lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pár snov očakáva vysnené dieťa

  Spracoval(a) : Silvia Petrasova
Dátum : 19.6.2001
späť
Späť

Poslať
 

Spoločný život hollywoodskeho páru sa odohráva medzi dvoma domami. Jedným z nich je luxusná Bradova rezidencia v snobskej štvrti v meste Anjelov, položená uprostred kopcov a lesov. Je tu bazén, soláriu, a obrovská záhrada s teráriom, v ktorom Brad chová štyridsať chameleónov. Druhý dom a tento nás teraz zaujíma viac, pretože Jennifer vyhlásila, že práve tu chce vychovávať svoje deti, je obrovská usadlosť v meste Springfield v štáte Missouri, ktorú Brad kúpil spolu s rodičmi v októbri uplynulého roku. Tam sa on, jeho ,,dievčatko“, ako volá zbožňovanú Jennifer, budú môcť tešiť z rodinného šťastia.

Dcéra gréckych emigrantov
Nikto nikdy nepredpokladal, že Brad Pitt, ktorý si bedlivo strážil svoju slobodu, sa predsa len usadí. Až Jennifer sa mu zapáčila natoľko, že zabudol na svoju mužskú pýchu a bez toho, aby sa osobne poznali, ju telefonicky požiadal o schôdzku...
Jennifer Anastassakistová, ako znie jej skutočné meno, sa narodila v roku 1969 v rodine gréckych emigrantov. Jej otec sa chcel uplatniť ako herec, ale bez väčšieho úspechu. V čase, ktorý mu ostával popri skúškach a predstaveniach, si musel privyrábať ako knižný agent. Hrdý grécky muž sa nevedel zmieriť s tým, že nevie svojej rodine poskytnúť väčší blahobyt, preto sa rozhodol vyštudovať medicínu. Keď sa ukázalo, že už prekročil vekovú hranicu, určenú v USA na prijímanie nových študentov, rodina sa vrátila do Grécka. Jennifer si síce rýchlo osvojila jazyk svojich predkov, ale aj napriek tomu sa v Grécku necítila doma. Preto bola asi najšťastnejšia z celej rodiny, keď jej otca vyzvali, aby sa rýchlo vrátil do Ameriky, pretože mu chceli zveriť úlohu v akejsi mydlovej opere. Takto sa sedemročná Jennifer opäť dostala do New Yorku.

Život ako hra
Najbližšie dva roky žila rodina pokojne, ale potom sa otec zaľúbil do inej ženy, zbalil kufre a presťahoval sa do Kalifornie. Jennifer aj s mamou Nancy prežívali odchod živiteľa rodiny ako katastrofu. Dcéra sa cítila zodpovedná za šťastie svojej mamy a podvedome hľadala útočisko v hraní a pretvarovaní. Dnes spomína: ,,Musela som neustále šaškovať, aby som mamičku rozveselila a medzi kamarátkami som sa musela tváriť, že som najšťastnejšie dievča na svete.“ Takto si Jennifer veľmi skoro uvedomila čaro herectva a rozhodla sa chodiť do hereckej školy. Otec to síce neschvaľoval, ale mama a Telly Savalas (Jenniferin strýko a známy inšpektor Kojak) jej ambície podporili. Jennifer sa už ako štrnásťročná dostala do hereckej školy, kde rozpoznali jej komediálny talent.

Desať kilogramov navyše
Aj keď školu absolvovala s vyznamenaním, úloh sa jej dostávalo veľmi málo a tak sa Jennifer, podobne ako mnoho jej kolegýň, zamestnala v reštaurácii. Po večeroch roznášala hamburgery a colu a cez deň neúnavne chodila po konkurzoch. Ako servírka sa však dlho neživila, pretože bola motovidlo a raz prevrhla dvom hosťom na hlavu misu hamburgerov. Skôr ako ju vyhodili, dala výpoveď ona. Zbalila si kufre a odcestovala do Kalifornie, kde sa ubytovala u svojho otca. Po čašníckom fiasku sa opäť pustila do zháňania filmových úloh a chodila z jedného filmového štúdia do druhého. Treba povedať, že sa jej veľmi nedarilo a preto sa posťažovala kamarátom, že asi skôr vyhrá prvú cenu v športke, ako získa slušnú úlohu. Napokon jej pomohol jeden z producentov, ktorý podotkol, že by predovšetkým mala trocha schudnúť. ,,Ako to? Som Grékyňa a my sme skrátka trocha bacuľaté“, odpovedala pobúrená Jennifer. Napokon však schudla desať kilogramov. Zo šesťdesiatpäť na päťdesiatpäť a práve tomuto desaťkilovému rozdielu vďačí za úlohu Rachel v seriáli Priatelia, ktorý ju preslávil na celom svete.

Ako v rozprávke
Seriál Priatelia je aj po niekoľkých rokoch jedným z najúspešnejších na svete a Jennifer, už ako obletovaná a vynikajúco zarábajúca herečka zistila, že šťastie sa dá ešte stupňovať. Raz, keď Jennifer práve nadávala kvôli neprimeranému záujmu médií, zazvonil osudový telefón . Krátko nato za ňou Brad Pitt skutočne prišiel na nakrúcanie do Texasu, ale v prvých mesiacoch svoj vzťah rázne popierali. Až keď svet obletela ich fotografia v tesnom objatí, zapieranie nemalo zmysel a Brad Pitt v televíznom rozhovore oznámil, že svoju kolegyňu miluje. Po dva a pol roku Brad požiadal svoju lásku o ruku a Jennifer bez váhania odpovedala ,,áno“.

Získala najkrajšieho muža
Jennifer Anistonová tvrdí, že manžel jej konečne poskytuje to, po čom vždy túžila. V mladosti jej hovorili, že nie je dosť pekná, dosť príťažlivá, dosť exkluzívna. Sebavedomie jej rozhodne nezvýšila ani pomaly sa rozbiehajúca kariéra. A tu sa zrazu objaví muž, vyhlásený za najkrajšieho muža roku 1999 a ožení sa s ňou! Manželstvo však má aj svoju odvrátenú tvár: Jennifer na jednej strane dostáva lepšie herecké ponuky, ale na druhej strane je nútená znášať obrovský záujem, ktorý ju neustále sprevádza.

Že vraj škaredá
Jennifer Anistonová až sobášom získala od osudu najväčšiu satisfakciu – priznala, že mama ju celé detstvo a mladosť frustrovala: ,,Mojej matke strašne záleží na zovňajšku. Neustále mi hovorila, že mám niečo urobiť s tými mojimi perami a zdôrazniť ich rúžom, pretože sú príliš úzke Alebo že mám príliš tuctovú tvár a preto ju musím nejako zvýrazniť. Pomaly som bola presvedčená, že som to najškaredšie dievča na svete.“ Vzťah s kedysi zbožňovanou matkou definitívne ,,zaklincovalo“ to, keď Nancy za tučný honorár zverejnila niekoľko chúlostivých detailov z ľúbostného života svojej slávnej dcéry. Jennifer ju z tohto dôvodu nepozvala ani na svadbu.
Až úspech a manželova láska Jennifer presvedčili, že kritické poznámky na adresu zovňajšku je najlepšie ignorovať. ,,Nie že by som si dnes príliš dôverovala. Ale konečne už nemusím iba predstierať, že som šťastná.“ A jej manžel a budúci otec dodáva: ,,V hĺbke duše som jednoduchý človek, ktorý verí v prosté veci ako sú manželstvo a rodina.“

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!