lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Produktový rad CARE ONE

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 2.6.2006
späť
Späť

Poslať
 

Pleťová kozmetika

Životný štýl, stravovacie návyky, pitný režim a vonkajšie vplyvy vo veľkej miere ovplyvňujú vzhľad a kvalitu pleti.  Pleťová kozmetika Care One obsahuje čistiace a ošetrujúce výrobky určené pre rôzne typy pleti, ktoré pomáhajú udržať jej optimálnu kvalitu a spomaliť proces starnutia prebiehajúci v bunkách pokožky. Všetky denné krémy obsahujú UV-filter, čím chránia pleť pred škodlivým UV-A a UV-B žiarením.   Čistiace a osviežujúce výrobky pre normálnu a zmiešanú pleť obsahujú provitamím B5 a výťažky z morských rias, ktoré dodávajú pleti hladký a svieži vzhľad a udržujú jej vlhkosť v rovnováhe. Ochranné výrobky pre suchú a citlivú plať sú zvlášť vyživujúce a hydratujúce. Harmanček a aloe vera, ktoré sa pridávajú do čistiacich výrobkov, pleť zjemňujú.

Pleťová kozmetika obsahuje zjemňujúce čistiace mlieko, ktoré jemným a účinným spôsobom odstraňuje mejkap a nečistoty z pleti a je vhodné pre citlivú a suchú pleť. Osviežujúce čistiace mlieko je určené predovšetkým pre normálnu a zmiešanú pleť. Care One ďalej ponúka denný a nočný krém s koenzýmom Q10, ktorý podporuje proces obnovy buniek a je určený pre suchú či citlivú, ako aj pre normálnu a zmiešanú pleť. Čistiaca emulzia na oči a pery odstraňuje mejkap bez vysušovania jemnej pokožky okolo očí a je obohatený o provitamín B5 s hydratačným účinkom.

Osviežujúce a zjemňujúce tonikum Care One, ktoré šetrným spôsobom odstraňuje zvyšky čistiaceho mlieka a pleť celkovo dočisťuje a tonizuje, je v ponuke pre suchú a citlivú pleť, aj pre normálnu či zmiešanú pokožku. Súčasťou tohto radu sú odličovacie tampóniky a vatové tyčinky.

Telová kozmetika

Všetky telové krémy a mlieka nového kozmetického radu Care One hydratujú a ošetrujú pokožku trpiacu pôsobením škodlivých vonkajších vplyvov. Výrobky sa ľahko roztierajú a dodávajú pleti príjemný hodvábny vzhľad.

Ingrediencie ako napríklad výťažky z morských rias a mliečne proteíny pokožku výborne zvláčňujú. Aosaine, komplex z morských rias, tiež pokožku spevňuje. Care One ponúka telové mlieko či hydratačnú emulziu, ktorá chráni pokožku pred vysúšaním. Spevňujúce mlieko obsahuje nielen Aosaine, ale aj ďalšie zložky so špeciálnym zložením pre dlhodobý zvlhčujúci efekt. Ľahko sa roztiera a vstrebáva a je vhodné pre každý typ pokožky.

Care One celkovo vyvinul šesť nových výrobkov pre použitie do sprchy či do kúpeľa od veľmi jemnej sprchovej peny, ktorá je určená pre suchú pokožku, až po sprchový peeling pre intenzívnu starostlivosť. Výsledkom je jemná, hebká a svieža pleť. Care One obsahuje aj prípravky pre každodennú starostlivosť o ruky a nechty. Kozmetika Care One obsahuje rôzne krémy a mlieka pre starostlivosť o pokožku, ale  aj pre hydratáciu a spevnenie nechtov, či čistiaci gél na ruky, bez použitia vody a mydla, s dezinfekčným účinkom.

Vlasová kozmetika

Nový vlasový rad obsahuje novinky so špecifickými ingredienciami vhodné pre každý typ vlasov.

Vlasová kozmetika Care One obsahuje farebne odlíšené prípravky, ktoré ošetrujú, regenerujú a chránia vlasy. Prípravky vlasovej kozmetiky sú špeciálne vyvinuté pre rôzne typy vlasov, či už ide o vlasy, ktoré vždy dobre vyzerajú, alebo o vlasy problematické, ktoré sa za normálnych okolností nedajú dobre rozčesať a upraviť. 

Vlasový rad obsahuje aj širokú ponuku šampónov a kondicionérov. Šampóny Care One sú vyvinuté pre rôzne typy vlasov, majú vyvážené zloženie a obsahujú špeciálne výťažky napríklad z bambusu, mandlí, jojoby, či pšeničných klíčkov. Ku všetkým šampónom sú k dispozícii zodpovedajúce kondicionéry.

Podľa aktívnych zložiek obsiahnutých v kondicionéroch existujú kondicionéry pre rôzne typy vlasov. Kondicionér s jojobou uľahčuje rozčesávanie a úpravu vlnitých vlasov, vyživujúci kondicionér je špeciálne určený na ošetrenie namáhaných vlasov.

Vlasový rad obsahuje aj šampóny na zväčšenie objemu vlasov, oživenie farby či šampón proti lupinám. V ponuke sú aj peny a sprej na tvarovanie vlasov so silným alebo extra silným účinkom.

Kozmetika na holenie

Kozmetický rad Care One ponúka aj prípravky na holenie pre dámy aj pánov. V ponuke sú peny a gély na holenie s Aloe vera pre normálnu a veľmi citlivú pokožku. K dispozícii sú aj jednorázové žiletky.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!