lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Motorola sa zapája do boja proti AIDS v Afrike

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 9.6.2006
späť
Späť

Poslať
 

Motorola, svetový líder v bezdrôtovej mobilnej komunikácii, sa s podporou britského mobilného priemyslu, zapojil do boja proti AIDS v Afrike. Zákazníci môžu prostredníctvom mobilných spoločností BT Mobile, Carphone, Warehouse, Fresh, O2, Orange, T – Mobile, Virgin Mobile, Tesco Mobile a Vodafone, každým svojím telefonátom, sms-kou alebo stiahnutím súboru prispieť k akcii RED.

Aktivitu odštartoval populárny spevák skupiny U2 Bono Vox a Bobby Shriver na Svetovom Ekonomickom Fóre v januári minulého roka. RED je organizácia založená na účely plynulého prísunu peňazí zo súkromných zdrojov Globálnemu Fondu, pre boj proti AIDS.

Motorola ukázala nový spôsob ako sa zjednotiť s predajcami a operátormi pre dobrú vec a prispieť peniazmi tam, kde je to potrebné. Prvým Moto(RED) produktom, prostredníctvom ktorého sa dá prispieť, je ultratenký a ultra chic telefón Motorola SLVR v červenej farbe. Tento telefón je v predaji v celej Británii od 15. mája 2006.

„RED je myšlienka 21. storočia.  Je úžasné, čo tieto spoločnosti robia – smerujú svoju kreativitu a finančnú silu do Globálneho Fondu a boja proti AIDS v Afrike, kde je najväčšia zdravotná kríza za posledných 600 rokov. Myslím, že zapojenie sa do tejto aktivity, robenie dobra, sa ukáže pre nich ako dobrý biznis“, povedal Bono, spoluzakladateľ myšlienky.

„Motorola obchoduje v Afrike už vyše 30 rokov a podpora Globálneho Fondu je jedným zo spôsobov ako sa poďakovať tomuto regiónu. Motorola a jej zmluvní predajci v Británii odvedú do fondu 10 libier z každého predaného červeného telefónu SLVR. Naši partnerskí operátori darujú každý mesiac 5% zo svojich tržieb za služby z každej červenej Motoroly SLVR. Takže vlastne každým telefonátom, každou sms-kou a každým stiahnutím súboru môžu naši zákazníci prispieť k boju proti AIDS v Afrike“, povedal Ron Garriques, prezident divízie mobilných zariadení spoločnosti Motorola.

O Globálnom Fonde
Globálny Fond je unikátne partnerské globálne verejno – súkromné spoločenstvo založené pre distribúciu prostriedkov používaných na starostlivosť a prevenciu proti AIDS, Tuberkulóze a Malárii.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!