lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kde je princ na bielom koni?

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 18.6.2002
späť
Späť

Poslať
 

Je leto vy ste voňavá, krásna, nabitá sexuálnou energiou a štartujete do mesta, lebo sa vám vaša samota zdá neprirodzená. V tom istom čase, vychádza z domu voňavý, krásny, nabitý…veď viete. Stretnete sa niekde pri fontáne, alebo v cukrárni. On vás pozve na kávu, či do kina a vy ste namäkko…

Chyba. Pozval vás do kina, na kávu atď, nepovedal, že chce spojiť svoj život s vaším, ale vy už plánujete v duchu prinajmenšom spoločnú dovolenku, ak nie spoločný život a deti. Našťastie je váš „milý“ tak zaujatý cieľom, ktorý si stanovil /káva, kino, sex /, že nevníma váš pohľad na vec. Keď sa upokojí, jeho podvedomie mu našepká, že sa tu chystá na neho pasca a on rýchlo ako lasička po týždni, dvoch ujde bez dôvodu. Vy si budete vyčítať, že ste nemožná, alebo budete na neho nadávať, že neodhalil vo vás ideálnu ženu. Nedali ste mu možnosť, predbehli ste udalosti.

Druhá možnosť je, že vydrží dlhšie. Keďže sa vám páči, začnete sa predvádzať v tom najlepšom svetle a nepochybujem, že to myslíte úprimne. Ktorá z nás by neurobila pre svojho princa čokoľvek. Aj príroda vám pomáha. Chudnete, opeknievate, máte jas v oku a pružnosť v kroku, neľutujete čas stráviť u kaderníčky, nakupujete sexy veci. Vyvárate maškrtky a nepripúšťate konflikt. Dokedy vám to vydrží? Raz určite zistí, že nerada varíte, najradšej máte vyťahané tričká a peniaze za kaderníčku považujete za vyhodené. A čo je ešte horšie, že konflikt je váš životabudič. Nehrajte divadlo, ten pravý vás chce takú, aká ste. Aj s chlpami. Hra na lepšiu vás nespasí, veď viete, že láska je chémia.

Počas hry ste sa naučili prispôsobovať si čas a povinnosti svojmu partnerovi, teraz vás začína dráždiť, že sa vždy robí iba to, čo on chce a ide sa tam, kam potrebuje ísť on. Od prvého dňa si zachovajte svoje priateľstvá, povinnosti aj radosti. Kvôli nikomu nemeňte samu seba. Všetko je dočasné, ale váš genofond je stály. Nebojujte proti prírode, tým si lásku neudržíte. Ak ste od prírody lenivá, zhovorčivá, žiarlivá, neverná atď., veľa s tým nenarobíte. Lepšie je priznať sa a potom je každá „dočasná“ zmena príjemným prekvapením.

Úplne najhoršou ženskou zbraňou na love je, vysadenie tabletiek. Zrazu sa vám zazdá, ak to už jasne nevidíte od prvého okamžiku,  že tento je ten pravý. Všetko pred ním bol omyl. Toto je princ na bielom koni. Aby ste ho nestratili, riskujete tehotenstvo. Omyl, omyl, omyl!!! Dobrovoľne si skomplikujete život a z lovca / lebo každý muž je v srdci lovec/ urobíte otroka, či väzňa. Prečo by vám to mal odpustiť? Zdá sa vám to dobrý dôvod na zbožňovanie? Ak ste mu ešte predtým porozprávali, akých nemožných ste doteraz  mali milencov, ktorí vás vždy opustili kvôli nejakej…kopačky vás neminú. Keď ste prežili x rozchodov, prežijete aj tento. Ak bude princ gentleman, nechá vám pár korún na potrat. Nezabúdajte! Dieťa nie je zbraň, ale plod lásky, ktorý si musia želať obaja.

Pripusťme, že ste obišli úskalia a teraz ste s princom v jednej domácnosti. Z veľkej lásky sa stáva veľké sklamanie. Princ nezatvára dekel na záchode a podľa feng-šuej, ktorého sa vy držíte, tadiaľ unikajú peniaze. Princ ako samozrejmosť očakáva, že vy mu vyperiete, ale čo on za to urobí vám? Princ trávi väčšinu času doma pred obrazovkou, nezatvára šampón a vy ste ho už dva razy nechtiac vyliali, princ nespí v pyžame, nechce mať otvorený oblok, pri raňajkách fajčí, straší neskoro do noci, hoci vy vstávate o siedmej . Jednoducho princ zliezol z koňa a je z neho obyčajný človek s chybami, návykmi, občas neznesiteľný, rovnako ako vy.

Čo s tým keď vy chcete princa?

Vzdať sa rozprávky a tešiť sa z maličkostí, alebo zostať v rozprávke a skúšať nájsť toho pravého rozprávkového hrdinu. Život máte pred sebou a ako si ho zariadite, závisí iba od vás. Niektoré ženy až v sedemdesiatke zistia, že život nie je o princoch. Ľudia im často hovoria - staré dievky. Smutný to osud. To už radšej znesiem svojho“ medvedíka obtlstlého pred televíznou obrazovkou s čerstvým koláčikom v ruke. Raz sa aj futbal skončí a ja si tiež prídem na svoje. A viete, čo ? Občas mi vraví princezná. Myslíte si, že aj on mal iné očakávania?   


Diskusia k článku:

:)))))) pekný článok, a veľmi pravdivý....:)normálne sa teraz usmievam popod "fúzik".Inak futbal je náhodou super...:)
Neregistrovaný - Bellezza , 18.6.2002 07:40, bellezza(`na`)pobox.sk
bravurne,naozaj skvely clanok
Neregistrovaný - , 18.6.2002 08:01
Aktualna tema k majstrovstvam sveta ;-] ale tej mojej sa zda, ze to uz trva akosi dlho...
Neregistrovaný - , 18.6.2002 09:05
no mne sa tie natalkine clanky vzdy velmi dobre citaju a je na nich kusisko pravdy povedanej prijemnym sposobom :-)
Neregistrovaný - marcela, 18.6.2002 14:00
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!