 

Vedeli ste, že približne 10% našich vlasov tvorí voda? Každodenná hektika a stres však vlasom potrebnú vlhkosť, vďaka ktorej vyzerajú zdravo a sú príjemné na dotyk, odoberajú. Vietor, slnko, kúrenie či fénovanie - to všetko sú faktory, ktoré vlasy vysušujú a vyčerpávajú. Vlasy tak strácajú pružnosť a lesk a stávajú sa krehkými a ľahko poškoditeľnými.         

  

Suché vlasy potrebujú pravidelnú profesionálnu starostlivosť, aby získali späť stratenú vlhkosť. Vďaka novému radu Syoss Moisture Intensive Care s receptúrou bohatou na vlhkosť tak máte v rukách ideálne riešenie pre suché a poškodené vlasy v pohodlí Vášho domova. Nový, profesionálny rad starostlivosti o vlasy zvnútra hĺbkovo vyživuje a ošetruje štruktúru vlasov, výsledkom čoho sú zdravo vyzerajúce vlasy s nádherným a sviežim leskom - ako zo salónu.

 

Nový rad Syoss Moisture Intensive Care tvorí šampón, kondicionér, okamžitý kondicionér v spreji a intenzívna 1-minútová regeneračná kúra, ktorá poskytuje intenzívnu vyživujúcu starostlivosť už za jednu minútu pre ľudí, ktorí si potrebujú zregenerovať vlasy za behu.      

 

Ø  Syoss Moisture Intensive Care šampón (500ml) šetrne umýva a ošetruje suché a lámavé vlasy. Vysokoúčinné zložky dodávajú vlasom potrebnú vlhkosť a hĺbkovo posilňujú ich štruktúru bez toho, aby ich zbytočne zaťažovali. Aj tie najsuchšie a najlámavejšie vlasy sa tak nakoniec stávajú nádherne pružnými, jemnými a oslnivo krásnymi. Tip Syoss expertov: čo možno najčastejšie nechajte suché a poškodené vlasy vyschnúť bez použitia fénu, prípadne ich jemne presušte uterákom, aby ste zabránili ďalšiemu poškodzovaniu. 

Ø  Vysušené vlasy sa často pomerne ťažko rozčesávajú a keď sú mokré, hrozí im pritom ďalšie poškodenie. Syoss Moisture Intensive Care kondicionér (500ml) sa postará o uhladenie povrchu vlasov aby sa ľahšie rozčesávali. Vysokokvalitné zložky hĺbkovo vyživujú štruktúru vlasov zvnútra a ošetrujú ich navonok. Vlasy vyzerajú zdravo a sú príjemné na dotyk. Kondicionér jednoducho vmasírujte do vlasov, nechajte chvíľu pôsobiť a následne opláchnite pre dokonalý výsledok.  

Ø  Syoss Moisture Intensive Care okamžitý kondicionér v spreji (200ml) sa neuveriteľne ľahko používa, je praktický a ponúka okamžitý výsledok. Jednoducho ho nastriekajte do uterákom presušených vlasov, nechajte pôsobiť a čo je najlepšie – z vlasov ho nemusíte oplachovať. Jeho hĺbkovo vyživujúce a ošetrujúce zložky ponúkajú intenzívnu starostlivosť a okamžitú účinnosť. Výsledkom sú hladké a pružné vlasy. Okamžitý kondicionér v spreji ponúka jednoduchý spôsob ako rýchlo a ľahko dosiahnuť kúzelný, zdravo vyzerajúci look za prijateľnú cenu bez potreby časovo náročných procedúr. 

Ø  Ľuďom v neustálom zhone predstavujeme novinku Syoss Moisture Intensive Care 1-minútovú kúru (200ml) – prvú kúru Syoss v tégliku, ktorá poskytuje intenzívnu vyživujúcu starostlivosť len za jednu minútu. Vďaka fantastickej inovatívnej receptúre minútová kúra ošetruje a posilňuje suché a poškodené vlasy v dvakrát kratšom čase. Aj tie najpoškodenejšie vlasy tak budú žiariť zdravo vyzerajúcim leskom. Inovatívna 1-minútová regeneračná kúra Syoss je odteraz dostupná aj v rade Syoss Nutrition Oil Care.

Syoss myslí nielen na ľudí s vysušenými vlasmi, ale prináša inováciu aj pre tých, ktorým znepríjemňuje život podráždená svrbivá pokožka. Lupiny predstavujú problém, s ktorým zápasia muži i ženy. Kvalitná pomoc je nablízku v podobe nového šampónu Syoss Proti lupinám(500ml), ktorý ponúka mužom i ženám spoľahlivé profesionálne riešenie za prijateľnú cenu v pohodlí domova.

 

Účinná receptúra nového šampónu Syoss Proti Lupinám obsahuje vysokú koncentráciu Pyritiónu zinočnatého– jednej z najúčinnejších a najefektívnejších zložiek v boji proti lupinám. Spoľahlivé riešenie problému podráždenej svrbivej pokožky na Vás čaká už od prvej aplikácie a zároveň budete chránení aj proti opätovnému výskytu problémov až na 6 týždňov.

  

Nový rad Syoss Moisture Intensive Care a šampón Syoss Proti lupinám sú od mája dostupné vo väčšine predajní. Vychutnajte si profesionálnu starostlivosť za prijateľné ceny. Vďaka výrobkom Syoss budete mať každý deň vlasy ako zo salónu.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!