lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Úvery, ktorým môžete dôverovať.

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 27.5.2010
späť
Späť

Poslať
 

Prehodnotenie vlastných úverových splátok, ich konsolidácia, či rozloženie na dlhšie obdobie, alebo splatenie existujúceho úveru iným s priaznivejšími parametrami, to sú možnosti v oblasti úverov. Wüstenrot stavebná sporiteľňa, ktorá má dlhoročné skúsenosti, si je istá svojou pozíciou, možnosťami čo môže bez rizika poskytnúť svojim klientom, že aj v čase prevažne reštriktívnych opatrení pokračuje vo svojom klientsky orientovanom smerovaní.

 

Klient Wüstenrot stavebnej sporiteľne má istotu, že bez ohľadu na turbulencie na finančných trhoch bude jeho úverová splátka napríklad aj o 20 rokov presne v rovnakej výške ako dnes. Výhodné úročenie stavebného úveru 3% p. a. po celú dobu splácania je garantované a získanie stavebného úveru je dokonca aj právne nárokovateľné. Voči tomu neexistuje na trhu adekvátna alternatíva.

 

Wüstenrot, viac než len sporenie 

Nemožno popierať, že súčasná situácia je špecifická. Trh s bývaním stagnuje. Ľudia z dôvodu obáv o budúcnosť odkladajú svoje rozhodnutia o kúpe nehnuteľností, a to aj napriek viditeľne nižším cenám. Niektorých pokles cien naštartuje k investícii do kúpy alebo rekonštrukcie svojho bývania, iných súčasný stav na trhu nehnuteľností zneisťuje a ponecháva v štádiu nečinnosti. Nie všetci si však môžu dovoliť pasívne vyčkávať ako sa situácia ďalej vyvinie. Mnohí musia riešiť svoju bytovú situáciu práve teraz. O čo naliehavejšie je potreba zabezpečenia si adekvátneho bytu alebo domu, o to zodpovednejšie a rozhľadene by mal pristupovať k výberu vhodnej formy financovania. Aby s nehnuteľnosťou „nekúpil“ finančné riziká, ktoré by perspektívne mohli ohroziť aj tú vytúženú vlastnú strechu nad hlavou.

 
STAVEBNÝ ÚVER verzus MEDZIÚVER
Jeho získanie nasleduje po nasporení úvodných 40% - 50% prostriedkov. Je teda ideálny pre tých, ktorí uvažujú o svojom bývaní dostatočne v predstihu alebo perspektívne pre svoje deti. Naopak, medziúver je k dispozícii na urýchlenú realizáciu finančného zámeru, slúži na preklenutie časového obdobia do získania nároku na stavebný úver. A prečo si vybrať z ponuky úverov na bývanie práve medziúver alebo stavebný úver? Opodstatnených dôvodov je hneď niekoľko, napr.:
þ  možnosť získať potrebné financie v krátkom čase, teda i bez predchádzajúceho sporenia (podobne ako u hypotéky, avšak) s garantovaným úročením po celú dobu splatnosti (na rozdiel od hypotéky);
þ  splnením podmienok pre tzv. pridelenie cieľovej sumy (min. doba sporenia, určitá výška vkladov a hodnotiace číslo) má klient na stavebný úver dokonca právny nárok, t.j. stavebná sporiteľňa mu nemôže odmietnuť jeho poskytnutie (na rozdiel od iných typov bankových úverov na bývanie);
þ  nízke úročenie stavebného úveru, už od 3% p. a.;
þ  využitie medzi-/úveru aj na kúpu stavebného pozemku;
þ  úvery až do 90% hodnoty založenej nehnuteľnosti (viac než vo väčšine bánk);
þ  akceptovaným zabezpečením je aj rodinný dom vo výstavbe;
þ  výšku splátky si môže klient zvoliť z 5 možností: 0,4% - 0,5% - 0,6% - 0,7% alebo 1% z cieľovej sumy;
þ  zálohové čerpanie prostriedkov až do výšky 80%, a tiež
þ  úhrada iného úveru na bývanie výhodnejším stavebným úverom (klientmi čoraz častejšie využívaná možnosť splatenia hypotéky).
 

Stavebné úvery a medziúvery Wüstenrot stavebnej sporiteľne sú dostupným prostriedkom financovania bývania podľa vašich individuálnych potrieb a možností.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!