lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ryžová diéta

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 6.6.2000
späť
Späť

Poslať
 

Áno je tu opäť leto, čas krátkych šatočiek, rôznych šortiek a hlavne krásnej do bronzova opálenej pokožky. A tá sa nedá docieliť iným spôsobom než sa niekde pri vodičke podrobiť slnečným lúčom. Viem, sú tu ešte dve možnosti, teda vlastne tri, solárium, samoopaľovací krém alebo miesto na opaľovanie niekde ďaleko od ľudí. Ale nič sa nevyrovná šumu vody a zábavy pri nej. A tak milé dámy, ak ste sa pri pohľade do zrkadla chytili za hlavu je čas sa s tým buď pasívne vyrovnať, alebo začas s tým niečo robiť.
Aj ja som mala na výber, a nie prvý krát som sa rozhodla že schudnem. Ovplyvnil ma až pohľad na novú štíhlu kolegyňu. V tom čase bol u mňa na návšteve bratranec a ako som nahlas uvažovala, že s tými „kilami“ navyše treba niečo robiť, ozval sa už spomínaný bratranec, „odborník“ na chudnutie. Dal mi dostatočné množstvo rád čo mám a nemám jesť a po polhodinovej prednáške z neho nakoniec vyliezlo: „Odporúčam ryžovú diétu, uvidíš ako schudneš“. A bolo rozhodnuté. Vidina krásnej postavy a pomyslenie ako sa budem páčiť rozhodlo, budem držať ryžovú diétu.
Aj keď som si síce nevedela predstaviť ako vydržím bez toľkých dobrôt čo máme denne na stole, no prísľub štíhlosti a toho, že sa možno zmestím do minuloročných nohavíc bol silnejší.
Všetko sa zdalo ľahké, no pokaždé keď začínam z nejakou novou diétou mám pocit že som stále hladnejšia a hladnejšia. Už po pár dňoch skončí papierik s poznámkami o diéte v koši a ja skončím zalezená v chladničke. Tento krát som si však povedala, že to zvládnem.
Podstata ryžovej diéty spočíva v tom, že jete od obeda iba ryžu. Namiesto výdatných raňajok si doprajete akýkoľvek biely jogurt ( nízkotučný, s vanilkou príchuťou, bio ), alebo dostatočné množstvo ovocia, aby ste to doobeda vydržali. Počas celej diéty sa pije iba nesladený džús a minerálka. No a keď príde vytúžený obed dáme si ryžu. Je jedno akú ryžu jete či bielu, hnedú, dusenú alebo uvarenú. Podľa chuti môžete do nej vmiešaj rôznu dusenú zeleninu v podstate jete každý deň zeleninové rizoto. A k nemu si doprajte veľké množstvo šalátu. Pár receptov uvádzame aj v časti „recepty“. Dôležité je aby, ste nemali ryže za chvíľu vyše hlavy, vystriedať ju raz či dva krát za týždeň zemiakmi. Môžu byť varené, pečené akékoľvek máte rady, no nikdy na prípravu nepoužívajte veľké množstvo oleja. A takto keď chcete spozorovať viditeľnú zmenu sa stravujte minimálne dva týždne. Všetky ostatné potraviny by ste mali vynechať.
Možno sa Vám to bude zdať spočiatku zložité ( veď jesť v obmene stále to isté nieje príliš ružová predstava ), aj mne sa zdalo, osobne nemám ryžu príliš v obľube a predstava, že sa s ňou budem napchávať denne bola strašná. No ak chcete naozaj pozorovať tie obdivné pohľady mužov mali by ste to skúsiť.
Diétujem úspešne už tretí týždeň a moja ma neustále nespúšťa z očí, nikdy si neodpustí poznámku ako som opeknela a hlavne schudla. A ten obdivný pohľad aj keď len od mamy mi za to stojí.
Takže dámy hor sa na diétu.

Do schudnutia nabudúce ….

Diskusia k článku:

Táto diéta má vraj aj presný rozpis stravy na určité obdobie, môžete mi ho poskytnúť?
Neregistrovaný - Michala, 16.2.2005 15:33
poznam tuto dietu trosku inak... sklada sa zo styroch sedem dnovych faz + prechodne obdobie. 1 faza= je sa iba ryza natural, neochutena a pije sa len mineralka, voda alebo zeleny caj. 2 faza= 1/4 ryzi sa vymeni za dusenu zeleninu. 3 faza= dalsia stvrtka ryzi sa vymeni za strukoviny. 4 faza= dalsia stvrtka ryzi sa vymeni za cerstvu zeleninu. a prechodna faza= jedia sa take kase, acidko a tak... ;) najhorsia je prva faza.. to som nemohla prist tej ryzi na chut a dokonca som si ju skratila na 5 dni.. uf :)
Neregistrovaný - miriela, 20.3.2005 13:02, miriela(`na`)centrum.cz
idem to skusit:-))
Neregistrovaný - nikolka, 26.2.2008 08:43, nikolka.priklerova(`na`)azet.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!