lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jemná mramorová bublanina

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 19.5.2012
späť
Späť

Poslať
 

Prísady:

 

Na cesto:

  • 7 vajec
  • 100 g cukru
  • 1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker
  • 4 PL oleja
  • 110 g hladkej múky
  • 1 balíček Kypriaceho prášku do pečiva Dr.Oetker
  • 1 balíček Pudingu Originál kakaového Dr.Oetker
  • 500 ml mlieka
  • 40 g cukru

 

Na poliatie:

  • 400 g kyslej smotany
  • 2 balíčky Vanilínového cukru Dr.Oetker

 

Ešte potrebujeme:

  • plech na pečenie (30 x 40 cm)

 

Príprava:

 

  1. Na prípravu cesta vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na strednom stupni vajcia, cukor, vanilínový cukor a olej do peny. Vmiešame múku zmiešanú s práškom do pečiva. Cesto nalejeme na vymastený plech. Podľa návodu na obale uvaríme puding a vychladnutý ho pomocou PL dávkujeme na piškótu. Vložíme do rúry a pečieme.

        

 

Elektrická rúra:                  180 °C           (predhriata)

Teplovzdušná rúra:           160 °C           (nepredhriata)

Plynová rúra:                     stupeň 3 (nepredhriata)

 

Doba pečenia: asi 25 minút

 

  1. Po upečení na ešte horúci múčnik nalejeme dve smotany zmiešané s vanilkovým cukrom.

 


Diskusia k článku:

neviem ako by som upiekla v plechu 30x40 taký tvar ako je na fotke.
Neregistrovaný - , 25.5.2012 16:12
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!