lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Priblížte si svoje dobrodružstvá – PowerShot SX700 HS je doteraz najtenší fotoaparát Canon s 30x optickým zoomom

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 2.5.2014
späť
Späť

Poslať
 

Canon - doteraz jeho najtenší digitálny fotoaparát s 30x zoomom PowerShot SX700 HS ideálny nástroj na zvečnenie vašich dobrodružstiev. PowerShot SX700 HS je kombináciou prvotriednych optických technológií Canon s elegantne tenkým a kompaktným dizajnom a pomôže vám zachytiť dôležité životné okamihy v špičkovej kvalite. Fotoaparát vám poskytne ostré, vysokokvalitné fotografie aj video v kvalite Full HD 60p. Kreatívne režimy snímania pridajú vašim záberom unikátny rozmer. Zdieľanie vašich dobrodružstiev s ostatnými je taktiež jednoduché vďaka integrovanej podpore Wi-Fi a NFC.

Zachyťte každý detail svojej cesty

Fotoaparát sa pýši mimoriadnou univerzálnosťou v prekvapivo kompaktnom tele s hrúbkou len 34,8 mm a objektív s 30x optickým zoomom sa stará o jednoduché zachytenie detailov. Precízne navrhnutý ultraširokouhlý 25 mm objektív vám poskytne nádherné panoramatické zábery krajiny, zatiaľ čo pôsobivý rozsah ohniskovej vzdialenosti umožňuje detailné zaostrenie aj z väčšej vzdialenosti. Ak sa vám napríklad počas dovolenky naskytne pekný výhľad na prírodu na druhej strane údolia, technológia ZoomPlus z dielne Canon dokáže digitálne predĺžiť dosah fotoaparátu až 60x pri súčasnom zachovaní obrazovej kvality v plnom rozlíšení. Užitočná funkcia Asistent pri kompozícii so zoomom vám pomôže udržať objekt
v zábere pri fotografovaní s ve
ľkým priblížením.

Či fotografujete východ slnka alebo slávnostnú večeru pri sviečkach, PowerShot SX700 HS zachytí každý detail v špičkovej kvalite. Uznávaný Canon HS System je kombináciou procesora najnovšej generácie Canon DIGIC 6 a vysokocitlivého 16,1-megapixelového snímača CMOS, ktorý vám poskytne nádherné výsledky s ostrými detailmi a realistickými farbami dokonca aj v slabom osvetlení.

Rozvíjanie fotografických zručností a fotografovanie v najrôznejších situáciách vám umožní optický stabilizátor obrazu s inteligentným systémom IS od Canon vaše snímky tak budú ostré a zreteľné. Inteligentný systém IS zhodnotí pripravovaný záber v súlade s ôsmimi typmi scén či ide o vodné športy v slnečnom počasí alebo makro snímky kvetín a automaticky nastaví najvhodnejší režim stabilizácie. Výsledkom sú ostré fotografie a stabilné video.

Zdieľajte svoje dobrodružstvá s ostatnými

Vďaka rozhraniu Wi-Fi fotoaparátu PowerShot SX700 HS budú mať teraz vaši blízki jednoducho a rýchlo prehľad o vašich najnovších dobrodružstvách. Zdieľanie záberov na obľúbených sociálnych sieťach na Facebooku®, Twitteri či YouTube je otázkou niekoľkých jednoduchých krokov: stačí sa pripojiť k smartfónu alebo tabletu tlačidlom pripojenia k mobilnému zariadeniu. Prípadne môžete svoj fotoaparát spárovať s mobilným zariadením použitím novej funkcie NFC stačí oba prístroje priložiť k sebe a môžete začať zdieľať prostredníctvom špeciálnej aplikácie Canon CameraWindow.

Nová funkcia Wi-Fi tiež umožňuje diaľkové ovládanie fotoaparátu zo smartfónu ideálne, keď sa chce aj fotograf začleniť do skupinového záberu. Snímky si môžete zálohovať pomocou technológie Image Sync, ktorá umožňuje ich bezdrôtový prenos do cloudových úložísk typu CANON iMAGE GATEWAY, Flickr a Google Drive™ alebo priamo do vášho počítača. Fanúšikom cestovania, ktorí chcú mať prehľad o mieste zhotovenia každej snímky, PowerShot SX700 HS navyše ponúka funkciu GPS cez mobil, ktorá každý záber doplní o príslušné zemepisné údaje.

Nakrúcajte zábavné okamihy na video v kvalite Full HD 60p

Ak si chcete nadlho uchovať všetky prežité dobrodružstvá, môžete ich zvečniť aj vo forme videozáznamu v skutočne vynikajúcom rozlíšení 1080p Full HD. Súčasťou fotoaparátu PowerShot SX700 HS je tlačidlo videozáznamu, ktorým prístroj jednoducho prepnete
z re
žimu fotografovania na záznam videa, a vďaka výkonnému procesoru DIGIC 6 sa môžete tešiť zo snímkovacej frekvencie 60 sním./s a vysokokvalitného stereo zvuku. Päťosový zdokonalený režim Dynamický IS sa postará o stabilitu vášho videa, aby čokoľvek natočíte od plážového volejbalu až po púšťanie šarkana malo hladký a ostrý obraz. Video zaznamenané vo formáte MP4 si môžete okamžite prehrať na rôznych zariadeniach alebo nahrať na sociálne siete a zdieľať s priateľmi po celom svete.

Ak si chcete vytvoriť kratšie video momentky z celého dňa, funkcia Hybrid Auto automaticky nasníma štyri sekundy pred každou fotografiou. Na konci dňa sa tieto klipy spoja do jediného videa, takže získate ucelen


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!