lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
M&M´s WANTED: Celebrity na úteku

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 28.5.2014
späť
Späť

Poslať
 

Byť slávny je príjemné, má to ale aj svoje tienisté stránky. O tom sa presvedčili obľúbení maskoti M&M´s Červený a Žltý, toho času na úteku na Slovensku pred sliedivými paparazzi a ľuďmi, čo by ich najradšej zjedli. Spoločnosť Mars po nich vyhlásila pátranie vo forme súťaže Wanted.

 

Táto dvojica je známa po celom svete. Hovoria si Červený a Žltý a sú to sladké megahviezdy. Byť celebritou je na jednej strane veľmi fajn, ale súčasne to nesie určité riziká a nebezpečenstvo. Napríklad, keď ste tak neodolateľní, že Vás chce každý zjesť a nenechá Vás na pokoji ani na Vašej vlastnej dovolenke! To naozaj nie je vtip. „Ľudia sa nás snažia zjesť od tej doby, čo sme boli stvorení v roku 1941. Presne viem, čo si teraz myslíte, že na náš vek vyzeráme veľmi dobre, že?“ nechal sa počuť Červený pri poslednom rozhovore, ktorý pred útekom poskytol médiám.

„Spoločnosť Mars po Červenom a Žltom usilovne pátra. Dlhú dobu sa nevedelo, kam mohli tí dvaja zmiznúť. Šuškalo sa o Francúzsku, potom niekto tvrdil, že ich zazrel vo Fínsku. Nám sa podarilo zistiť, že sú na úteku na Slovensku! Obraciame sa preto na všetkých fanúšikov a vyhlasujeme oficiálne pátranie formou spotrebiteľskej súťaže,“ vysvetľuje brand manažér značky M&M´s, Radovan Veselý.

Súťaže sa môže zúčastniť každý. Podmienkou je zaslanie fotografie s ukážkou, kde všade schovávajú spotrebitelia svoje čokoládové bonbóny M&M´s. Za fotografiu budú odmenení originálnym hrnčekom M&M´s!

O tom, že sú M&M´s slávni po celom svete a nielen v ňom svedčí aj to, že sa od roku 1982 stali neoddeliteľnou súčasťou výbavy každej raketovej misie do vesmíru. Okrem toho boli o dva roky neskôr vyhlásení ako oficiálna desiatová a olovrantová dobrota olympijských hier v Los Angeles. U nás sú čokoládové bonbóny známe v dvoch variantoch – peanut (arašidové) a choco (čokoládové) a pokiaľ si chcete zapamätať iba jednu vec k tejto sladkosti, tak by to malo byť: „M&M´s, to je FAREBNÁ ČOKOLÁDOVÁ ZÁBAVA“.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!