lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vlastná značka dm babylove oslavuje svoje 15. narodeniny

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 12.5.2011
späť
Späť

Poslať
 

Značka babylove, ktorá ponúka širokú škálu výrobkov starostlivosti o deti, sa v sortimente dm drogerie markt objavila po prvýkrát v roku 1996 v Nemecku. Do slovenských predajní s logom dm sa táto veľmi obľúbená značka dostala v roku 1999. Prvými produktmi s označením babylove boli u nás detské plienky, vlhké utierky, detský púder a prsné vložky pre mamičky, pričom tieto výrobky sú stále zaradené v dm sortimente, aj keď, samozrejme, počas rokov prešli viacerými zmenami obalu či dizajnu. Dnes ponúka babylove široký výber takmer 120 ošetrujúcich produktov nezaťažujúcich pokožku bábätiek, ktoré môžete použiť či už počas blížiacich sa horúcich dní, ale aj počas pobytu v prírode. V sortimente babylove nájdete produkty telovej a pleťovej kozmetiky pre deti aj mamičky, plienky, vlhčené utierky, detskú stravu, nápoje, cumle, fľašky, hračky a iné veci týkajúce sa starostlivosti o deti.

 

Ponúkať vysokokvalitné produkty za výhodné ceny. To je základná požiadavka, ktorú značka babylove spĺňa už od jej zaradenia do sortimentu dm. ,,Veľmi dôležité pre nás bolo vybudovať výnimočnú dôveru našich zákazníkov k značke, keďže oblasť detskej starostlivosti je veľmi citlivá a náročná téma. Spojenie vysokej kvality a v porovnaní s konkurenciou nízkej ceny si naši zákazníci všimnú najneskôr pri platení,“ hovorí Ing. Tamara Popovská, prokuristka spoločnosti dm drogerie markt.

 

Pri výrobe jednotlivých produktov používa babylove výhradne vysokohodnotné suroviny. Samozrejmosťou je teda úplné vylúčenie parafínových olejov a vo veľkej miere aj farbív a konzervačných látok z výroby. Špeciálne pre bábätká s veľmi citlivou pokožkou ponúka značka samostatnú líniu starostlivosti ultra-sensitive, ktorá bola vyvinutá v spolupráci s Nemeckým zväzom pre alergie a astmu (Deutscher Allergie- und Asthmabund – DAAB). Pri výrobe produktov tejto línie sa vôbec nepoužívajú žiadne vonné látky ani éterické oleje.

 

Široká ponuka sortimentu

V priebehu 15 rokov svojej existencie sa značka babylove neustále rozvíjala a aktuálne si na Slovensku môžete zakúpiť takmer 120 výrobkov nesúcich jej meno. Popri ošetrujúcich produktoch, plienkach a detskej strave ponúka aj doplnkový sortiment ako napríklad detské hračky, ale aj ošetrujúcu sériu babylove Mama, vďaka ktorej nielen deti, ale aj ich mamičky získajú so značkou babylove všestrannú starostlivosť. V spomenutej sérii výrobkov nájdete masážny krém a telový olej pre tehotné ženy a masť na bradavky.

 

Biokvalita

Už od začiatku svojej existencie je ambíciou spoločnosti dm drogerie markt ponúkať svojim zákazníkom len tie najlepšie výrobky, ktoré nielen splnia svoj základný účel, ale taktiež prispejú k starostlivosti o zdravie. Aj z tohto dôvodu boli do sortimentu detskej stravy babylove zaradené produkty v biokvalite, ktorých aktuálne nájdete v sortimente až 45. Ide o ovocné príkrmy pre najmenšie bábätká, stravu pre bábätká vo veku od 4. do 12. mesiaca, menu pre kategóriu junior tj. od 12 mesiaca, ako aj rôzne ovocné šťavy, mliečne príkrmy a kaše. Všetky suroviny na výrobu bio detskej stravy, ktorá sa predáva v sklenených obaloch, pochádzajú z kontrolovaného poľnohospodárstva a pri príprave jednotlivých jedál sa do nich nepridáva soľ, cukor a ani žiadne arómy. Označenie BIO garantuje výrobu v súlade s eko nariadeniami Európskej únie a  dodržiavanie riadenia výroby na princípe ochrany zvierat, kŕmenia biokrmivom, používania prírodných hnojív namiesto umelých a šetrného spracovania produktov bez použitia chemických prímesí.

 

babylove bez Bisfenolu A

V roku 2009 sa spoločnosť dm drogerie markt rozhodla v záujme zachovania zodpovednosti voči spotrebiteľom nahradiť všetky dovtedy predávané cumle, dojčenské fľašky, poháriky na učenie pitia, štipce a šnúrky na cumeľ, hryzadlá a lyžičky sortimentu babylove za obdobné produkty, pri ktorých výrobe však nebol použitý polykarbonát s obsahom Bisfenolu A (BPA), ale iná plastická látka bez jeho obsahu. Pre úplnosť treba dodať, že BPA je východiskovou látkou na výrobu svetovo rozšíreného polykarbonátu, ktorého používanie je v rámci Európskej únie povolené pri dodržaní hraničných hodnôt objemu a prípustného denne prijímaného množstva, pri ktorom nehrozí žiadne zdravotné riziko. Uvedené výrobky z radu babylove sú však vyrobené bez akéhokoľvek použitia BPA, a preto ich používanie nie je obmedzené žiadnymi hraničnými hodnotami. Počet výrobkov s viditeľným označením BPA-frei nájdete aktuálne v sortimente až 37.

 

LETNÝ ČAS S BABYLOVE

Návšteva ihriska, piknik na lúke alebo čľapkanie vo vode, to sú takmer každodenné radosti našich ratolestí počas leta. Aby pobyt vonku prinášal radosť aj im, vlastná značka dm babylove ponúka širokú paletu jemných a pokožku nezaťažujúcich ošetrujúcich produktov, ako aj praktický doplnkový sortiment.

 


Diskusia k článku:

YouÂ’re the one with the brinas here. IÂ’m watching for your posts.
Neregistrovaný - YlFugjdwdydH, 20.5.2011 13:10, info(`na`)objektplan.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!