lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ruže z Tesca pre vašu mamičku vyrástli v Keni a cesta na Slovensko im trvala 4 dni

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 4.5.2012
späť
Späť

Poslať
 

Deň sv. Valentína, MDŽ a Deň matiek – to sú tri sviatky krátko po sebe, keď máme možnosť obdarovať ženy, manželky, matky, proste nežné pohlavie kyticou rezaných kvetov alebo kvetom v keramickom črepníku. Pred nami je posledný sviatok z menovaných - Deň matiek, ktorý pripadá na 13. mája. S enormným záujmom počítajú v sieti Tesco už niekoľko dní pred uvedeným dátumom, o to viac, že sviatok padne na nedeľu, čase vhodnom na gratuláciu. Hitom spomedzi črepníkových kvetov bude aj tohto roku orchidea a  rezaným kvetom kraľujú ruže.  

 

„Muži na Slovensku každým rokom viac a viac uctievajú ženy a predaje stúpajú po tieto dni aj o niekoľko desiatok percent oproti bežným dňom v roku v závislosti od popularity konkrétnych druhov kvetov“, hodnotí galantnosť mužov Martina Šušmáková, ktorá zodpovedá za nákup kvetov v spoločnosti Tesco Stores SR a pokračuje, „pri výbere sortimentu sme sa inšpirovali nápaditosťou a rôznorodosťou sveta kvetov, ale taktiež zvykmi a obľúbenosťou u našich zákazníkov.“

 

Predaje kvetov celkovo stále stúpajú

Potenciál sortimentu kvetov v Tesco obchodoch je vysoký, čo sa prejavuje rastom ich predaja oproti predošlým rokom. „Slovenský zákazník je hlboko inšpirovaný záhradkami a terasami v zahraničí najmä počas dovoleniek v prímorských oblastiach. Preto sme do ponuky tento rok zaradili aj artikle typické pre Stredomorie ako napr. oleander či bougainvilleu“, vysvetľuje  Martina Šušmáková ďalej. 

 

V súčasnosti  sú populárne predovšetkým orchidey - ich rôzne druhy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. Klasikou zostávajú naďalej ruže rôznych farieb, najpopulárnejšie sú červené.

 

Cesta z Kene k zákazníkovi za štyri dni...

Kvety, ktoré nájdu zákazníci v Tesco obchodoch sú z Turecka, Španielska, Talianska, Holandska i vzdialenej africkej Kene. Cesta rezaných ruží, ktoré rastú na plantážach v Keni, trvá k zákazníkovi na Slovensko štyri dni – jeden deň, keď kvety pozbierajú z plantáži, na druhý deň 10-hodinová cesta kvetov lietadlom do Holandska, kde sa viažu a balia do kytíc a potom dvojdňový prevoz kamiónom do distribučného skladu v Beckove alebo v Prešove a odtiaľ do niektorého zo 121 Tesco obchodov. „Kvalita týchto čerstvých produktov je prvoradá.  Po celú dobu sa napríklad dodržuje teplotný reťazec“, poznamenáva nákupkyňa kvetov Martina Šušmáková. Časť sortimentu kvetov, najmä tých, ktoré sú vhodné na balkóny, predáva Tesco aj od domácich slovenských pestovateľov. Ide najmä o pelargónie, fuchsie alebo  potúnie/petúnie, dopestované v skleníkoch v Skalici.

 

Kvety za prijateľné ceny...

Tesco pripravilo ponuku kvetov na Deň matiek v rôznych cenových úrovniach od 2,49 euro za kalanku v keramickom črepníku až po 8,99 euro /ponuka platí od 9. mája/ za dvojstonkovú orchideu phalaenopsis taktiež v keramike. V ponuke je ďalej exotická bromelia, anturium, mini orchidea či klasickejšia gerbera, ľalia a begónia.

.

Na svoje si prídu tiež milovníci rezaných kvetov a hotových kytíc. Okrem stáleho a obľúbeného sortimentu ruží, frézií, tulipánov v ponuke určite zaujme  „Kytička pre mamičku“  či kytica luxusných ruží „Mamičke“.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!