lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Roman Juraško sa pripojil k boju proti rakovine prsníka!

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 27.5.2014
späť
Späť

Poslať
 

Úspešný televízny a rozhlasový moderátor Roman Juraško sa pripojil k známym slovenským osobnostiam a stal sa novou tvárou projektu AVON proti rakovine prsníka. Moderátor sa spolu s ďalšími známymi tvárami projektu zúčastní na 6. ročníku AVON Pochodu proti rakovine prsníka, ktorý sa uskutoční v sobotu 7. júna 2014 v Bratislave.

 

Roman Juraško je obľúbeným televíznym a rozhlasovým moderátorom. Napriek dlhoročnej úspešnej kariére je stále nohami na zemi, svoj voľný čas trávi najradšej s priateľmi a pomoc ostatným je preňho dôležitou súčasťou života.

 

Prečo si sa rozhodol prijať výzvu zapojiť sa do projektu AVON proti rakovine prsnika?

Asi nikoho neprekvapí, keď poviem, že ide o úžasnú aktivitu, ktorej cieľom je pomáhať pri zachraňovaní ľudských životov. Pri ponuke som neváhal, bolo by skôr zvláštne, keby som ju odmietol.

 

Čo pre teba znamená byť súčasťou charitatívneho projektu AVON proti rakovine prsníka?

Verím, že tento projekt nie je o číslach ale o reálnych ľuďoch. Projekt AVON proti rakovine prsníka funguje už niekoľko rokov. Som si istý, že aj vďaka nemu si nejedna dáma povedala,  že je načase ísť na preventívnu prehliadku a práve toto rozhodnutie jej zachránilo život. Aj keby bola jediná, tak by to malo zmysel. Som však presvedčený, že ich bolo podstatne viac, no a z tohto pohľadu to pre mňa znamená veľa.

 

Čo by si odkázal ženám, ktoré bujujú s rakovinou prsníka?

Len ťažko si viem predstaviť strach ktorý pociťujete. Moderná medicína však za posledné obdobie dosiahla obrovský pokrok. Buďte silné, buďte trpezlivé a ja verím, že strach nahradí nádej a viera v šťastný koniec. Zároveň verím, že ten príde a vy budete opäť zdravé. A potom prosím porozprávajte svoj príbeh tým, ktoré sa ocitnú v rovnakej situácii, aby ste im pomohli zahnať strach a dodať nádej a vieru!

 

Rakovina prsníka sa týka aj mužov, ročne na ňu ochorie 20-30 mužov. Prekvapuje ťa táto infomácia?

Keď som ju počul prvýkrát, tak áno, bol som veľmi prekvapený. Na druhej strane je to zase informácia, ktorá spôsobí, že aj muži sa budú správať prozreteľne.

 

Pred rakovinou prsníka sa neskryješ, tak znie posolstvo tohtoročného AVON Pochodu. Pridajte sa k nám v sobotu 7. júna 2014 v Bratislave, kedy sa uskutoční v poradí 6. ročník AVON Pochodu proti rakovine prsníka a vyjadrite tak podporu a spolupatričnosť ženám a ich rodinám, ktoré s týmto zákerným ochorením bojujú. Projekt po prvýkrát podporí aj Roman Juraško, okrem neho prisľúbili účasť aj ďalšie známe osobnosti spoločenského života, ktoré sú tvárami projektu AVON proti rakovine prsníka: Alena Heribanová, Jana Kirschner, Ada Straková, Hana Rapantová, Beáta Dubasová, Karin Habšudová, Henrieta Mičkovicová, Nora Beňačková, Bruno Ciberej, Maroš Kramár, Petra Polnišová, Zlatica Puškárová a Kveta Horváthová.

 

Program AVON Pochodu začína o 13:00 hod. spolu s registráciou v Eurovea a potrvá do 15:00 hod. Následne sa odštartuje ružový AVON pochod, ktorého trasa povedie historickým centrom Bratislavy a skončí sa opäť v Eurovea. Pochodujúci sa môžu tešiť na bohatý sprievodný program počas celého podujatia. Na štarte aj v cieli ich čakajú vystúpenia známych umelcov a skupín ako Jana Kirschner, Pavol Hammel, Robo Papp a Bystrík, Starmania, Campana Batucada - bubnová show a další.

 

Vstupenkou na AVON Pochod je Tričko proti rakovine prsníka 2014, ktorého kúpou zároveň prispievate na konto verejnej zbierky AVON proti rakovine prsníka. Tričko si môžete zakúpiť prostredníctvom svojej AVON Lady/ AVON Gentlemana, objednať v e-shope na stránke www.zdraveprsia.sk alebo zakúpiť priamo na mieste konania AVON Pochodu. V ponuke je dámska verzia trička v dvoch veľkostiach S/M a L/XL a pánska vo veľkostiach M/L a XL/XXL, obe verzie v dvoch rôznych veľkostiach za cenu 14,99€. Tento rok má zásluhu na vzniku dámskeho ružového trička talentovaná študentka Vyššej odbornej školy odevného návrhárstva, Lucie Bendlová, ktorej návrh trička si vybrali ľudia prostredníctvom hlasovania na webe.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!