lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
2 tém, a 42 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 40 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 26. Január, , Dnes oslavuje Tamara
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pikantné grilovacie čatní

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 14.5.2013
späť
Späť

Poslať
 

Potrebujeme:

·         2 jablká

·         1 lyžička soli

·         1 hrsť hrozienok

·         2 cibule

·         čerstvo mleté čierne korenie

·         1 vrchovatá lyžica Korunného BIO cukru kryštálového

·         1 hrsť vlašských orechov

·         1 naložená feferónka

·         1 lyžica oleja

·         2 lyžice sladkého kečupu

·         1/2 lyžičky mletej škorice

·         5 strúčikov cesnaku

Ako na to:

Zeleninu očistíme a jablká umyjeme. Cibuľu a cesnak nasekáme najemno. Jablká nakrájame aj so šupkou na kúsky, orechy nasekáme. Na oleji rozpustíme Korunný BIO cukor kryštálový, hneď pridáme cibuľu a opražíme ju dosklovita. Potom pridáme ostatné suroviny - kúsky jabĺk, hrozienka, škoricu, čerstvo mleté čierne korenie, soľ, posekané orechy a najemno nasekanú nakladanú feferónku. Za občasného miešania dusíme pod pokrievkou na miernom ohni. Keď zmes získa kašovitú konzistenciu, pridáme cesnak a ešte 5 minút povaríme. Nakoniec pridáme 2 lyžice sladkého kečupu, zamiešame a necháme pod pokrievkou dôjsť mimo platňu. Pikantné grilovacie čatní možno podávať teplé aj studené.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
LADY emailom
V prípade že máte záujem pravidelne odoberať spravodajstvo z nášho servera, prosím zadajte vašu e-mailovú adresu a stlačte tlačítko Prihlás.

 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!